sen hangi bölgene yaptırdın ve kaç yıllıktı çatlakların?Evet durumuna göre değişiyor çapı önemli dediler bide yılı önemliymiş sen nerene okadar dediler bacak içi tek bölgemi
benim ergenlik çatlakları hatta çooğu 1 yıllık falan canımDoğum çatlakları geniş oluyor ama ergenlik ince çizgi ya o önemli bide kaç yıllık o önemli
Bacak içi yaptırdım ben ergenlik boy uzamasında olmuştu 15 yıllık var ama çoktu baya çok sinir oluyordum ben 10 seans oldu benim çatlak duruyor ama şort giyebilicem yada bikini yanına biri gelip bacamı artırmadığı sürece şuan görünmüyor bide dahada iyileşmesini bekliyorum umudumsen hangi bölgene yaptırdın ve kaç yıllıktı çatlakların?
Kesin git derim para işi müsaitse seninki yoka yakın olur benden tavsiyebenim ergenlik çatlakları hatta çooğu 1 yıllık falan canım
anladım çok teşekkür ederim. ben şuan franksiyonel lazer yaptırıyorum baya daraldı zaten tüm bölgelerime yaptırıyorum. yazın bio ile de daha iyi olur umarım:)Kesin git derim para işi müsaitse seninki yoka yakın olur benden tavsiye
sen kalçana da mı yaptırdın peki ?Kalça için biraz zor bak söyleyeyim sert bölgede iyileşme daha az oluyor bronzlaşıyor ok ama yumuşak yerde çok iyileşme oluyor
Bişey değil Cnm lazer hiç denemedim korktum iz kalıyor dediler ama ben bunu sevdim para buldukça devam ederim hem sıkılaştırıyor bide özelliği uygulanan yerianladım çok teşekkür ederim. ben şuan franksiyonel lazer yaptırıyorum baya daraldı zaten tüm bölgelerime yaptırıyorum. yazın bio ile de daha iyi olur umarım:)
Bacak içi görünüm çok düzeldi daraldı onun için git benceaslında bacaklarım düzelse yeter de:)
tamam canım. son bir soru diye tüm bölgeyi mi tarıyolar yoksa sadece görünen çatlakların üzerini miAma bir seans bir bölge fazla yapayım deyip kandırıp paranızı vermeyin bir seans fazlası işe yaramıyor 48 saat ara oda iyileşme için yoksa faydasız
Hangi bölgende ise o çatlak üzerine sadece çalışıyorlartamam canım. son bir soru diye tüm bölgeyi mi tarıyolar yoksa sadece görünen çatlakların üzerini mi
Bide bacak için 2 bacak içi fiyatımı yoksa tek bacak içi fiyatımı o tatlım merak ettimaslında bacaklarım düzelse yeter de:)
Ya ben değişik anlaşmıştım 2 bölge yaptırıyorum 10 seanstan seninki seansı 125 geliyor bida devam edersem ona göre diye sordum seans 200 civarı ama ben biraz uygun denk geldim devam edersen 200 delide ondan sordum sizinki iyi fiyat vermiş ama2 bacak canım. snn fiyat nasıldı peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?