Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Saç dökülmesine karşı Şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben kullanmaya devam ediyorum ve oldukça memnun kaldım...
Henüz yeni olmasına rağme etkileri hemen farkedilebiliyor. Saçlarımın dökülmesi yavaşladı. Bir diğer güzel yanı ise saçlarım daha kolay şekil alıyor.

yaaa benm saçlarım yumuşadı ama azaldı gibime geldi benm bende kullanıyorum.. ve kaşındırıyor yanii gerçi son zamanlarda durdu yok gibi.. yumuşaması dışında olumlu sonuç almadım ben.. kişiden kişiye fark ediyo galibaa.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bence yorumlarla kimse bi yere varamaz anlaşılan kişiden kişiye değişim yapıyor.. isteyen denesin bi süre sonra anlaşılır ne olduğu burayada yazın bakalım işe yaradımıı... ben alırım ama yumuşak yapsın diye yanıunda head an schoulders alırım harika kokuyor yaaaa uzun zaman da çıkmıyor kokusu...... ikisini bi arada kullanırım :)))))))))))

Arkadaşlar bu ampulleri bende çok duydum ama üşengeçlik işte bir türlü denemeye fırsatım olmadı. Bemiks,evigen ve bepanteni sağlık karnemize yazdırabiliyormuyuz?

merhaba aradaşlar,benim saçlarımda çok dökülüyordu,fiyatını uygun görünce bende BİOBLAS aldım,1 aydır kullanıyorum kızlar,bende cok işe yaradı,baya azaldı saç dökülmelerim,haftada birde badem yagıyla masaj yapıyorum,onuda 6 aydır yapıyorum,oda işe yaradı.bence sizde dökülen yerlere badem yagı sürün ve bioblası kullanınhihoyyyt

ben bu ürünü grup olarak aldım ve kullandım arkadaşlar şampuanı kremi balsamı üç ürüne toplam 30 lira cıvarı bi para verdim ve pişman oldum saçlarımın dökülmesi soa ermedi aksi gibi birde kepeklenme başladı saçımda daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle çamterebentin yağı alıp başka bir marka şampuana karıştırıp kullandım 1 hafta içinde ne kepek kaldı saçımda nede avuç avuç dökülme ne varsa eskilerde var arkadaşlar avuç avuç para dökmeye gerek yok ben yağdan çok memnun kaldım üstelik müthiş bir hızla saçlarım dolgunlaştı

bende 2-3 haftadır kullanıyorum galiba.henüz yorum yapmak için çok erken çünkü bir sürü tedavi yöntemi uyguladsım ve ancak hepsinden birkaç ay sonra saç alıştıktan sonra sonuç labiliyorsunuz.

şu an için yorum yapmam gerekirse dökülme açısından pekbi etkisini göstermedi daha.blkide çok az bi zalma oldu yani yorumsuz şuan.ama sizdeki gibi kaşıntı ve yağlanma yapmadı.benim tek sorunum biraz banyoda sertleşiyo saç.ama kurutunca yumuşuyo banyoda setleşince tarayamıyorum orda biraz zorluk yaşıyorum.bepanten kırmayı düşünüyorum içine sadece acaba yumuşaklık açısından faydası olurmu

bioblas benim saçımı çok sertleştirdi taramaya çalışırken daha çok kırılıyor.sanırım illa ayrıca kreminide almak gerek.fakat kepekte yaptı o yüzden bıraktım..

