- 22 Ocak 2009
- 4.666
- 892
- Konu Sahibi almagester06
bende bioblasımı dün aldım inşallah faydasını görürüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bioblasımı dün aldım inşallah faydasını görürüm.
kızlar bende bioblas almayı dşünüyorum geçen arkadaşımda kullandm bnm saç tipim yaglı ama onda normal saçlar için olanı wardı.. saçlarım duştayken keçe gibiydi ama kurutunca yumuşacık oldu. yağlı saçlar için olanı almayı dşünüorum. sizce balsam da almalımıyım??
bide bioblas ı kullandıktan sora duştan çıkmadan öcne başka bi şampuanlada yıkıyomusunuz? bioblasın kokusu sanki bras garip geldi... :uhm:
saçı yağlı ve ince telli olanlar kullanıyor mu aranızda.nasıl memnunmusunuz?
kokusu güzel aslında yıkanınca çok ii kokuyo bence... bende yağlı saçlar olanını kulanıyorum memnuna.s bioblasla yıkadıktan sonra başka şampuan kullanmıyorum. zaten öyle bi faydası omaz bnce. balsamı da kullanıcam bi ara bakalım nasıl olcak.
başka şampuan kullanmıyorum ben.zatenn gerekte yok.günlük olarak normal şampuanım gibi kullanıyorum.ki bundan sonrada kesinlikle benim şampuanım bioblastir.
Bioblas sonrasında farklı bir şampuan kullanmana gerek yok bence.zaten günlük olarak benim saçımın temizliğini sağladığı içinde farklı bir şampuan kullanmaya gerek duymuyorum.Ayrıca pospektüsünde yağlı saçlarda hergün kullanım yapılması gerektiğide belirtilmiş.yağlı saça sahip olduğunu söylediğin için hergün kullanman sonuç alma bakımından daha uygun olucaktır.ayrıca ben balsam kullanımıda yapıyorum.sanki pamuk gibi yumusacık oluyor saçlarım.kısacası bioblas benim gözdem ve kesinlikle vazgeçmeyi düşünmüyorum.