-
- Konu Sahibi almagester06
bende yaklaşık bi aydır kullanıyrum dökülmesine faydası oldu gibi ama silikonun ne zararı varki kızlar?
slm arkadaşlar beimde bir ay öncesine kadar inanılmayacak kadar saçlarım dökülüyordu yorumlarınızı okumadım ama size daha etkin bi yol söyleyeyim KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ:d gerçekten çok iyi geliyor hem kullandığınız kimyasallardan daha iyi hemde faydalı ama tadı hakkında bişi diyemicem:S sevmeyenleriniz olabilir ama kesinlikle tavsiye ederim ben denedim ve suanda dökülmüyo bile denebilir bence sizde deneyin umarım fayda eder
kara üzüm çekirdeğini nasıl kullanıyorsun canım. ben de yeni karaüzüm çekirdeği tozunu aldım onu bir kaşık yiyorum günde. sen nasıl ne kadar miktarda alıyorsun
canım ben günde bi kere açken kullanıyorum küçük bi kase yoğurdun içine 1 kaşık katıp kulanıyorum yoğurt yerne balda olabilir ama en iyisi yoğurt inş sanada fayda eder
arkadaslar ben bugün BİOBLAS BOYALI VE YIPRANMIŞ saçlar için şampuanı ve koruyucu kremini aldım.Kremi de kullandığım halde saçlarım keçe gibi oldum, sertleşti senağlama Sizce bu normalmi :çok üzgünüm: Birde Bioblasın içine ÇAM TEREBENTİ yağı ve TATLI BADEM yağı atsam olurmu? İçeriğini bozmam dimi