- 2 Haziran 2008
- 1.606
- 16
-
- Konu Sahibi almagester06
bana da yardım edin !!! İzmir de nerde bulucam ben bu şampuanı.. eczane eczane dolaşamam ki .. bulanınız varsa bana da söyler mi ? netten sipariş vermek istemiyorum..
yaa kızlar son 3 defadır bende kullanıyorum bu şampuanı yağlar saçlar için olanını , yalnız başka bi yerde daha okumuştum şampuanın içine 1 er ampül olmak üzere bepanthene , bemiks ve evigen kırıp karıştırdım o şekilde kullanıyorum ,
yaa ben acayip memnunum yıkama sonrası sadece 3-5 tel geliyo elime dökülme olarak bide saçlarım çok parlak oldu yaww galiba aradığımı buldum ben artık:teytey::teytey: inşallah bozulmaz ..
mutlaka bu şekilde deneyin kızlarr sizde umarım faydalı olur sizlerede
yaa kızlar son 3 defadır bende kullanıyorum bu şampuanı yağlar saçlar için olanını , yalnız başka bi yerde daha okumuştum şampuanın içine 1 er ampül olmak üzere bepanthene , bemiks ve evigen kırıp karıştırdım o şekilde kullanıyorum ,
yaa ben acayip memnunum yıkama sonrası sadece 3-5 tel geliyo elime dökülme olarak bide saçlarım çok parlak oldu yaww galiba aradığımı buldum ben artık:teytey::teytey: inşallah bozulmaz ..
mutlaka bu şekilde deneyin kızlarr sizde umarım faydalı olur sizlerede
ya bişey sorcam canım, bemiksle evigen tamam da bepanthene neden konuluyor. ben bilmiyorumda onun ne işe yaradığını. sadece merhem olarak biliyorumkaydirigubbakcemile5
E peki o ampuller yağlı, şampuana karıştırınca yağlandırmıyormu saçı ??
arkadaşlar bilmiyorum konu açıldımı ama yeni bi şampuan aldım. reklamları dönüyor tv de. BIOBLAS diye. saç dökülmesine karşı etkilymiş. silikon ve boya içermiyormuş. bide saç kremini aldım bakalım. tresan kullanıyodum memnunum ama saçlarım baya uzadı ve kırılmaya başladı. kullananlar var mı acaba?? ben kullanıp yazarım nasıl bişey. ama bioxcin gibi kokuyor. bebek şampuanı gibi. üstelik 400 ml si 10 ytl ye aldım. gayet makul bi fiyatkaydirigubbakcemile5
Kızlar çevremde çok kişi kullanıyor bioblas'ı ve hepsi de çok memnun. En yakını sevgilim kullanıyor saçlarını gürleştirdi saç olmayan yerde saç çıkarma etkisi yok tabiki. Ama saçları artık dökülmüyor ve gözle görülür gürleşme var saçlarında. Kuzenimden tek kötü yanını duydum o da şampuanı bırakınca dökülme yapıyor tekrar dedi.