M
MeDuSa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi almagester06
bende kuru yıpranmış ve boyalı saçlar için olanından alacaktım ama bi bakrım içinde dimethicone (silikon)var. o da dökülme yapıyormuş diye duyduğum için normal saçlar için olanını aldım onun içinde bu madde yok.
canlarım ben de alalı oldu baya dokuz buçuğa falan almıştım.. ya düzenli kullanmadığım için tam bi bilgi veremeyeceğim size ama şunu söyleyebilirim saçlarımda biraz parladı ve yumuşak oldu yalnız şöyle birşey var neden bilmem abimde de bende de üç gün sonra falan kaşıntı yapıyor yaa. abim çok kaşındı bana dedi bu niye böyle yapiyor diye... bende anlamış değilimk bende ki fazla kaşıntı değil ama olsun.. onun dışında dökülme ve kepek konusunda etkili olduğunu söyleyemem. ama dediğim gibi belki her gün yada günde iki kez kullansam faydası olabilir.. ama sizin için bunu yapabilirim istersenizyerimsenibena.s.
yada kullanmadıysan değiştirebilirsin. silikon madde bi süre sonra dökülme yapıyor diye duymuştum çünkü. ama kokusu çok güzel değil mi?hihoyyytcnm ya bu konularda fazla bilgim olmadığı için yanlış şeyi aldım o zaman :1shok:
neyse bi deniyim bakalım faydası olcakmı kaydirigubbakcemile5
bende de kaşıntı ve yağlanma yaptı :çok üzgünüm: