Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Saç dökülmesine karşı Şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bende kuru yıpranmış ve boyalı saçlar için olanından alacaktım ama bi bakrım içinde dimethicone (silikon)var. o da dökülme yapıyormuş diye duyduğum için normal saçlar için olanını aldım onun içinde bu madde yok.

cnm ya bu konularda fazla bilgim olmadığı için yanlış şeyi aldım o zaman :1shok:
neyse bi deniyim bakalım faydası olcakmı kaydirigubbakcemile5

canlarım ben de alalı oldu baya dokuz buçuğa falan almıştım.. ya düzenli kullanmadığım için tam bi bilgi veremeyeceğim size ama şunu söyleyebilirim saçlarımda biraz parladı ve yumuşak oldu yalnız şöyle birşey var neden bilmem abimde de bende de üç gün sonra falan kaşıntı yapıyor yaa. abim çok kaşındı bana dedi bu niye böyle yapiyor diye... bende anlamış değilimk bende ki fazla kaşıntı değil ama olsun.. onun dışında dökülme ve kepek konusunda etkili olduğunu söyleyemem. ama dediğim gibi belki her gün yada günde iki kez kullansam faydası olabilir.. ama sizin için bunu yapabilirim istersenizyerimsenibena.s.

şu kaşıntı olayı bende oldu ama ilkini normal saçlar için almıştım ikinciyi de yağlı saçlar için sonra bu ecz.aldıklarımı da dökünce içine kaşıntı azaldı gibi....

cnm ya bu konularda fazla bilgim olmadığı için yanlış şeyi aldım o zaman :1shok:
neyse bi deniyim bakalım faydası olcakmı kaydirigubbakcemile5
yada kullanmadıysan değiştirebilirsin. silikon madde bi süre sonra dökülme yapıyor diye duymuştum çünkü. ama kokusu çok güzel değil mi?hihoyyyt

bende de kaşıntı ve yağlanma yaptı :çok üzgünüm:

bende de kaşıntı yaptı turptan mı acaba diye düşünüyordum demek ki şampuandanmış:1shok: ama ilk zamanlarda kaşındı şimdi durdu gibi.

deiştiremem cnm çünkü aldığım market değiştirmez :KK43:(
kullandım aşırı kaşıntı yaptı heryerim kaşındı ama çok az dökülme oldu ilk kullanışta

bende boyalı saçlar için olanından aldım,saçlarım karmakarışık olup havaya kalktı, dolaştı resmen hiç öyle yumuşacık falan olmadı, ama ben daha önceden bioksin kullanıyordum, ondada böyle oluyordu, saçlarım incel telli ve röfleli belki onun için böyle oluyodur,kızlar bide sanfiyto diye bi şampuan varmış,ısırgan otlu,bi eczacı yapmış formulünü, duydunuz mu hiç

2 aydır bu sampuanı kullanıyorum basta çok iyiydi ama sonra sacımdaki dökülmeler azalcagına dahada arttısenağlama 2 hafta önce kullanmayı bıraktım.ayrıca sac derimde asırı kasınma yaptı ve yanmalar oldu. basına böyle bişey gelen var mı.:eek:klava:

kullanan arkadaşlar bişey sormak istiyorum. ilginçtir, sabah uyanır uyanmaz saçımın kokusunu alıyorum. sizde de oluyor mu, sigara kullandığım halde saçımdan çıkmıyor kokusu.fisfisfis

kullanıyorum
hatta yanında balsamınında aldım
şimdi saçlarım açıldığı için sertleşiyo diye
loreal aldım
öyle süper bişey değil bana göre
aynı tarz şampuan
eşimde kullanıyo
saç dökülmesini falan azalttığını görmedik
ama içimiz rahat etsin işte

smhsmh bende dökülmeyi azalttığını görmedim. 4 ay düzenli kullanmak lazımmış gerçi bilemiyorum ne kadar doğru. off benim herbal essences diye bi şampuanım vardı bulabilsem de alsam keşke, o hiç dökmezdi, ipek gibi yapardı üstelik saçımı:çok üzgünüm:

de kullanıyorum yaklaşık 2 aydır ama hala dökülüyor saçlarım yıkarken bile tararken anlamadım bana mı faydası olmadı.

bende bayadır kullanıyorum ama dökülme konusnda hiçbir faydası olmadı.sadece öyle çok kimyasalı yok faydalı falan dıye kullanıyorum.ama çok fazla dökülüyo saçlarım yarın doktora gidicem şampuan konusnda bi önerisi olursa yazarım

meraba kızlar ben serumunu kullanıyorum çok iyi geldi o iyi gelince şampuanınıda aldım ama serum kadar etki göstermedi. Gürleşen saçlarım dökülmeye başladı. Bence kendi kullandığınız şampuanla serumunu kullanırsanız daha iyi olabilir.

kızlar ben migrosa giitim bulamadım bu şampuanı.burada orada bulunabilir yazmış bazı arkadaşlar ama yoktu.hemde bakırköy town centere baktım.büyük yani. nerdenbulabilirim

arkadaşlar bende kuru boyalı saçlar için olanını aldım bundan önce babe nin extra yumuşak şampuanını kullanıodum o bunun 2 katından pahalıydı ama memnundum ama bu şampuandan da en az onun kadar memnun kaldım .yumuşak yaptı tavsiye ederim.:kahve:

Daha önce bu şampuanun içine evingen bemik ve bepanten ampul koyduğumu yazmıştım arkadaşlar kaşıntı azaldı ve saçlarıma parlaklık geldi dökülme konusuna gelince henüz bir azalma olmadı ama yağlı saçlar için olanaı hergün kullanım içinmiş bende hergün yıkamadığımdanmıdır bilmiyorum soğuklar olduğundan 2-3 güne bir yıkıyorum saçlarım çabuk yağlanıyo sizde de yağlanma oldu mu ?

bende biraz önce aldım marketten
ama yorumlara baktım bi kısmı iyi bi kısmı kötü
kafam karıştı acaba iade mi etsem?

X