Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Saç dökülmesine karşı Şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Alıntıdır.
Minoxcidilin yan etkiler, Saç kaybıyla mücadele eden bir ilaç olarak, en yaygın yan etkisi kaşıntılı kafa derisidir.Birçok olgularda minoksidil bazen önce saçlarda hafif bir dökülmeye sonra daha çok büyümeye ve güçlenmeye yol açabilir. Minoksidile ya da etken olmayan maddesi olan propilen glikole karşı allerji olguları da saptanmıştır. Yüksek dozları hipotansif etki göstermektedir, bu ilaçla birlikte petrol jeli ve tretinoinin kullanımı , ya da güneş yanığı ilacın emilimini artırabilir ve yüksek dozlara yol açabilir.

Eğer bir kişi uzunca bir süre minoksidili kullanıp birdenbire kullanmayı bırakırsa saç kaybı yeniden başlar. Diğer yan etkiler şunlardır:

Uygulandığı alanlarda sivilce
Başağrısı ve/veya baş dönmesi
çok düşük kan basıncı
düzensiz veya hızlı kalp atımı
bulanık görme ve diğer görme sorunları
azalmış cinsel istek
kısmi ya da tümden iktidarsızlık
el,yüz ve ayaklarda karıncalanma ya da duyu kaybı
ani ağırlık artışı
Göğüs ağrısı
Akne dışında yukarıda sayılan yan etkilerin çoğu yüksek miktarlarda ilaç kullanımını gösterir İlacın aynı zamanda anne sütüne de geçebildiği gösterilmiştir

Alıntırıdır:
Minoksidilin nasıl saç büyüttüğünün mekanizmaları kesin olarak ortaya konamamıştır. Minoksidil bir Potasyum kanal agonistidir.Aynı zamanda yapısına bakılarak bilindik vazodilatör otakoid olan NO agonisti olduğu da düşünülmektedir.Bu, minoksidilin vazodilatör etkisini açıklar,saç büyümesi damarların genişlemesine bağlı olabilir. Minoksidil NO ile ilişkilendirilmiş bir bileşik olduğu için, tıpkı NO gibi guanilat siklaz aktivasyonu yapıp yapmadığı araştırma konusudur, fakat henüz cGMP ve PKG aktivasyonuna ilişkin net bir bulgu yoktur.[3]

Minoksidil geniş bir kellik alanına uygulandığında daha etkisizdir. Buna ek olarak,en etkili olduğu zamanın 18-41 yaşlar ve en etkili olduğu bölgenin kafanın merkez bölgesi(vortex) olduğu gösterilmiştir.

kıslar bizde eşim için kullanıorus saçları çok döküldüacaba çıkarırmıda bu şampuanlar bioxsin kullandık baya gitti saçlarınıda hergün yıkıo kısa olduğu için şimdide bioblas denicez gerçekten fiyatı diğerine göre çok çok uygun

kızlar bende son 3-4 keredir bioblas kullanıyorum. çok faydasını gördüm dökülmem azaldı..
hem kokusu da çok doğal ve hoşuma gitti... saçlarıma can geldi diyebilirim. yağlı saçlar için olanını kullanıyorum bende.bioblasın bakım kremi de var onu da almayı düşünüyorum.
yaşasın saçlarım eski haline geri dönecek...:dance::dance::teytey::teytey:

bende biraz önce aldım marketten
ama yorumlara baktım bi kısmı iyi bi kısmı kötü
kafam karıştı acaba iade mi etsem?

bence denemelisin. çünkü herkesin saç yapısı farklı olduğundan farklı etkiler yaratabilir ama bence denemeden geçme.. sen bilirsin tabi.inşallah bir faydası olur sana da bana çok faydalı oldu yaşasın bioblas...:dance:

önemli olan dökülmeyi azaltıyormu azaltmıyorumu.bende bitkisel şampuanlardan birini almayı düşünüyorum ama bioblas için yorumlar çok kafa karıştırıcı

bende biraz önce aldım marketten
ama yorumlara baktım bi kısmı iyi bi kısmı kötü
kafam karıştı acaba iade mi etsem?

Canım normal saçlar için olanında galiba silikon maddesi yokmuş..ßende çevremden güzel şeyler duyuyorum bu konuyla alakalı.Sende bi dene derim.Bende alıcam şampuanım bitincee sengözlerimebaksanab

bende bir aydır kullanıyorum dökülme azaldı zaten en az 4 ay kullanılması öneriliyo saçlarım daha canlı ve daha parlak belirgin bir şekilde sağlıklı saçlarım oldu ben yıpranmış saçlar için olanı kullanıyorum bir de balsamı saçım röfleli olduğu için feci durumdaydı acayip iyi geldi..

önemli olan dökülmeyi azaltıyormu azaltmıyorumu.bende bitkisel şampuanlardan birini almayı düşünüyorum ama bioblas için yorumlar çok kafa karıştırıcı
benim saçlarım çok dökülrdü. bioblası kullanmaya başladım başlayalı gözle görünür bir şekilde azalma oldu dökülmesinde. her sabah uyndığımda tutam tutam saç gelirdi şimdi 3-4 tane falan geliyor..çok memnunum...sositososito:dance:

benim saçlarım çok dökülrdü. bioblası kullanmaya başladım başlayalı gözle görünür bir şekilde azalma oldu dökülmesinde. her sabah uyndığımda tutam tutam saç gelirdi şimdi 3-4 tane falan geliyor..çok memnunum...sositososito:dance:

peki nekadar zamandır kullanıyosun

valla kızlar fiyatı uygun aslında.ben plecenta kullanıyorum ama saçımda kuruluk yaptı.onun fiyatı 17 ytl.şampuanımı değiştirmeyi düşünüyordum.bunda da saçımda kuruluk oldu diyen arkadaşlar var mı?bilgi verirseniz sevinirim

Kızlar bioblas serumu kullanan varmı peki..az önce şampuanla birlikte aldımda :) faydalı olurmu bilmem

Herkese merhabalar...
Ben aranıza yeni katıldım. Daha önce sürekli sitenizi takip ediyordum. Bazı konularda bana çok yardımcı oldunuz. Bunun için teşekkür ederim.

Bioblas'ı ben de yeni kullanmaya başladım. Ben komple seti aldım. Yani şampuan, balsam(saç kremi), saç koruyucu ve şekillendirici ile serumunu aldım. İlk defa kullandım. Benimde saçlarım çok dökülüyor ve son umudum bu bakalım. Sonuçları sizlerle paylaşacağım.

Eşimdede saç dökülmesi vardı. O Bioxcin kullanıyor. Eşim memnun kaldı. Ben daha önce sadece Bioxcin şampuan kullanmıştım ama saçlarım hem daha çabuk yağlanmaya hem de daha çok dökülmeye başladı. O nedenle ben onu bıraktım. Bakalım bu son tedavi nasıl olacak?

İyi günler...

çok kararsız kaldım ya ama alcam galiba denemeden olmuyo.ama bi sorum olcak şimdi bu bioblas kimyasal bi şampuanmı yoksa bitkiselmi anlayamadım

bioblas süper bir şampuanmış.Bioksin kullanıyordum uzun zamanır.Bioblas hem ucuz hemde diğeri ile aynı kullanmanızı öneririm

ya bioblas 2 günde yağlandırıyo saçı.. hemde krem kullanmassan kütür kütür yapıo.. 2 haftadır kullanıom accık faydasını gördüm.. ama çok zor bakımı..

X