- Konu Sahibi almagester06
bende kullanıyorum memnundum aynı sizler gibi kepeğe karşı olanını kullandım azaltacağına arttırdı ve saçlarım saç kremi kullanmama rağmen çok sert şimdi bırakıcam ama ne kullanıcam onu bilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de memnundum hafif kaşıntı hariç taki saç analizinde saç derimi görene kadar:1shok:
bende kullanıyorum memnundum aynı sizler gibi kepeğe karşı olanını kullandım azaltacağına arttırdı ve saçlarım saç kremi kullanmama rağmen çok sert şimdi bırakıcam ama ne kullanıcam onu bilmiyorum.
Merhabalar, ben de 4 gündür Bioblas kullanıyorum...
Annemle ablam yaklaşık 3-4 aydır kullanıyor, çok memnun kaldılar, bana da aldılar :CüvCüv:
Kuru-boyalı saçlar için olanı aldım, şimdilik memnunum. içeriğinde Dimethicone olmaması sevindirdi beni, kremi de var, onu da almayı düşünüyorum...
Çok dökülme sorunum yoktu ama doğal şamouana geçmek istiyordum, annemler memnun kalınca denmek istedim...kokusu da çok güzel =)
Yine sonuçları paylaşırım, hepinize sevgiler canlarım =)
canım çok sevinme derim ben, ben de baya seviniodum da hayal kırıklığına uğradım:1shok
sağolsun Sier uyardı, ben de tekrar baktım içeriğine ve şokkk Trimethylsiylamodimethicone diye bi kelime,aynen böyle bitişik yazılıo, ama sonuna dikkat ederseniz dimethicone yani bildiğin silikonklava: benim az kalmıştı içinde, kullandığım zamana yandım ama dolu şampuanımı çöpe atmıcam için de teselli ediyorum kendimi. şimdilik defnegarlı kullanıorum, bi iki güne alcam silikonsuz bişiler inş.sositososito