Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Saç dökülmesine karşı Şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saçlarım mahvoldu arkadaslar bioblasla..yaglı saçlarım o yüzen uygun olanı aldım fakat bu yasıma kaar hiç tarak kullanmayan ben şşimdi saçlarımı açamıyorum..cadı gibi:KK43:
birde 2 gündür aşırı kaşıntı vardı bitlendim sandım..sonra acımaya basladı yara oldu..off off..ne yapsam bilemedim..sampuanı acil degiştirmeliyim..bana yaramadı:KK43:

fakat bu yasıma kaar hiç tarak kullanmayan ben şşimdi saçlarımı açamıyorum..cadı gibi:KK43:
(

Aynen benim de saçlarım bu şekilde şampuandan olabileceğini düşünmemiştim. En iyisi kremini de almak demekki. Kremsiz şampuanlarda bu bende sık sık olur.

Bunun dışında ben memnunum bioblastan, herhalde uzunca bir süre kullanırım. Saç çıkartıyormuş çünkü. Benim de buna ihtiyacım var :eek:

valla benim saçımı mahvetti.zaten çok dökülüyodu iyice çoğalttı.ayrıca çok kuruttu.uçlarına krem kullandım onu hallettim ama inanılmaz derecede kaşıntı ve dökülmeyi arttırdı.
tabi herkese
aynı şeyi yapmaya bilir
artık bulana kadar doğru şampuanı devam
ama en iyisi bunlarda bioxin

Son düzenleme:
bioblasın balsamını aldım ben, saçlarıma çok iyi geldi ve tarak bile kullanmadan açılıyor neredeyse, yumuşacık yaptı, dökülmeyi de kesti.

ben de bioblos kullandım şişe bitti sayılır. ama yeterince temizleyemiyo sanki saçlarımı defalarca yıkamak istiyorum.. zaten denemek istemiştim sadece. belki alışınca değişir demiştim ama ben yine eski şampuanıma dönücem. defne şampuanımdan çok daha memnundum :eek:

ben kullanıyorum yaklaşık 2 aydır iyi geldi.acayip dökülüyordu benimkiler anlatamam evin her yerinden avuç avuç saç topluyorduk.şimdi tek tük dökülüyor.normal de 2 günde 1 yıkıyorum ama bazen fönlü olunca 3-4 gün yıkamıyorum işte 2. günü geçince yine aşırışekilde dökülmeye başlıyor yani en iyisi gün aşırı yıkamak.ben bu şampuanı hem dökülmeyi durduruyor hemde saç çıkarttığını duyduğum için aldım.bi arkadaş 6 ay ullanmış bayağı gürleşmiş saçları.benimde diplerden yeni saçlar çıkmaya başlamış gerçi ben haftada bir zeytinyağı ve sarımsak sürüyorum arada badem yağı ve ampullerle olan karışımı uyguluyorum onun etkiside olabilir.

anladım, bende dun ılk defa kullandım saclarımı kazık gıbı yaptı kremle duzelttım, bakalım ne olucak... tesekkurler bılgı ıcın

ben 4 kullanımdır kullanıyorum ilk kullanımda saçlarımı acayip karıştırdı ve sertleştirdi taramakta çok zorlandım şimdi onunla birlikte gliss onarıcı saç kremini kullanıyorum şimdi çok memnunum ve dökülmelerim çok azaldı kullanmaya devam edicem.Birde ben kepeğe karşı olanını kullanıyorum kepek sorunumda kalmadı.

ben 4 kullanımdır kullanıyorum ilk kullanımda saçlarımı acayip karıştırdı ve sertleştirdi taramakta çok zorlandım şimdi onunla birlikte gliss onarıcı saç kremini kullanıyorum şimdi çok memnunum ve dökülmelerim çok azaldı kullanmaya devam edicem.Birde ben kepeğe karşı olanını kullanıyorum kepek sorunumda kalmadı.

bende o kremı kullanıyorum gercekten ıkısı bır olunca ıyı oluyor, bende 1 kutu kullanıcam bakalım sampuanı ıyı gelmesse bioxine gerı donucem

