Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Saç dökülmesine karşı Şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende kullanıyorum memnundum aynı sizler gibi kepeğe karşı olanını kullandım azaltacağına arttırdı ve saçlarım saç kremi kullanmama rağmen çok sert şimdi bırakıcam ama ne kullanıcam onu bilmiyorum.

arkadaşlar saç dökülme sorununun eğer mevsimselse dökülme ne mutlu, ama değil yoğun dökülüyor ise mutlaka içten ciddi birşeylerin eksikliğidir. şampuanın dökülmeyi kestiğini düşünmüyorum ben ama size kullandığım şampuanı tavsiye ederim içinde zararlı hiçbir madde yok en azından yumuşacık yapıyor organıcum.

slm arkadaşlar...
benım nişanlım bioblas sampuanını kullanıyor.. sakaklarındada ınanılmaz derecede acılmalar olmuştu.. tabı gerı gelmedı gıden ama onun yorumunu katarak soyluyorum: memnunmus.. kepeklenme ve dokulemeler eskısı gıbı olmadıgını soyledı. ben 40 küsüre bı şampuan aldım ona ,onu begenmedı kepek ws.. yapıyormus... belkı bu onerım sızede yardımcı olmuştur.

bıde novorcin (buğdayy plesantası) ıe bı sampuan war. ozellıkle doktorum onerdı kendısı bıle kullanıyormus.. bılgınıze.. saç dokulmesı ve hucre yenıleyıcı bır sampuan.

ben artık kullanmıyorum bu şampuanı.eczacı bayan saç derisini iyi temizlemediğini deride(kepek görünmese bile) kepeklenme vs yaptığını söyledi.benim de saçım kaşınıyordu şampuanı bıraktım artık kaşınma yok.

kızlar ben bu şampuanı sevmedim valla kafamda kaşıntı yaptı deli gibi.... reklamlarına aldandım yaaa birde yıkadıktan 8 saat sonra mukemmmel sekilde yağlanıyor arasan bulamassın yani o yağı :))) ben kullanmıyorum kaldırdım rafaa ben yine restorexe devam edeceğim yada bioxcin bilginize

bende aşırı yağlanma kepek yapma gibi sorunlar olmadı.ben memnunum dökülmem azaldı şimdi banyoda tararken çok az bi saç dökülüyo bide saçımın belime kadar uzun olduğunu varsayarsam heralde saç tellerini sayabilirim o küçük topağın içinden.okadar azaldı yani

heralde kepeklisinde bi sorun varki ben normal saçları kullanıyorum memnunum.gayette iyi köpürüyo ve temizleniyo benim böyle bi şikayetim olmadı hiç

arkadaşlar ben bioblası kullanıyorum yaklaşık 2 ay olucak ama hiç birşey farketmedi. beraberinde 2 yıdır minoxidil kullanıyorum. ilk sırlar çok iyi gelmişti minoxidil ama şimdilerde pek düzenli kullanamıyorum onun içinde yine güçsüzleşti saçlarım. suriye yapımı minoxidil var. onu düzenli kullanmak lazım. hem digerlerinden ucuz hemde daha etkili. gerisi bence boş . ama kuru maya maskesinide denicem. sonuçları inş. sizinle paylaşırım. herkese sevgiler.(ayy çok mutluyum. sonunda sizlerle birşeyler paylaşıyorum. bir de şu surat eklemeyi becerebilsem...)

öncelikle herkese merhabalar,
ben bu şampuanı yaklaşık 4-5 ay civarıdır kullanıyorum..ilk etapta bariz saç dökülmeleri söz konusuydu ki normalimiş...dökülmesi gereken saçları dökermiş..şimdi 1 kaç tane anca dökülüyor..lakin kaşıntı olayı bende de oluyor, oda normal çünkü 2 günde 1 kullanılması gerektiği yazıyor üstünde 2.gün sonuna doğru kaşıntı ve 3.gününde yağlanmasının nedeni bu ...ben çok etkisini gördüm iyi yönde tavsiye ederim tereddütsüz

Bende çok araştırdım bioblas'a karar verdim deniycem bakalım.Benim aşırı dökülme falan yok sadece önler az bişe seyreldi gibime geliyor önlem olarak kullanayım dedim.kaydirigubbakcemile3Hemen kullandım çok memnunum şimdilik.Hani çoğu arkadaş kaşıntı,setleştirme vs. demiş bende hiç bişey olmadı.Normal olanını aldım aksine yumuşattı daha bir canlandı eskiden ağır basık duruyordu.CADIARZU
Herkeste farklı etki yapıyor anlaşılan.İlk denemde beğendim bakalım artık sonuç ne olacak.

