- 1 Ağustos 2008
- 73
- 0
- Konu Sahibi almagester06
ya sadece kadınlar için olduğunu zannetmıyorum kadığında erkeklerle ilgili şeylerde yazıyodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz ailecek kullanıyoruz bence hiçbir sakıncası yok normal şampuanlar da öyle zatenmrb bioblas ı bende aldım ve çok memnunum.yalnız birşey soracam.bu şampuanı benim erkek kardeşim de kullanıyor bişi olmaz değilmi onun saçlarınada iyi geldi.cap canlı yaptı saçlarını.erkek kardeşimin çok dökülüyordu çok az dökülüyor hatta azın azı dökülüyor yani.bioblas sadece kadınlar için sanırım ama erkek kardeşimde kullanıyor bi sakıncası olmaz değilmi ? veya sizlerden abiniz eşiniz falan kullanan var mı ? cevap bekliyorum
mrb bioblas ı bende aldım ve çok memnunum.yalnız birşey soracam.bu şampuanı benim erkek kardeşim de kullanıyor bişi olmaz değilmi onun saçlarınada iyi geldi.cap canlı yaptı saçlarını.erkek kardeşimin çok dökülüyordu çok az dökülüyor hatta azın azı dökülüyor yani.bioblas sadece kadınlar için sanırım ama erkek kardeşimde kullanıyor bi sakıncası olmaz değilmi ? veya sizlerden abiniz eşiniz falan kullanan var mı ? cevap bekliyorum
bana da yardım edin !!! İzmir de nerde bulucam ben bu şampuanı.. eczane eczane dolaşamam ki .. bulanınız varsa bana da söyler mi ? netten sipariş vermek istemiyorum..
ben de bioblas kullanmaya başladım benim saçlarımı yumuşacık yapıyor bepanthene ve bemiks alıp karıştırdım şampuanımın içine umarım işe yarar.
bende almak istedim ama karar veremedim.....markette satılan iyi midir sizce..şampuanların bile korsanını duydumda merak ettim....
ecz.hepsini aldım ilgilenenler hepsi 10 ytl tuttu fakat bemiks çok kokuyo
bide hepsini birden mi döktünüz içine
Bugün aldım kızlar :dance:
kuru yıpranmış ve boyalı saçlar için olanından aldım
inşallah banada iyi gelir
10ytl'ye aldım :1rolleyes:
aslında dfn garlı ve bu şampuan arasında kaldım ama sonunda bioblas alamaya karar verdim :CüvCüv: