Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Saç dökülmesine karşı Şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben de bioxcin kullanıyodum, aslında memnundum bioxcin den. ama bioblas ı bi denemek istedim. fakat hiç memnun kalmadım. kesinlikle tavsiye etmiyorum1no2 bioxcin en güzeli bence

arkadaslar bıoplas bıoxin ureten fırmanınmıs ben suvarı kozmatıkte bayaga arastırdım, farkı bıraz daha bıoxine gore sulandırılmıs halı ve bıoxin bıraz pahalı oldugu ıcın bunu bıraz daha fıyat olarak makul tutmuslar yanı aynı fırmanın urunu

ben dün kullandım ilk kez yıkarken saçlarım çıtır çıtır oldu sanki kozmetik şampuanlar gibi yoğun kemli olmadığı için şüphe ettim ama köpürmesi falan iyi dedim krem çözer işi ama kremde bi tuhaf geldi bildiğimiz kremler gibi değil böyle biraz vıcık yapışkan gii dedim eyvah elimde patladı bu da yalan oldu. ama duştan çıktıktan saçımı tarayıpkuruttuktan sonra saçlarım yumuşacıktı anlamadım nesıl oldu. bugün iş yerinde arkadaşım söyledi saçlaraın çok parlak görünüyo ne yaptın die. evet doğal bi ışıltı var saçlarımda. ben boyalı saçlar için olanı kullandım balsamla beraber. şidetli bi saç dökülmem yok. sadece yaın deniz havuz güneş bi de boya falan çok kuruttu saçlarımı onun için denedim. eşimde normal saçlar için olanı kullandı onun cansızdır saçları sırf bu yüzden seyrek durur. ama onun da daha hacimli görünüyodu bu sabah. ilk tecrübelerim bunlar bakalım kullandukça görücem

benim kardeşime dermatolog bioblas şampuanı öermiş bi faydası olmasa önermezdi sanırım ben de kullanmaya başlayacağım denemekten bişey kaybetmeyiz en azından piyasadaki bir çok şampuandan daha doğaldır diye düşünüyorum

benim kardeşime dermatolog bioblas şampuanı öermiş bi faydası olmasa önermezdi sanırım ben de kullanmaya başlayacağım denemekten bişey kaybetmeyiz en azından piyasadaki bir çok şampuandan daha doğaldır diye düşünüyorum

Restorex Düşünüyordum ama vazgeçtim, bende cumartesi günü bioblas aldim ve dün denedim saçimi sertleştirmedi suan memnunum ama dökülmesini azaltmasi konusunda ne olur bilemiyorum, zaten bu ürün bioxinle ayni firma üretimi bu sadece biraz daha sulu hali

bende kullanıorum şuan.ama pek içacıcı sonuş wermio.7-8 aydır bioxcin kullanıodumm.deişiklik olsun die bu ay bioblas aldımm.dökülme arttı.wala bioxcine geri döncem.ondada dükülme dewam etmişti ama bukadar çok deildi.yeni çıkarttığı saçlarda olmuştu baya

bayadır bioxcin kullanmışsın sonra birden bioblasa geçince saçınn dengesi bozulmuş. bir sürede bunu kullansan iyi gelir. ben kullanıyorum memnunum.

herkese selam bn bıoblası bugun ılk kez kullandm saclarmda cok dokulme yok ama ınanlmaz cansız kuru ve bakımsz duruo umarm memnun kalırm bıde rengı cok koyu ıce tea gıbı :) neden ole bılgısı olan vrsa cvp beklıorm lutfeeeenn

selam bioblası bende kullanıyorum hakikaten çok memnunum.saçlarıma canlılık,parlaklık,dolgunluk geldi.ayrıca dökülme oranlarındada azalmalar oldu.zaten bitkisel bir ürün olması beni cezbetti ve şuan iyikide almışım diyorum.

Bioblası bende kullandım. Çok güzel bi şampuan ve dökülmelere iyi geldi gerçekten saçlarım ipek gibi oldu. Ayrıca uzamasına da etki etti az da olsa.. Tavsiye ederim arkadaşlar yerimseniben

arkadaşlar ben bişey duydum bu bioblas sampuanı kullanmayı bırakırsanız 2 katı daha cok sac döküyormuş.Sürekli kullanmak gerekiyormuş

canımcım öyle bıraktıktan sonra saç dökülmesi falan yapmıyor ben kullanıyorum ve oldukça memnunum dönemsel olarak ara verdiğimde de öyle belirttiğin gibi bir dökülme olmadı. saçları yumıuşacık yapıyor artık farklı şampuan kullanmayı aklımdan bile geçirmiyorum

hadi yaaa ay benimde bugün banyoda saçlarım bir döküldü bir döküldü ağlıycaktım walla nerdeyse hem yaz kampanyasıda varmış bioblasta bende almayı düşünüyorum zaten fiatı çok uygun şampuan alana balsamı %50 indirimliymiş çok süper hemen alıcam bende bitane :KK66:

arkadaşlar ben bişey duydum bu bioblas sampuanı kullanmayı bırakırsanız 2 katı daha cok sac döküyormuş.Sürekli kullanmak gerekiyormuş

canımcım bende kullanıyorum ama bırakıldıdğı zaman dökülme gibi bir durum söz konusu değil.ayrıca araştırdım ben ölen saç telinin kıl kökünden ayrılması gerekiyormuş ki yeni saç çıkabilsin diye.o yüzden için ferah tut ve sakın ama sakın saç dökülmem olur diye kullanmamazlık yapma.

kesinlikle evet özellikle balsam hediyeli olanı harika.çünkü balsam saçımı muteşem yapıyor.yumuşacık oluyor pamuk misali.yani benim için kaçırılmayacak bir fırsat.

kızlar bende bioblas almayı dşünüyorum geçen arkadaşımda kullandm bnm saç tipim yaglı ama onda normal saçlar için olanı wardı.. saçlarım duştayken keçe gibiydi ama kurutunca yumuşacık oldu. yağlı saçlar için olanı almayı dşünüorum. sizce balsam da almalımıyım??
bide bioblas ı kullandıktan sora duştan çıkmadan öcne başka bi şampuanlada yıkıyomusunuz? bioblasın kokusu sanki bras garip geldi... :uhm:

kızlar bende bioblas almayı dşünüyorum geçen arkadaşımda kullandm bnm saç tipim yaglı ama onda normal saçlar için olanı wardı.. saçlarım duştayken keçe gibiydi ama kurutunca yumuşacık oldu. yağlı saçlar için olanı almayı dşünüorum. sizce balsam da almalımıyım??
bide bioblas ı kullandıktan sora duştan çıkmadan öcne başka bi şampuanlada yıkıyomusunuz? bioblasın kokusu sanki bras garip geldi... :uhm:

kokusu güzel aslında yıkanınca çok ii kokuyo bence... bende yağlı saçlar olanını kulanıyorum memnuna.s bioblasla yıkadıktan sonra başka şampuan kullanmıyorum. zaten öyle bi faydası omaz bnce. balsamı da kullanıcam bi ara bakalım nasıl olcak.

başka şampuan kullanmıyorum ben.zatenn gerekte yok.günlük olarak normal şampuanım gibi kullanıyorum.ki bundan sonrada kesinlikle benim şampuanım bioblastir.

X