sonç aldınız mıanladım kuzum bende 1 seans franksiyonel lazer yaptırdım ilk seansa göre biraz etki gördüm gibi. ama yaz döneminde biodermogenesiyi de düşünüyorum. umarım yaptıran biri yazar da bizde daha rahat adım atarız
Ben 2. Seansimi da yaptm goruntusunde iyilesme oldu. Yani memnunum simdiliksonç aldınız mı
Mrb bayanlar ben 10 seans yaptırdım sormak istediğimiz birşey olursa cevaplaya bilirimBen 2. Seansimi da yaptm goruntusunde iyilesme oldu. Yani memnunum simdilik
canım nerede yaptırdın ne kadar para ödedin ve sadece bir bölge için mi yapıyorlar. mesela benim iç bacak bölgemde çok az var yan tarafımda daha fazla. onları ayrı ayrı mı değerlendirip parasını alıyorlar? çok soru sordum galiba :)özrllikle üye oldum çünkü ben boşa para vermek istemedim çatlak tedavisi yok hep para alıp kandırıyorlar diye ama para sıkıntısı olmayacaksa biodermogenesi tavsiye ederim daralıyor bronzlaşıyor 10 seansta gözle görünümü azaldı %70 civarı şuanda bende ama yumuşak dokuda daha etkili dert kalça bölgesi için biraz çok seans gerekir diye düşünüyorum
Yok çok sormadım bu cihaz 45 dak çalışıyor 5 dk stim deniyor masaj ve ölü deri alıyor gerisi vakumlu cihaz başlıyor senin bölgeni avutmasan vakumlamaya 45 dk bir seans oluyor ve tek bölge çalışılıyor yani bacak içi iki bacak içi gibi popo iki tarafı bir seansta seans ücretini söyleyemem çünkü heryerde değişebiliyor ama ben Eskişehir kristal güzellik merkezinde yaptırdımcanım nerede yaptırdın ne kadar para ödedin ve sadece bir bölge için mi yapıyorlar. mesela benim iç bacak bölgemde çok az var yan tarafımda daha fazla. onları ayrı ayrı mı değerlendirip parasını alıyorlar? çok soru sordum galiba :)
10 - 20 seans olması çatlağın durumuna göre değişmiyor mu bana 20 seans 2500 dediler canım izmirdeAma 10 seans bana yeterli değil 20 gerekiyor ama çok pahalı geldi bana 10 seans denemek için yaptırdım verdiğin paraya değdi diye düşünüyorum çünkü ben çok takıyordum bronzlaşması olayı beni çok cezbetti dürüst söyleyeyim bide acı ve zararı yok olması masaj yapıyor gibiler inş iyice bronzlaşır gözle görünümü azalır şimdilik durumdan memnunum ama 20 seans yapılıp 6 ay ara verile biliyor istersen 6 ay sonra gene devam edebiliyorsun hatta yüz gençleştirme için bile kullanılıyormuş okadar bilgi edindimki anlatamam
Evet durumuna göre değişiyor çapı önemli dediler bide yılı önemliymiş sen nerene okadar dediler bacak içi tek bölgemi10 - 20 seans olması çatlağın durumuna göre değişmiyor mu bana 20 seans 2500 dediler canım izmirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?