beni gercekten cok sasirtti...olamayacak seyleri soylemis, gercekten olma olasiligi %1 olan seyleri iddia etmis ask hayatimla ilgili![]()
![]()
Durum tespitlerini begendim, ama bir enerji alamadim, yuz yuze olmadigimiz icin herhalde. Yine de anla ilgili sezgilerinin yuksek oldugunu dusunuyorum.
Durum soyle: Deniz gecmiste sevdigim ama karsilik alamadigim biri vardi, onunla bir araya gelecegimizi soylemis, ama adam bana beni sevmedigini, boyle bir seyin kesinlikle olamayacagini soylemisti. Yani su anda adamin beni zerre kadar dusundugunu sanmiyorumYani bana hic deger vermeyen bir adamin durduk yere bana bir seyler hissetme olasiligi %1 , o da hayatta her seyin mumkun olmasi hatirina
Ben bana uydurdugunu dusunuyorum ama begenenleri cok var, yine de denemek gerek bence, belki elektrigimiz tutmamistir.
Ilkay daha gercekci konusmus, bu adamdan hic bahsetmemis bile...ben Ilkayi daha gercekci buldum.
Canım elektrik tutması önemli..
fakat şöyle de bir durum var. sen bu adamın sana geri dönme olasılığının olmadığına inanırsan
ve Evren'e bu mesajı/inancı göndermeye devam edersen , geri dönmemesi için tüm Evren'i harekete
geçirmiş olursan yani gelmesine bizzat senin düşüncen engel olur.
Belki gelmeyecek geri ama sen bunu düşünmeyi bırakırsan, ve biraz olumlu düşünmeye başlarsan
enerji dengeleri değişecektir.
Gelmezse de o kaybeder :))
yani bu bir fal fazla takılmamak lazım ama o adam konusunda düşünceni en azından
nötr olma noktasına getirebilirsen çok şey değişebilir..
ve son bir şey...
ben Rezzan hanıma baktırdığım falı ara sıra tekrar dinliyorum da..
her dediği çıkmış... şaşırdım :)