Ben de merak ediyorum akupuntur işe yarıyormu hamile kalmayaaradan yıllar gecmıs ama merak ettığim için yazıyorum. hamıle kaldınız mı
Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz bende mersinde yaşıyorum akupunktur u araştırıyorum sistem tıpta varmışEşimin arkadaşının bioenerjiyle bebekleri olmuş.bizde düşünüyoruz.mersinde yapan biri varmış.bakalım hayırlısı.
gittim canım faydası olmasıNereye gitmeyi düşünüyorsunuz bende mersinde yaşıyorum akupunktur u araştırıyorum sistem tıpta varmış
ne kadar süre gittin kaç seans sürdü.bende yeni başladımgittim canım faydası olması(
siz başladınız mı akapunktura.başladıysan ne kadar oldu başlayalı. sonuç ne olduNereye gitmeyi düşünüyorsunuz bende mersinde yaşıyorum akupunktur u araştırıyorum sistem tıpta varmış
hayır canım gitmedim daha tedavi düşünmüyorum sonuç alanları görmem lazım öncelikle birde orya para kaptırmak istemiyorumsiz başladınız mı akapunktura.başladıysan ne kadar oldu başlayalı. sonuç ne oldu
teşekkürler cevap için.ama bence bir yerlerden başla.Allah gönlüne göre versin...hayır canım gitmedim daha tedavi düşünmüyorum sonuç alanları görmem lazım öncelikle birde orya para kaptırmak istemiyorum
Merhana bende Bursadayim. Akapunktur icin bir yerle gorusmeye gidecegim.acaba sizin gittiginiz yerin adini alabilir miyim?Ben bursada akupunktura gittim. Toplam 15 seans gittim. En son seansa transfer sabahi gittim. Her hafta duzenli olarak devam ettim ve 5. Tup bebek tedavimde hamile kaldim cok sukur.
Ben akupunkturun yumurtalari hareketlendirdigini dusunuyorum. Ayrica kesinlikle stresimi azaltti.
Ben de yumurta rezerv azligi vardi ve her tedavide 1 embriyom oluyordu sadece. Akupunktur sonrasi ilk defa 3 embriyom oldu ve hamileyim suan.
Merhana bende Bursadayim. Akapunktur icin bir yerle gorusmeye gidecegim.acaba sizin gittiginiz yerin adini alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?