- 10 Şubat 2025
- 4
- 0
- 1
- Konu Sahibi butterfly345
Merhaba yakın zamanda revizyon ameliyatı olucam doktoruma içim baya sindi çok iyi ve işinin ehli biri. İsmini ameliyat olup memnun kalırsam paylaşırım. Fakat profilinde paylaştığı bazı ameliyat masası fotoğraflarında burun sırtında çok hafif çıkıntı kalmış kemer gibi. Tabi kemer denemez ama çok çok hafif çıkıntılar. Bazı fotoğraflarda yok bazılarında var. Sebebini sorduğumda ödem olduğunu söyledi . Fakat ödem denilen bu çıkıntıların sonradan aslında kıkırdak olduğunun anlaşıldığını ve asla kaybolmadığını burada sorulan sorularda çokça gözlemledim. Bu yüzden açıkçası tedirgin oldum. Aklımda olan 1 doktor daha var mesela onun ameliyat masası paylaşımlarındaki burunlarda hiç öyle çıkıntılar yok. Tabi ameliyat masası sonucunun asıl sonuç olmadığını biliyorum, ameliyat masasında burun daha düzgün hatta daha kalkık oluyor düşme payı bırakılıyor vs. Beni de endişelendiren bu işte. Daha ameliyat masasında dahi belli olan çıkıntı aylar sonrasında kemer olarak döner diye korkuyorum. Sizce bu fotoğrafları bir işaret olarak algılayıp aklımdaki diğer doktora mı gitmeliyim? Onun da hakkında birkaç olumsuz yorum var bu arada. Bahsettiğim doktorda yok ama burun sırtındaki çıkıntılar beni tedirgin etti işte