anladım çok teşekkür ederim umarım daha iyi sonuçlarını duyarız :)Ya ben değişik anlaşmıştım 2 bölge yaptırıyorum 10 seanstan seninki seansı 125 geliyor bida devam edersem ona göre diye sordum seans 200 civarı ama ben biraz uygun denk geldim devam edersen 200 delide ondan sordum sizinki iyi fiyat vermiş ama
İnşallah cihaz yıllar geçtikçe iyileşme devam ediyor diye emin konuşuyorlar ama güneş gördükçe ten uyumu oluyor inş daha iyi oluranladım çok teşekkür ederim umarım daha iyi sonuçlarını duyarız :)
.İnşallah cihaz yıllar geçtikçe iyileşme devam ediyor diye emin konuşuyorlar ama güneş gördükçe ten uyumu oluyor inş daha iyi olur
beyazlar geçti mianladım canıım benım tek sorunum beyaz durması zaten. çukur yada çıkıntı gibi birşey yok vücudumda rengi düzelse yeter bana. ben yazın izmirde yaptırcam canım da tek bir bölgeye 2500 dediler bana arayıp görüşmüştüm. en azından 2 bölgeyi yok etsem yine iyi :)
Beyazlar her solaryumda kararıyorlar ama çok güneş görmesi gerekiyormuş eşitlene bilmesi için yanına gelip eğilip dahi bakınca belli olmuyorbeyazlar geçti mi
Canim birsey daha sorcam her biodermogenesi merkezinde aynidir degl mi?Beyazlar her solaryumda kararıyorlar ama çok güneş görmesi gerekiyormuş eşitlene bilmesi için yanına gelip eğilip dahi bakınca belli olmuyor
Tatlım heryer aynı uyguluyor değişmez ama ben bilgileri verdim ona göre takip et ist Biyere sordum evde krem kullanıldın diye satıyoruz kremleri ama mecburi değil Dedi bide seansı 400 Dedi yeni sordum cihad aynı uygulama için hepsi aynı yerden eğitim alıyormuş benim bildiğimCanim birsey daha sorcam her biodermogenesi merkezinde aynidir degl mi?
Bende sana bişey sorcam lazer memnun kaldın mı ben iz kalıyor diye denemedim ama bio ile brozlaşma işi çok hoşuma gitti lazerde tamamen geçiyor mu acabaCanim birsey daha sorcam her biodermogenesi merkezinde aynidir degl mi?
canım bu arada özel msj attım fotoğrafını bekliyorum :)Bende sana bişey sorcam lazer memnun kaldın mı ben iz kalıyor diye denemedim ama bio ile brozlaşma işi çok hoşuma gitti lazerde tamamen geçiyor mu acaba
Attım tatlım resim bak ona göre karar vercanım bu arada özel msj attım fotoğrafını bekliyorum :)
Resimi görünce lazerle karşılaştırıp yorum yaparmısın çünkü ben bio en iyi yöntem olduğunu düşünüp ona karar verdim de lazer merak ettim aynı etkimi yoksa daha iyimicanım bu arada özel msj attım fotoğrafını bekliyorum :)
canım ben de beyazların geçeceğine inanıyorum bio yu nerde yaptırdın istanbulda hangi doktor canımResimi görünce lazerle karşılaştırıp yorum yaparmısın çünkü ben bio en iyi yöntem olduğunu düşünüp ona karar verdim de lazer merak ettim aynı etkimi yoksa daha iyimi
MERHABA :) son durumunuzu öğrenebilir miyim acaba memnun kaldiniz mi sadece 10 seans mi yaptirdiniz.Ve ne kadara mâl oldu size. Yardımcı olursanız çok çok sevinirim.Mrb bayanlar ben 10 seans yaptırdım sormak istediğimiz birşey olursa cevaplaya bilirim
ne aşamasındasın tamamen geçti mianladım canım. benim 2. seansım bitti herhangi bir iz kalmadı ama bakımını çok iyi yapıyorum. çatlaklarda daralma oldu özellikle ust bacagımdakilerde benim. çok dikkat çekici değil artık. bunun üstüne bio yaparsam daha etkili olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?