• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bio alcamid dolgu yaptıran var mı?

hilalderin0001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
10
2
1
28
Merhaba hanımlar, içinizde bio alcamid dolgu yaptıran ya da çevresinde yaptırmış olan var mı? Bazı doktorlar zararlı diyor, bazıları olmadığını.
yeri burası değil biliyorum fakat estetik bölümünde tek bir kişi bilecevap vermeyince burdan yazmak zorunda kaldım. Şimdiden teşekkür ederim

Su an için tek derdimiz corona hayatimiz durdu isinden oldu insanlar.Siz hangi gezegende yaşıyorsanız oraya gelelim.
İnsanlar kafasını dağıtmak istiyor belki olamaz mı?
Önlemimizi alalım evet de şu muhabbetle yatıp, şu muhabbetle kalkıp psiklojimizi hepten yitirelim mi?

Kalıcı olanları önermiyorlar ; 6-12 ay geçici dolgular tavsiye ediliyor .Ben yaptırdım bi kaç kere hiç sıkıntı yaşamadım çok memnun kaldım .

Su an için tek derdimiz corona hayatimiz durdu isinden oldu insanlar.Siz hangi gezegende yaşıyorsanız oraya gelelim.
Mesela suam koronoyu konusursak ne yapabiliyoruz. Yapabildiklerimizi zaten biliyoruz dezenfektan limon kolonyasi sabun su. Sokaga cikma yasagi. Artik baska birsey konusmaya gerek varmidir. Bilmedigimkz yeni birsey. Yaslilari evedr bagladik mesela ben zincire vurecegim arrik dedelerimi elimden baska turlusu gelmiyor kimseye ve kendine zarar gelmesin diye. Onum disinda baska buyuk derdimde saclarimin sarilari uclara indi evde bile boyuyabilirim.yani hayat bisekilde devam ediyor

Back
X