Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioblas Saç dökülmesine karşı Şampuan kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kaydirigubbakcemile3Merhaba arkadaşlar;
Bioblası tv de görüp kadınlar klübündeki yorumlara bakıp kullananların hep memnun olduğunu görünce gidip marketten aldım.Ve çoooook memnun kaldım.Artık dökülmem yok.Saçımdaki bukleler daha canlı,parlak ve güzel.Jöle saç dökülmesine sebep olduğu için en çokda Şekillendiricisini severek ve içim çok rahat kullanıyorum.Hem istediğim şekli veriyorum hem saçlarımı dökülmekten koruyorum.Çok mutluyum.kaydirigubbakcemile3

bende bioblasımı dün aldım inşallah faydasını görürüm.

merak etme canım kesinlikle etkisini görürsün.önemli olan saç tipine uygun olan ürünü seçererek düzenli kullanım sağlarsan etkilerini sende görücekesindir...ben bütün ürünlerini şuan Bioblasın kullanıyorum ve çok memnunum.özellikle balsamdan.balsam kullanımı yapmadan önce saçımı tarıyamıyordum.ama ne zaman Bioblası kullanmaya başladım saçlarım ipek gibi oldu ve artık çok rahat açılıyor...

kızlar ben de bi 4-5 ay bioblasın hem şampuanını hem balsamını kullandım.zaten balsamı kullanmasam kazık gibi yapıyor.başta bana da çok iyi geldi azalltı gibi oldu.sonraları alıştı herhalde saçım bi faydasını görmemeye başladım yani. hem çok sulu kıvamı

eczanelerde bitki derman adında bir saç seti var herbalist leyla hülya çabukun tavsiyesi internetten araştırabilirsiniz.gerçekten çok etkiliymiş.Bir programda izlemiştim kulananlar çok memnundu

kızlar bende bioblas almayı dşünüyorum geçen arkadaşımda kullandm bnm saç tipim yaglı ama onda normal saçlar için olanı wardı.. saçlarım duştayken keçe gibiydi ama kurutunca yumuşacık oldu. yağlı saçlar için olanı almayı dşünüorum. sizce balsam da almalımıyım??
bide bioblas ı kullandıktan sora duştan çıkmadan öcne başka bi şampuanlada yıkıyomusunuz? bioblasın kokusu sanki bras garip geldi... :uhm:

Bioblas sonrasında farklı bir şampuan kullanmana gerek yok bence.zaten günlük olarak benim saçımın temizliğini sağladığı içinde farklı bir şampuan kullanmaya gerek duymuyorum.Ayrıca pospektüsünde yağlı saçlarda hergün kullanım yapılması gerektiğide belirtilmiş.yağlı saça sahip olduğunu söylediğin için hergün kullanman sonuç alma bakımından daha uygun olucaktır.ayrıca ben balsam kullanımıda yapıyorum.sanki pamuk gibi yumusacık oluyor saçlarım.kısacası bioblas benim gözdem ve kesinlikle vazgeçmeyi düşünmüyorum.

ben 6 aydır kullanıyorum kullanmaya başladıktan bi süre sonra etkisini gösterdi ancak istanbula geldikten sonra dökülme başladı istanbulun su ve havasına verdim sonuç olarak iyi gibi bakalım ankaraya döndükten sonra da devam edecek mi

saçı yağlı ve ince telli olanlar kullanıyor mu aranızda.nasıl memnunmusunuz?

benim saç tipim yağlı ve buna bağlı olarak hergün düzenli bir şekide kullanıyorum.çünkü ne kadar düzenli kullanım sağlanılırsa sonuç alınması bakımından da o kadar etkili olmakta.ben kullanım süresi içerisinde aldığım sonuçlardan çok memnunum.hem saç dökülmelerim azaldı hemde saçlarımda canlılık,parlaklık ve güçlenme oldu.bu kadar güzel sonuçları gözlemleyince serum kullanımı yapmayada karar verdim.eminimki serum uygulaması sonrasında sonuçları daha güzel olucak...

ben daha yeni başladım kullanmaya dökülme konusunda bi belirti görmedim henüz ama daha ilk yıkamada saçım yumuşacık oldu oldu bioblas şampuan+balsam kullanıorm saçlıraman uçları kırık olduğu için tiftik tiftikti şimdi yumuşacık

kokusu güzel aslında yıkanınca çok ii kokuyo bence... bende yağlı saçlar olanını kulanıyorum memnuna.s bioblasla yıkadıktan sonra başka şampuan kullanmıyorum. zaten öyle bi faydası omaz bnce. balsamı da kullanıcam bi ara bakalım nasıl olcak.

başka şampuan kullanmıyorum ben.zatenn gerekte yok.günlük olarak normal şampuanım gibi kullanıyorum.ki bundan sonrada kesinlikle benim şampuanım bioblastir.

Bioblas sonrasında farklı bir şampuan kullanmana gerek yok bence.zaten günlük olarak benim saçımın temizliğini sağladığı içinde farklı bir şampuan kullanmaya gerek duymuyorum.Ayrıca pospektüsünde yağlı saçlarda hergün kullanım yapılması gerektiğide belirtilmiş.yağlı saça sahip olduğunu söylediğin için hergün kullanman sonuç alma bakımından daha uygun olucaktır.ayrıca ben balsam kullanımıda yapıyorum.sanki pamuk gibi yumusacık oluyor saçlarım.kısacası bioblas benim gözdem ve kesinlikle vazgeçmeyi düşünmüyorum.

anladm kızlar tşk edrm.. =) buarada bioblasla bioksinin şampuanını karşılaştrsanız hangisini önerirsnz?? ya ben karar veremiyorum kimi dio bioblas iyidir kimi dio bioksinin yanında lafı olmas fln.. siz ne diyosunz :uhm:

merabaa opuyorumnanaktan
ben de bioblas aldım ama kullanmadım henüz. bütün bu olumlu yorumlardan sonra başlamayı düşünüyorum zemuszemus
ama merak ettiğim bir şey var. dökülmüş, şekli bozulmuş saçlar eski şekline dönüyor mu? en büyük sorunum bu :kedi:

Arkadaşlar, Bioblas şampuan ile balzamını kullanmaya başlayalı iki haftayı geçti. Evet çok yumuşak yapıyor; dökülmeler azaldı mı, kesin bir şey söyleyemiyorum. Biraz daha kullanmak gerekecek sanırım. Kurutma makinesi ile saça biçim verince saç parlıyor ama kendi halinde kurutunca sonuç pek iyi değil.

Ben bir konuyu daha merak ediyorum: Tiroit bezi rahatsızlığı olup da bu rahatsızlık nedeniyle saç dökülmesi yaşayan arkadaş var mı ve bu ürünü denedi mi acaba?

ıyi günler dilerim...

arkadaşlar saç dökülmesini önlemek için mezoterapi diye bi uygulama varmış çok etkiliymiş gitmeyi düşünüyorum giden varmı

Yorumların hepsini hemen hemen okudum belli ki röfleli kepekli kuru sacları keçe gibi yapıyor ama yağlı saçlara iyi geliyor sanırım.

Son düzenleme:
X