Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Saç dökülmesine karşı Şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende yaklasık 1 senedir kullanıyorum normal saçlar için olanını.bende etkili oldu sacımın dökülmesini azalttı. ama saç uclarında kuruluk yapıyordu bende balsamını kullanmaya başladım sorun çözüldü.tavsiye ederim. :eek:

denemekte fayda war .kiminde işe yarıo kiminde yaramıo .bunu deneyip görmek lazımm.bende bugün alcamm :eek:

Bende hiç faydasını görmeyenlerdenim...Hiç bir işe yaramadığı gibi dahada arttı saç dökülmem..Şimdi bioxini denemeyi düşünüyorum artık..

bende kullandım bıoblas... nasılsa dökülüo yınede bı deneyım dedim..cok gözle görülür bi faydası yok ama sonucta kımyasal sampuanlardan iyidir die kullanıorum..her yerde bulabılrısınız marketlerde falan satılıo 10 ytl üstelik..ama cok dolaşıo saçlar tararken dökülüyo balsam kullanmadım kullanınca umarım düzelir :))))))

bende bioblas kullanıyorum memnunumda.Saçlarımı boyatmıştım, normalsaçlar için olanı almıştım bu sefer ve boyam aktı. Bu konuda tecrubesi olan varmı? Boyam sampuandanmı aktı yoksa kuaförümün bana üçkağıdımı. Bilgisi olanlar anlatırsa savinirim.

Benm erkek kardeşim kullandı çok fazla dökülyodu onunkisi ama kalıtsal bi durum.. doktora falan gitti ama hiçbie faydası olmadı 20 25 tel anca o kadar azalmıştır..

bugüne kadar kullandığım hiçbirşey dökülmeyi tak diye kesmemiştir ve inanmıyorum dökülmeyi kesen bi ürün olduğuna.bioblası bende 10 aydır falan kullanıyorum evet ilk dört aydan sonra baya bi dökülmeyi azalttı bir aydan osnra falanda kazık gibi olma durumu geçiyo saç şampuana alışınca.ama sertlik kalıyo.10 ayda iki şampuan bitirdim dökülmem azaldı geldiğim durum budur.ama bu sertliği kafanıza takmayın çünkü hangi saç ürününü denediysem dökülmeyle ilgili sertlik yaptı o yumuşaklık kimyasal şampuanlara has bişey

Uzun süredir bu ürünü kullandım ama hiçbir faydasını görmedim aksine benim saçlarımı taranmaz hale getirdi banyodan sonra felaket bir keçe yapıyordu ve döküyordu bende bıraktım şimdi saçlarım daha iyi.

hic tavsiye etmem saclari cok sertlestiriyo kepek yapıyo ayrica 400 ml 10 tl makul bi fiyat felan demis arkadaslar ama kopurmuyor yani o 400 ml lik sise 10 yikama felan gidiyo.

daha bugün markete yolladı annem
ablamın nişanlısı için
damat bohcası götürcektik onun içine şampuanda
koyalım dedi annem
ben panten kullanıyordum
evdede hiç
açımamış bi panten vardı.
anneme onu koy ben bakıyım bi pantenişn ürünlerine dedim.
markete indim bioblas ı gördüm yanında ki balsamı %50 indirimliymiş şampuanla
balsamı
15 tL ye aLdm şuan. ama
henüz kullanmadım
herkes karışıo saçlar sertlestirio filanyazmıs balsam la beraber kullansam nasıl oluır
balsamıyla kullanıpta
saçımu kurutmadı dökülme azaldı. çok iyi geLdi idyen varmı?

benim saçları mahfetti..kepek için olanını almştım kepek arttı.bioxine benziyor kokusu ama fiyatlar arasında uçurum var..acaba artık bioxinlerden i yapıyorlar bu şampuanı...

aRkadaşLar yazıyorumm:
bugün iLk deFa kuLLandım..
benimki noRmaL saçLar için baLsamıda %50 indirimdi
yukaRıda yazmıstım zaten.
şampuanıyLa beRaber baLsamıda saçıma uyguLadım
ve o baLsamı duruLarken biLe saçımın ne kadaR yumusacık
pamuk gibi oLdugunu hissettim
ve banyo sonRası saçLArım çok rahat taranıp açıLdıııı!!
ve okadaR yumusak oLduki haLa yumuSacık..
ve geRcekten güzeL kokTu sacLarım.
benDe etkisi bu
döküLme için bişi diyemeyeceğim çünkü daha 1 kezden hiçbiR Sey beLLi oLmaz
döküLmeyi de iLerleyen zamanLarda yazarım:-)

bioblasla geçen sene tanıştım ve malesef benimde daha önceden az olan saç dökülmelerim sürekli olmaya başladı ve bioblas deneyim dedim.şampuan + balsam + ampullerini aldım ama daha ilk kullanımda fiyasko oldu:S diğer ark larında dediği gibi saçlarım balsamla birlikte kullandım halde keçe gibiydi açamadım.ayrıca ampuller daha çok keçeleştirdi saçımı.hadi dedim dökülmeyi durdurcaksa şayet keçeliğe çözüm bulurum devam edim ama yok dökülmedede bi gelişme yok.özetle memnun kalmadın hatta hepsi birden elimde kaldı dolapta nöbet tuttuolar şuan:) ama sora yine bişiyle tanıştım azim bu ya bunuda denicem dedim:)) bu forumda başka bi ürün reklamı yabmak gibi olmasın ama ORGANICUM adlı tamamen bitkisel bir şampuan ve kremi.2 ay önce başladım.saçı keçeleştirmeden dökülmemi azalltı.çok da güzel bir portakal kokusu var.evet bu ürünede güvenmüodum başta ama cidden saçlarım artık daha az dökülüo tamamen durmadı evet ama bunuda yapar bu ürün kullandıkça sanırım:)sora çok çabuk şekil alıo elektirklenmio.bazı eczanelerde var heryerde diil yine de karar siz ben ilk defa bi üründen memnun kaldım:KK66: saç dökümsüz günler herkeze:KK66: :)

Bende kullandım.Düzenli olarak kullandım hemde.Hiç bi değişiklik olmadı. Hatta böyle köpürmüyo falan temiz hissetmedim ben.Sertleşti hemde ama bu yanında balsamı filan birlikte kullanınca belki iyi olur..

ben de dün ilk defa kullandım boyalı ve yıpranmış saçlar için olanı,kokusu çok güzel,saç kremi de saçlarımı yumuşacık yaptı inşallah saç dökülmesine iyi gelir.

bende kullanıorum şuan.ama pek içacıcı sonuş wermio.7-8 aydır bioxcin kullanıodumm.deişiklik olsun die bu ay bioblas aldımm.dökülme arttı.wala bioxcine geri döncem.ondada dükülme dewam etmişti ama bukadar çok deildi.yeni çıkarttığı saçlarda olmuştu baya

X