- Konu Sahibi almagester06
ben de bioxcin kullanıyodum, aslında memnundum bioxcin den. ama bioblas ı bi denemek istedim. fakat hiç memnun kalmadım. kesinlikle tavsiye etmiyorum1no2 bioxcin en güzeli bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kardeşime dermatolog bioblas şampuanı öermiş bi faydası olmasa önermezdi sanırım ben de kullanmaya başlayacağım denemekten bişey kaybetmeyiz en azından piyasadaki bir çok şampuandan daha doğaldır diye düşünüyorum
bende kullanıorum şuan.ama pek içacıcı sonuş wermio.7-8 aydır bioxcin kullanıodumm.deişiklik olsun die bu ay bioblas aldımm.dökülme arttı.wala bioxcine geri döncem.ondada dükülme dewam etmişti ama bukadar çok deildi.yeni çıkarttığı saçlarda olmuştu baya
arkadaşlar ben bişey duydum bu bioblas sampuanı kullanmayı bırakırsanız 2 katı daha cok sac döküyormuş.Sürekli kullanmak gerekiyormuş
bende şimdi web sitesine baktım bir çok kampanyası varmış almak isteyenlerin dikkatine .)
kızlar bende bioblas almayı dşünüyorum geçen arkadaşımda kullandm bnm saç tipim yaglı ama onda normal saçlar için olanı wardı.. saçlarım duştayken keçe gibiydi ama kurutunca yumuşacık oldu. yağlı saçlar için olanı almayı dşünüorum. sizce balsam da almalımıyım??
bide bioblas ı kullandıktan sora duştan çıkmadan öcne başka bi şampuanlada yıkıyomusunuz? bioblasın kokusu sanki bras garip geldi... :uhm:
kızlar bende bioblas almayı dşünüyorum geçen arkadaşımda kullandm bnm saç tipim yaglı ama onda normal saçlar için olanı wardı.. saçlarım duştayken keçe gibiydi ama kurutunca yumuşacık oldu. yağlı saçlar için olanı almayı dşünüorum. sizce balsam da almalımıyım??
bide bioblas ı kullandıktan sora duştan çıkmadan öcne başka bi şampuanlada yıkıyomusunuz? bioblasın kokusu sanki bras garip geldi... :uhm: