- 16 Ekim 2007
- 1.673
- 22
- 42
-
- Konu Sahibi almagester06
fakat bu yasıma kaar hiç tarak kullanmayan ben şşimdi saçlarımı açamıyorum..cadı gibi
(
ben 4 kullanımdır kullanıyorum ilk kullanımda saçlarımı acayip karıştırdı ve sertleştirdi taramakta çok zorlandım şimdi onunla birlikte gliss onarıcı saç kremini kullanıyorum şimdi çok memnunum ve dökülmelerim çok azaldı kullanmaya devam edicem.Birde ben kepeğe karşı olanını kullanıyorum kepek sorunumda kalmadı.
Ben de boyalı saçlar için olanını kullanıyorum, gayet de memnunum. Ama bu şampuanı kullanmayı bırakınca dökülme tekrar başlıyormuş gibi birşey duydum ben doğru mudur?
Ömür boyu bu şampuana mı bağlı kalacağız
Bu şampuanı kullanıp sizleri bilgilendireceğimi söylemiştim,başta süperdi,saçlarım yumuşacık ,dökülme azaldı tamam aradığımı buldum dedim, ama devam ettikçe birincisi aşırı yağlanma oldu,hergün yıkamak zorunda kaldım,kepekli saçlar için olanını aldım,saçımda kepek arttı yok olacağına,en önemlisi bir kaşıntı ama nasıl bir kaşıntı,kafa derimi yüzecektim,yaralar açtım,doktora gidecek iken,eşim bırak bakalım şu şampuanı dedi,Allahım dünyalar varmış dedim.Uyuz gibiydim,yazık verdiğim paraya çöpe şimdi.