Bioenerji ve akupunkturla hamilelik

cat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2007
394
3
96
İstanbul
arkadaşlar bir tanıdığımla konuştum 40 yaşında 6 kere tüp bebek denemesine rağmen bebek sahibi olamamıştı ,doktorlar kendisine şansının az olduğunu söylemişler.Bioenerji ve akupunktur tedavisinden sonra kendiliğinden hamile kaldığını söyledi.Açıkçası benim de kafama yattı bende gitmeyi düşünüyorum bu konuda bilgisi olanlar bioenerji ve akupunktur hakkında bildiklerinizi lütfen paylaşırmısınız

bio enerjinin pekçok konuda işe yaradıgını duymuştum.ama hamilelikte de yararmı bilmiyorum denemek lazım...

akupunktur yumurtlamayı düzenliyor olabilir ama bilemiyorum. pazartesi akupunktura gideceğim doktoruma sorar buraya yazarım.sevgiler..

eveeet geldim akupunktur tüp bebek tevasiyle birlikte uygulandığında daha iyi sonuç verirmiş. endometriozisi kalınlaştırmaya yarıyormuş.ancak hiçbir sorun yokken bebek sahibi olunamıyorsa o zaman tek başınada uygulanabilirmiş.bu arada ben yalovadayım başlangıç için seans başına 40 ytl ama büyük şehirlerde 200 e kadar çıkıyor fiyat.5 seansta bir bu fiyat 5 ytl düşüyor.ama her yerde aynı değilmiş.baştan konuşun düşünüyorsanız.sevgiler...

Akupunktur hakkında bişe diyemem ama bioenerjiyi denedi benim bi akrabam.10 senedir çocuğu olmuyor.bioenerjiyide denedi ama yinede olmadı.kaderde yoksa ne yaparsan yap olmuyor.bunlar vasıta, denemekte fayda var tabi.Allah hayırlısını versin cümlemize.

Arkadaşlar teşekkür ederim ilginiz için,yeni bilgi edinenler yazarsa çok sevinirim canlar

ben başladım arkadaşım akupunktura..5 senelik evliyiz ,biz de hiç sorun yok bakalım ne olacak?

Eşimin arkadaşının bioenerjiyle bebekleri olmuş.bizde düşünüyoruz.mersinde yapan biri varmış.bakalım hayırlısı.

Eşimin arkadaşının bioenerjiyle bebekleri olmuş.bizde düşünüyoruz.mersinde yapan biri varmış.bakalım hayırlısı.
Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz bende mersinde yaşıyorum akupunktur u araştırıyorum sistem tıpta varmış

siz başladınız mı akapunktura.başladıysan ne kadar oldu başlayalı. sonuç ne oldu
hayır canım gitmedim daha tedavi düşünmüyorum sonuç alanları görmem lazım öncelikle birde orya para kaptırmak istemiyorum

hayır canım gitmedim daha tedavi düşünmüyorum sonuç alanları görmem lazım öncelikle birde orya para kaptırmak istemiyorum
teşekkürler cevap için.ama bence bir yerlerden başla.Allah gönlüne göre versin...

Ben bursada akupunktura gittim. Toplam 15 seans gittim. En son seansa transfer sabahi gittim. Her hafta duzenli olarak devam ettim ve 5. Tup bebek tedavimde hamile kaldim cok sukur.
Ben akupunkturun yumurtalari hareketlendirdigini dusunuyorum. Ayrica kesinlikle stresimi azaltti.
Ben de yumurta rezerv azligi vardi ve her tedavide 1 embriyom oluyordu sadece. Akupunktur sonrasi ilk defa 3 embriyom oldu ve hamileyim suan.

Merhana bende Bursadayim. Akapunktur icin bir yerle gorusmeye gidecegim.acaba sizin gittiginiz yerin adini alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…