Arkadailar ben bioblas' ı kullandım. 2 kutu şampuan bitti fakat pek faydasını görmedim. Benim saçlarım kuru ama ilk aldığımda normal saçlar için olanı aldım çok kuruttu. Sçımın bütün nemini aldı. Daha sonraki kutuyu kuru saçlar için olanı aldım. O biraz daha iyiydi fakat ilk kullandığım zamanlar saçlarım daha çok döküldü. Ayrıca çok zor şekil almaya başladı ve bıraktım.

kızlar ben de yeni kullanmaya başladım, yağlı saçlar için olanını aldım, her gün kullanın yazıyor, aynen uyguluyorum, zaten her gün yıkardım saçımı, hacim vermeye başladı, 4. aydan sonra etkisini gösterecek diyor bakalım dedikleri gibi olacak mı:)

Merhabalar, ben de 4 gündür Bioblas kullanıyorum...
Annemle ablam yaklaşık 3-4 aydır kullanıyor, çok memnun kaldılar, bana da aldılar :CüvCüv:

Kuru-boyalı saçlar için olanı aldım, şimdilik memnunum. içeriğinde Dimethicone olmaması sevindirdi beni, kremi de var, onu da almayı düşünüyorum...
Çok dökülme sorunum yoktu ama doğal şamouana geçmek istiyordum, annemler memnun kalınca denmek istedim...kokusu da çok güzel =)

Yine sonuçları paylaşırım, hepinize sevgiler canlarım =) :eek:

bende kullanıyorum memnundum aynı sizler gibi kepeğe karşı olanını kullandım azaltacağına arttırdı ve saçlarım saç kremi kullanmama rağmen çok sert şimdi bırakıcam ama ne kullanıcam onu bilmiyorum.

ben de normal saçlar için olanını kullandım 2 ay kadar.
kaşıntı sorunu bende de oldu. ayrıca bu yaşımak kadar kepek görmemiştim saçlarımda.. boblastı kullandıktan sonra saçlarım kepeklendi..
gerçekten dökülmeyi engelliyor ama peki ya kepekleri napcaz :bbo:

Merhabalar, ben de 4 gündür Bioblas kullanıyorum...
Annemle ablam yaklaşık 3-4 aydır kullanıyor, çok memnun kaldılar, bana da aldılar :CüvCüv:

Kuru-boyalı saçlar için olanı aldım, şimdilik memnunum. içeriğinde Dimethicone olmaması sevindirdi beni, kremi de var, onu da almayı düşünüyorum...
Çok dökülme sorunum yoktu ama doğal şamouana geçmek istiyordum, annemler memnun kalınca denmek istedim...kokusu da çok güzel =)

Yine sonuçları paylaşırım, hepinize sevgiler canlarım =) :eek:

canım çok sevinme derim ben, ben de baya seviniodum da hayal kırıklığına uğradım:1shok
sağolsun Sier uyardı, ben de tekrar baktım içeriğine ve şokkk Trimethylsiylamodimethicone diye bi kelime,aynen böyle bitişik yazılıo, ama sonuna dikkat ederseniz dimethicone yani bildiğin silikon:eek:klava: benim az kalmıştı içinde, kullandığım zamana yandım ama dolu şampuanımı çöpe atmıcam için de teselli ediyorum kendimi. şimdilik defnegarlı kullanıorum, bi iki güne alcam silikonsuz bişiler inş.sositososito

canım çok sevinme derim ben, ben de baya seviniodum da hayal kırıklığına uğradım:1shok
sağolsun Sier uyardı, ben de tekrar baktım içeriğine ve şokkk Trimethylsiylamodimethicone diye bi kelime,aynen böyle bitişik yazılıo, ama sonuna dikkat ederseniz dimethicone yani bildiğin silikon:eek:klava: benim az kalmıştı içinde, kullandığım zamana yandım ama dolu şampuanımı çöpe atmıcam için de teselli ediyorum kendimi. şimdilik defnegarlı kullanıorum, bi iki güne alcam silikonsuz bişiler inş.sositososito

:1shok::1shok::1shok:

Şimdi baktım, hakketten varmış yaa...:çok üzgünüm:

X