3 aydır kullanıyorum ben evt dökülmeyi azalttı ama çok sertleştirdiği için tararken zorlanıyorum bende

herkes sertleşmeden şikayetçi ama bende hiç öyle bi sorun olmadı,yumuşacık. dökülmem de durmadı ama 4 ay diyor ya 2 ay daha kullanmaya karar verdim.

ben kullanmaya başlayalı 1 ay oldu belki de geçtii...4 ay boyunca kulanmayı düşünüyorumm saçım aşırı dökülüyordu bi ara ve dökülme şimdi baya bi azaldı yıkarken bile avuç avuç saç giderdii tararken de öyle...ama şimdi çok şükür 5-6 tel kadar anca dökülüyor o kadar:nazar::nazar: ama herkeste farklı etki yapıyor olabilirr...ayırıca içindeki vitamin ve mineraller sayesinde saçı da besliyor bi güzel..hihoyyythihoyyythihoyyyt

bende sadece ıslakken bi sertlik oluşuyo yoksa kuruttuktan sonra yumuşacık oluyo ama bütün bitkisel şampuanlarda var galiba bu

sonuçlar nasıl arkadaşlar iyi geldimi saçınıza bu şampuan..
serum alana şampuan hediyeymiş almayı düşünüyorumda..

Merhaba Arkadaşlar,

Bende bugün migrosta migros kartla 8,50 ytl görünce aldım.Felaket saçlarım dökülüyor ve çok üzülüyorum ben rapunzel gibi saçlarımla çevremde pek havalıydım :KK43: Yorumları okudum 2 arada bir derede kaldım ama denemekten ne çıkar zaten dökülüyor dedim kullandım.Size de öyle yazıyim dedim.Saçlarım inanılmaz ipek gibi oldu,hep saç kremi kullanmak zorunda kalırdım,banyo da taradım,çıktım taradım, bayıldım.Tararken elime fazla saçta gelmedi kremsiz diye sanırım.Kepekli saçlar için olanını aldım,çünki ne tür şampuan olursa olsun hep bana kepek yapar.Önceden önlemimi aldım yani.Evet ilk izlenim ok.umarım böyle devam eder ve bu aradığım şampuandır.Sizlere 1 ay sonra gelişmeleri bildirmeye başlarım.Kötü gidişat olursa 1 ayı beklemek yok,hemen haber veririm.Hepimize bol saçlı günler dilerim

bende aldım..2gün önce yıkandım denedim heralde şampuan değiştirdim diye saçım felaket döküldü =( daha önce otacı kullanıyordum dökülmüyordu saçım geri ona döncem galiba gitti okdar para =))
bioblasda dimethicone varmış okudumda..otacıda yoktuuuuu...

bende aldım..2gün önce yıkandım denedim heralde şampuan değiştirdim diye saçım felaket döküldü =( daha önce otacı kullanıyordum dökülmüyordu saçım geri ona döncem galiba gitti okdar para =))
bioblasda dimethicone varmış okudumda..otacıda yoktuuuuu...

dimethicone normal saçlar için olanında yok.

kızlar ben yeni bi şişe aldım ama son kullanım tarihi yazmıyor bunda. eski şişemin arkasında yazıyordu bunda bi kod var sadece. sizinkilerde nerde ben mi bulamıyorum, kafama takıldı.

ben kullanalı bir ay kadar oldu anca bu hafta bişeyler farkedebildim azaldı bunu söyleyebilirim.ama tek srunum sertlik.içine bepanten kıran varmı.ben de yumuşaklık için kırıyım diyorum ama şampuanıda öldürmek istemem.kıran varsa bilgi verebilirmi acaba

arkadaşlar biraz sertlikten bende şikayetçiydim.bende şampuanın içine biraz zeytin yağı koydum.daha iyi oldu.daha farklı oldu.şampuanın içinde kremsi bir özellik olmadığından saçlar sertleşiyor.birde saç uclarından çok az alıyorum.daha sağlıklı uzuyorlar.saçlarım şu an eskisine göre daha parlak ve dökülmesi azaldı.birde saçlarımı parmaklarımı açmaya çalıştığım zaman açamazdın.şimdi saçlarım parmaklarım arasında kayıp gidiyor.Şu an sağlıklı bir şekilde uzuyorlar ama dökülenlerin yerine saçlar nasıl çıkar unu bilmiyorum..turplu su deniyoruz bakalım..:nazar:

X