Ben de boyalı saçlar için olanını kullanıyorum, gayet de memnunum. Ama bu şampuanı kullanmayı bırakınca dökülme tekrar başlıyormuş gibi birşey duydum ben doğru mudur?
Ömür boyu bu şampuana mı bağlı kalacağız:KK70:

Ben de boyalı saçlar için olanını kullanıyorum, gayet de memnunum. Ama bu şampuanı kullanmayı bırakınca dökülme tekrar başlıyormuş gibi birşey duydum ben doğru mudur?
Ömür boyu bu şampuana mı bağlı kalacağız:KK70:

valla ben oyle sey duymadım sanım olabılırde arastırmak lazım, bu sampuanı kullanan arkadaslar yardımcı olursa bu konuda sevınırım

bi arkadaş bioblas kullanmış bırakınca yine saçları dökülmeye başlamış ayrıca kaşıntıda yapmış bende almaya cesaret edemiyorum kimseden daha memnun kaldığını duymadım bence bioxcin iyi

14 sayfalık bioblas topic ini okudum kullananların %50 si memnun % 50 memnun değil gibi ...
sonuc olarak almaktan vazgectim

Mrb arkadaşlar ben daha önce restorex şampuan ve serumlarını kullandım kesinlikle öneriyorum biraz pahalı ama kesinlikle mükemmel bir şey ayrıca şaçlarımı çok çabuk uzadı.... bu bioblas şampuanını bende aldım tesadüf konuyu şimdi gördüm diğğer şampuanlara göre uygun geldi fiyatı denemek için aldım ilerde yorumlarımı kullandıkça yaparım

ben 2 aydır kullanıyorum öyle kaşıntı kazık gibi saç şikayetlerim olmadı.dökülme kesilmiş değil ama baya azaldı.sırf bunun için bile kullanılır.sadece banyoda yıkama esnasında birazsertlik oluyo ama kuruyunca yumuşuyo ve bendede hala şampuan bitmiş değil.hoşuma gitti yani devam ederim ben

Ben kullanıyorum ve memnunum haftada birde lavanta kürür uyguluyorum saçlarıma farkedilir derecede saç dökülmem azaldı

kuruluk yaptı saçlarımda sağlıksız bir görüntüsü oldu bıraktım bende zaten deneme tahtasına döndü saççlarım .

Bu şampuanı kullanıp sizleri bilgilendireceğimi söylemiştim,başta süperdi,saçlarım yumuşacık ,dökülme azaldı tamam aradığımı buldum dedim, ama devam ettikçe birincisi aşırı yağlanma oldu,hergün yıkamak zorunda kaldım,kepekli saçlar için olanını aldım,saçımda kepek arttı yok olacağına,en önemlisi bir kaşıntı ama nasıl bir kaşıntı,kafa derimi yüzecektim,yaralar açtım,doktora gidecek iken,eşim bırak bakalım şu şampuanı dedi,Allahım dünyalar varmış dedim.Uyuz gibiydim,yazık verdiğim paraya çöpe şimdi.

Bu şampuanı kullanıp sizleri bilgilendireceğimi söylemiştim,başta süperdi,saçlarım yumuşacık ,dökülme azaldı tamam aradığımı buldum dedim, ama devam ettikçe birincisi aşırı yağlanma oldu,hergün yıkamak zorunda kaldım,kepekli saçlar için olanını aldım,saçımda kepek arttı yok olacağına,en önemlisi bir kaşıntı ama nasıl bir kaşıntı,kafa derimi yüzecektim,yaralar açtım,doktora gidecek iken,eşim bırak bakalım şu şampuanı dedi,Allahım dünyalar varmış dedim.Uyuz gibiydim,yazık verdiğim paraya çöpe şimdi.

ben de kepekli saçlar için olanını kullanmıştım. temizlendiğini hissetmiyodum saçlarımın defalarca yıkamama rağmen, ertesi gün de yağlanıyodu saçlarım. bırakınca düzeldi hemen neyse ki..

X