- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- Konu Sahibi bibalprensesi
Allah tamamına erdirsin canım. Hep mutlu olursunuz İnşAllah.
Erkek arkadaşın seviyor madem zaten onları problem etmez ama senin de söylediğin gibi insanın kendi rahatsızlık duyuyor. Ben bu konudan dolayı öz güven eksikliği yaşıyorum. Tabi ki her zaman halime şükrediyorum. Hep kullandığım bir cümle var. 'Allah kötü hastalık vermesin. Dermansız dert vermesin.' Dünyanın sonu değil ama dediğin gibi ben de kimi zaman tutamıyorum kendimi ve söylüyorum bunu: 'Niye ben?'
Annemi görsen canım incecik. Genç kızlığından beri 52 kilodan fazla olmamış ama onun da karnında var doğum çatlakları. Gerçi onun hiç umurunda değil. Ben daha evli değilim, çocuk doğurmadım, bu haldeyim. Babaannem biraz rahatsızdı, bugün yanına gittim. Koltukta oturuyordu, çoraplarını çıkardı , uzun çorapları vardı onları giyecekti. Eteğini dizine kadar çekti çorabını yukarıya çekmek için. Baktım bacaklarında 1 tane çatlak yok. Bırak çatlağı çizgi bile yok, pürüzsüz. Ben nasıl fark etmeden bu kadar çatlağım oluştu? Hiç anlamıyorum. Bir tek karnımda oluşanları fark etmiştim. Diğerlerini hiç fark etmedim. Benim de cildim kuru. Yüzümde de hasta olmama yakın birkaç sivilce ancak çıkar. Bizim cildimizi hep nemli tutmamız lazım. Burada da kilolu bayanlar, selüliti olan bayanlar, çatlakları olan bayanlar bikiniyle denize giriyor çok da güveniyorlar kendilerine. Ben de keşke o kadar güvenebilsem ama yapamıyorum.
amin canım çok sağol sevgilin var mı bilmiyorum ama inşallah sen de kusurlarına takılmayıp seni sen olduğun için sevecek biriyle mutlu olursun. çünkü ondan gelen destek az da olsa rahatlatıyor beni umarım hep böyle gider... aynı şeyi ben düşünüyorum onun vücudunda da büyük bişey olsa yanık mesela hiç umursamam ona olan sevgim azalmaz ki.. bu çatlaklar da bi hastalık gibi bazılarında var bazılarında yok.. biz şanssız olanlarız sanırım. bende kalçamdakileri hiç anlamamıştım ne ara oldular hiç farketmedim bide diyorum ya kırmızı olmuyor benim diye günden güne artmışlar ama olucağı varsa nemlendirsende oluyor. benim annemde de var ama bembeyaz teni olduğu için belli olmuyor o da üzüldüğümü gördükçe kahroluyo tabi en çok buna üzülüyorum. inşallah bi tedavisi bulunur da kurtuluruz.sen nerde yaşıyorsun canım