Çatlaklar biodermogenesi çatlak tedavisi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
anladım çok teşekkür ederim umarım daha iyi sonuçlarını duyarız :)

beyazlar geçti mi

Canim birsey daha sorcam her biodermogenesi merkezinde aynidir degl mi?
Tatlım heryer aynı uyguluyor değişmez ama ben bilgileri verdim ona göre takip et ist Biyere sordum evde krem kullanıldın diye satıyoruz kremleri ama mecburi değil Dedi bide seansı 400 Dedi yeni sordum cihad aynı uygulama için hepsi aynı yerden eğitim alıyormuş benim bildiğim

anladım canım. benim 2. seansım bitti herhangi bir iz kalmadı ama bakımını çok iyi yapıyorum. çatlaklarda daralma oldu özellikle ust bacagımdakilerde benim. çok dikkat çekici değil artık. bunun üstüne bio yaparsam daha etkili olur diye düşünüyorum

Resimi görünce lazerle karşılaştırıp yorum yaparmısın çünkü ben bio en iyi yöntem olduğunu düşünüp ona karar verdim de lazer merak ettim aynı etkimi yoksa daha iyimi
canım ben de beyazların geçeceğine inanıyorum bio yu nerde yaptırdın istanbulda hangi doktor canım

Kızlar son durum nedir etkili mi gerçekten bu dermogenesi.Yardım edin lütfen ben Ağlıyorum artık kendime bakamiyorum daha 21 yaşındayım 5 6 yıllık kilo çatlaklarım var ve güzel bişey duymaya ihtiyacim var

canım bende 24 yaşındayım ve 46 kilo olmama rağmen var. franksiyonel yaptırdım görünürlüğü baya azaldı. biodermogenesi arkadaşın bahsettiği gibi çok daha iyi. o yönteme başvurabilirsin bence.

Biodermogenesi yaptiran arkadaşlar size bi sorum olucak tedavi baya pahalı malum.Siz ne kadarlık bolgenizi ne kadara yaptirdiniz.Bende bir sürü bölgede var hepsi için ayrı ayrı mi 3 bin lira ödeyeceğim Bi de son durumunuzu yazar misinin nasıl memnun musunuz sonuçtan

Mrb bayanlar ben 10 seans yaptırdım sormak istediğimiz birşey olursa cevaplaya bilirim
MERHABA :) son durumunuzu öğrenebilir miyim acaba memnun kaldiniz mi sadece 10 seans mi yaptirdiniz.Ve ne kadara mâl oldu size. Yardımcı olursanız çok çok sevinirim.

ne aşamasındasın tamamen geçti mi

Sanırsam artık cevap yok. Hanımlar işe yaramadığını soyleseniz bile yardım etmiş olacaksiniz birden neden ilgiyi cekiyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…