- Konu Sahibi almagester06
-
arkadaşlar bilmiyorum konu açıldımı ama yeni bi şampuan aldım. reklamları dönüyor tv de. BIOBLAS diye. saç dökülmesine karşı etkilymiş. silikon ve boya içermiyormuş. bide saç kremini aldım bakalım. tresan kullanıyodum memnunum ama saçlarım baya uzadı ve kırılmaya başladı. kullananlar var mı acaba?? ben kullanıp yazarım nasıl bişey. ama bioxcin gibi kokuyor. bebek şampuanı gibi. üstelik 400 ml si 10 ytl ye aldım. gayet makul bi fiyatkaydirigubbakcemile5
ya ben de duyuyorum ama nerde satılıyo bu ben bi de dermokilin şampuanını merak ediyorum kil de çok faydalı ya
Ya hem saç dökülmesine karşı iddiası var hem de fiyatı çok uygun. Normalde dökülme engelleyen şampuanlar çok pahalı bu fiyatı görünce çok şaşırmıştım. Ben de sonuç konusunda merak içerisindeyim..
benim saçlarım inanılmaz çok dökülüyor kullanmadığım şey kalmadı.. bioblas ı bende duydum ama saçımı kurtarma için kullandığım ürünlerle o kadar cok yıprattım ki korkuyorum artık.. senağlama senden sonuçlarını bekliyorum canım a.s.
canım ben markette gördüm aldım .ankarada gimsa var ordan aldım ama sanırım diğer marketlerde de vardır.dermokili bende duydum bi arkadaşım bana çıkmadan tester ını getirmişti. hocası bulmuştu falan . çok iyi gerçekten.dermokil de aktarda satılıyor.
bende bunu tv'de gördüm ama almadım,cesaret edemedim sanırım kaydirigubbakcemile3 tresan kullanıyorum yaklaşık 2 senedir,ama artık onunda içinde silikon var,yeni şampuan arayışındayım,sen bunu dene canım bakalım nasıl gelecek saçlarına yerimseniben
valla canım bi kullan bakalım.zaten alizade kullanıyodun sen ona iğneler kırıp bakım yapsana yanında benim saçlarım şu an omuzlarımdan 2 karış aşağıda ama hiç kırık yok
evet canıım çok iyi geliyor valla bide mis gibi kokuyor ama şampuanlada desteklersek daha iyi olur gibi geldi. alizade gerçekten güzel ama kesinlikle tavsiye ederim. çok sık kullanamıyorum ben saçlarım yağlı çünkü.benim saçlarım baya uzun kıyamıyorum ya okadar özeniyorm katlı falan çok seviyorum uzun halini.hihoyyyt
ha bi de bak iğneleri unutma esas onlar önlüyo kırılmayı:))
tamam canım söz valla yazcam nasıl geldi. sen üzülme bukadarkaydirigubbakcemile5
ne iğnesi koyuyorsunuz şampuana kızlar ismini yazarmısınız.ne kadar koyduğunuzuda yazarsanız sevinirim.ben saçlarıma sarımsak,yumurta sarısı birde ısırgan otunu kaynatıp sürüyorum.birde revigen şampuan kullanıyorum.1 yılı geçik bioxsin şampuan kullandım oda çok faydalı.ama şu an gözüm organıcum isimli bir şampuan var onda.onu alıp birde sarımsak veya yılan yağıyla bakıma devam etmeyi düşünüyorum.ha bi de bak iğneleri unutma esas onlar önlüyo kırılmayı:))
ne iğnesi koyuyorsunuz şampuana kızlar ismini yazarmısınız.ne kadar koyduğunuzuda yazarsanız sevinirim.ben saçlarıma sarımsak,yumurta sarısı birde ısırgan otunu kaynatıp sürüyorum.birde revigen şampuan kullanıyorum.1 yılı geçik bioxsin şampuan kullandım oda çok faydalı.ama şu an gözüm organıcum isimli bir şampuan var onda.onu alıp birde sarımsak veya yılan yağıyla bakıma devam etmeyi düşünüyorum.
ne iğnesi koyuyorsunuz şampuana kızlar ismini yazarmısınız.ne kadar koyduğunuzuda yazarsanız sevinirim.ben saçlarıma sarımsak,yumurta sarısı birde ısırgan otunu kaynatıp sürüyorum.birde revigen şampuan kullanıyorum.1 yılı geçik bioxsin şampuan kullandım oda çok faydalı.ama şu an gözüm organıcum isimli bir şampuan var onda.onu alıp birde sarımsak veya yılan yağıyla bakıma devam etmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?