Bioenerji ve akupunkturla hamilelik

merhaba. ben fsm bulvarinda bahar kahraman'a gittim. siz nereyi dusunuyorsunuz?
Bende bahar kahraman a gidecegim haftaya cumartesi ilk gorusmemiz var.acikcasi pek arastirmamistim. Zonguldakta bir arkadasimnakapunkturla hamile kaldigino soyledi o sebeple hemen baktim ve orayi aradim. Kac seans gittiniz .bende gebelik.icin gitmek istiyorum. Klinik bi bulgu yok fakat henuz gebe kalamadim. Ayrica tebrik ederim , saglikla kucaginiza alin insallah

Ya 15 seans yazmissiniz zaten simdingordum :))

Ya 15 seans yazmissiniz zaten simdingordum :))

evet 15 seans gittim. ben gecen sene mart ayinda gorustum bahar hanimla ama o zaman baslayamamistim,haziranda baslamak nasip oldu. birkac kez 2 3 hafta gidemedigim oldu. onun disinda her hafta duzenli gittim. en son transferimin olacagi sabah gittim ve sonra da hamile kaldim cok sukur. bende rezerv azligi vardi.esimde sorun yoktu. akupunkturu baya arastirip okudum. yurtdisinda baya ilerlemis oldugunu gorunce gitmeye karar verdim. insallah size de faydasi olur ve en yakin zamanda hamile kalirsiniz.

aminn,allah razi olsun. darisi basiniza insallah

aminn,allah razi olsun. darisi basiniza insallah
Çok tesekkur ederim insallah bizde kavusuruz bebisimize. Bana moral olacagini dusunuyorum.stres yapiyorum cunku 1.5 yildir deniyoruz.stresten olmuyor hayata karsj durusum degisti.bi problem suanlik yok. Tedavilerden olusan sonra atilan kistleri saymazsak . Fayda gorecegime inaniyorum tekrar tesekkurlerr

benim cok yakin bir arkadasimin da 2 sene olmadi. onlarda da hicbir problem yoktu. doktor kafaya cok takiyosun dedi. hakikaten de cok takmisti kafasina. bebekle yatip kalkiyordu surekli. sonra tatile gidip kafa dagitmaya karar verdiler. tatil alisverisine verdi kendini. tatile gidip geldiler. megerse yola cikarken hamileymis haberleri yok:)
demem o ki stres en buyuk dusman. rahat olmaya calis. akupunktur gercekten stresimi azaltti benim. bir ben her seansta odada yatarken " ben saglikliyim,ben dogurganim,ben de anne olacagim" cumlelerinitekrar edip kendimi telkin ettim. bu cumleleri ve bir de zamaniniz varsa gunde 1-1.5 saat yurumenizi oneririm. tabiki saglikli beslenme ve bol su.
hakkinizda hayirlisi olsun. hayirli haberlerinizi aliriz umarim

Gercekten oyle.bende güya stres yapmiyorum.hayirli zamanda benimde olur diyorum ama gelin gorunki gunleri sayiyorum hesap yapiorum. En buyuk faktor stres kesinlikle. Kendime telkinlerde bulunayim bende.insallah yakin zamanda bende kavusurumm. Tesekkur ederim moral verdinjzzz

bu yazdigin tüm cumleleri ben de yasadigim icin seni cok cok iyi anliyorum:)
ama elinden geldigince moralini yuksek tut.hamile olacagini hayal et. vücudunu ona inandir. beynin seni olumsuz düsüncelere cekmeye calisir. beynine yenilirsen olumsuz dusunursun ve bu da vücudunu etkiler. aslinda hepsi birbirine bagli.

rica ederim:) ne zaman istersen yazabilirsin:)

ben de düşünüyorum akupunkturu. inşallah olumlu katkısı olur stresi azaltmaya

faydasını gören oldumu acaba İstanbul Avrupa yakasında tavsiyeniz var mı ?

MerhaMerhaba arkadaşlar bende niyetliyim akapunktura bebek için ama cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…