Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Saç dökülmesine karşı Şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende 3 ay boyunca kullandım dökülmeyi azalttı gerçekten ama saç kreminide kullandığım halde saçlarımı taramakta zorlandığım için saçlarımı çok yıprattı tiftik gibi oldu saçlarım:KK43:( üstelik içinde de silikon varmış o yüzden artık vazgeçtim bu bitkisel şampuanlardan hepside saçlarımı mahvetti. sonuçta hepsininde zararı var diyerekten gittim gliss şampuan aldım.uzun zamandır kozmetik şampuan kullanmıyordum daha ilk yıkamamda saçlarımdan bi ağırlık kalktı sanki.
ama bioblasın durulanmayan koruyucu kremini kullanıyorum sadece çünkü diğer kremler saç diplerine değdiğinde zarar verdiği için bunun saç diplerine zararı olmadığı için sadece bioblasın bu ürününü kullanıyorum. neyseki onun içinde bari dimethicone yok

ben bi 5 aydır kullanıyorum galiba tabiki dökülme kesilmedi ve hiçbişey kesimiyo dökülmeyi ama gözle görülür derecede azalttı bide benim saçım uzun yani dökülen saçlar uzun olduğu için çok görünüyo bende bide öyle düşünürsek baya baya azaldı.ilk önce normal saçlar için olanını almıştım çok sert yaptı ama şişenin yarısından sonra lıştı saç şimdi kuru yıpranmış saçlar için olanını aldım heralde değiştirmekten oldu daha bi sert yaptı ama bunada alışınca gene yumuşamaya başlicaktır durum böyle yani sadece 3-4 ayda bir 10 lira vererek ekstradan bişey yapmadan bukadar dökülmeyi azaltması bile mucize bence

slm arkadaşlar beimde bir ay öncesine kadar inanılmayacak kadar saçlarım dökülüyordu yorumlarınızı okumadım ama size daha etkin bi yol söyleyeyim KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ:d gerçekten çok iyi geliyor hem kullandığınız kimyasallardan daha iyi hemde faydalı ama tadı hakkında bişi diyemicem:S sevmeyenleriniz olabilir ama kesinlikle tavsiye ederim ben denedim ve suanda dökülmüyo bile denebilir bence sizde deneyin umarım fayda eder:KK70:

slm arkadaşlar beimde bir ay öncesine kadar inanılmayacak kadar saçlarım dökülüyordu yorumlarınızı okumadım ama size daha etkin bi yol söyleyeyim KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ:d gerçekten çok iyi geliyor hem kullandığınız kimyasallardan daha iyi hemde faydalı ama tadı hakkında bişi diyemicem:S sevmeyenleriniz olabilir ama kesinlikle tavsiye ederim ben denedim ve suanda dökülmüyo bile denebilir bence sizde deneyin umarım fayda eder:KK70:

kara üzüm çekirdeğini nasıl kullanıyorsun canım. ben de yeni karaüzüm çekirdeği tozunu aldım onu bir kaşık yiyorum günde. sen nasıl ne kadar miktarda alıyorsun

kara üzüm çekirdeğini nasıl kullanıyorsun canım. ben de yeni karaüzüm çekirdeği tozunu aldım onu bir kaşık yiyorum günde. sen nasıl ne kadar miktarda alıyorsun

canım ben günde bi kere açken kullanıyorum küçük bi kase yoğurdun içine 1 kaşık katıp kulanıyorum yoğurt yerne balda olabilir ama en iyisi yoğurt inş sanada fayda eder

bugün aldım pişman oldum söylediklerinize bakılırsa toplatılsın bu şampuan.ben saçlarımı defne sabunuyla yıkıyorum uçuşan saçlar için iyi hacim veriyo ama durulaması zor kepek de yapıyor ama sonra geçiyor.doğumdan sonra dökülüyor diye aldım kullanmasam da yazık

canım ben günde bi kere açken kullanıyorum küçük bi kase yoğurdun içine 1 kaşık katıp kulanıyorum yoğurt yerne balda olabilir ama en iyisi yoğurt inş sanada fayda eder

inşallah canım. senin kullandığın toz şeklinde öğütülmüş olanı mı yoksa bütün halinde mi hangisi daha faydalı olur sence

ben öğütülmüş olan kullanıyorum cnm kişiye göre değişebilir bütün olanı kullanmadığım için bişi diyemem

arkadaslar ben bugün BİOBLAS BOYALI VE YIPRANMIŞ saçlar için şampuanı ve koruyucu kremini aldım.Kremi de kullandığım halde saçlarım keçe gibi oldum, sertleşti senağlama Sizce bu normalmi :çok üzgünüm: Birde Bioblasın içine ÇAM TEREBENTİ yağı ve TATLI BADEM yağı atsam olurmu? İçeriğini bozmam dimi

şampuan ve balsamını uzun süre kullandım memnun da kaldım.. şampuanın içine vitamin kapsüllerden kırmıştım.. ama yağlar bozar mı bilmiyorum blondegirll.. balsam yumuşatıyordu ama kremini kullanmadım bilmiyorum.. şimdi de avonun şampuanını aldım.. kampanyalıydı deniyeyim dedim o da iyi..

Cvbın için tşk ederim canım ama ben bi hata yaptım. 200 ml. şampuana 2 gr çam terebenti koyuluyomuş ama ben 400 bioblas şampuanına çam terebentin yarısını döktüm.Şişe zaten 20 ml. ve ben 10 ml koymuş oldum benneyaptımki

arkadaşlar bende 1 aydır bioplas kuru ve boyalı saçlar için olanı kullanıyorum dökülme durmadı ama azaltı sanki :1rolleyes:
benim sorunum saçlarım çok kuru islakken nemliyken güzel görünüyo ama kuruyunca çok kuru ve sert oluyo birde kabarıyo o yüzden sürekli saçlarımı toplamak zorunda kalıyorum ne yapmam gerekiyo bana ne önerirsiniz lütfen yardım ediiin -tatlicadiarzu- :1no2:

off yaa bitanede mutlu sonla biten bi kullanıcı yokmu ya herkes bi özeliğinden şikayat etmiş neye karar vericemi bilemedim şimdi

ben 10 aydır kullanıyorum. faydasını gördüm.şiddetli dökülmeyi durdurdu .ama tamamen kesilmedi dökülme azaldı diyebilirim.zaten uzmanlar günde 50 tel saç dökülmesini normal kabul ediyolarmış.genel anlamda memnunum eşimde kullanmaya başladı .ama arada bitkisel yağlarla takviyeyi de ihmal etmiyorum............

arkadaslar ben bugün BİOBLAS BOYALI VE YIPRANMIŞ saçlar için şampuanı ve koruyucu kremini aldım.Kremi de kullandığım halde saçlarım keçe gibi oldum, sertleşti senağlama Sizce bu normalmi :çok üzgünüm: Birde Bioblasın içine ÇAM TEREBENTİ yağı ve TATLI BADEM yağı atsam olurmu? İçeriğini bozmam dimi

kesinlikle saçı kazık gibi yapıyor.
ben de iki aydır kullandım
dökülmeyen saçlarımı da açmaya çalışırken ben döküyorum
saçım yıllardır yıkanmamış da keçeleşmiş gibi oluyor
bir daha kullanmayacağım.

X