Binnaz Abla

ben Elif e baktırdım ve çok memnun kaldım gelecekle ilgili söyledikleri için haziranı bekliyorum ama anı çok iyi anliz ediyor birde sesli fal bakıyor sesi çok pozitif insana pozitif enerji veriyor :)

ben Elif e baktırdım ve çok memnun kaldım gelecekle ilgili söyledikleri için haziranı bekliyorum ama anı çok iyi anliz ediyor birde sesli fal bakıyor sesi çok pozitif insana pozitif enerji veriyor :)

Valla benim de pozitif enerjiye cok ihtiyacim var bu aralar :1: Bir de odeme nasil oluyor, PayPalla odeyebiliyor muyuz acaba dikkat eden var mi?

ödeniyor da canım ben yine diyorum bak online iş sakat gerçi yüzyüzeler çok mu iyi hayır ama ben çook pişmanım online fallara :(

Ben yurtdışında yaşıyorum kuzuşum benim de seçeneğim yok ki :ssz: Ya 40 euro telefon parasıyla telefondan baktırma ya da internet :ssz: Çıkmasını geçtşm artık, kafam dağılsın yeter.

kızlar dediğim arkadasım içinde ilkay hanımın kapısını çaldık. bu kadın gerçekten bir acayip ansıl bir yorumlama kabiliyeti var anlamış değilim. arkdsım için de söyledikerinin hepsi çıktı. hadi bakalım hayırlısı :)

bende fal gönderdim ona arkişidler daha cevabı gelmedi ama merak ediyoru ilkay güre daha önce baktırıp memnun olan dediklerini tutturdukları arkidişler varmı die :)

siz baktırın memnun kalırsanız bende baktırayim,benm ablam kahraman marasta bi kadına gtti 5 tlye kadın resmen ablamın gelecegni bildi ya,hepsi cıktı,ondan snra inanmaya başladım,kadın fal bahane yüze bakarak bliyomus,bazı insanlara allah tarfaından byle yetenekler veriliyor gercekten

bu kahramanmaraştaki kadın kim yahu hemde beş lira ben herhafta baktırırım ona :) ona ulaşabilceğimiz bi telefon filan varmı tatlım sende

Arkadaşlar, nisan sonundan beri hem falsepetinde hem binnazablada epey fal baktırdım.
Binnaz abla.da Rezzan iksir ve Kesira Sirel'e kahve baktırdım. İkisi de çok çok iyiydi. Ama ben Kesira Sirel'i daha
kendime yakın buldum. 3-4 gecedir yatarken açıp falımı dinliyorum sakinleştiriyor beni.
Tarot'a gelince pek tarot sevmemekle birlikte Çağan Ariman ve Deniz Görür'e yorumlara güvenerek baktırdım.
Kesinlikle Deniz Görür çok iyi. Ancak gece 22.-22.30 gibi açıp 4 fal alıp , alımı kapatıyor. Yani yakalarsan baktırırsın
durumu :))
Çağan 'da iyi.. ama ben Deniz'i daha çok beğendim.

Falsepetine gelince.
Nesibe Tekbaşer, Sezen , Melek , İlkay Gür ve Melih GÜN'e baktırdım.
Sezen'i hiç beğenmedim. Melek pek cıvıl cıvıl ama favorim oldu diyemem.
Nesibe cidden çok güzel baktı.
İlkay Hanımı ben söylenildiği kadar süper bulmadım. Falım biraz özensiz geldi açıkçası.
Gündüz fal bakıyordu ben akşama kaldım ve akşam yolladım o sırada bile 6.faldı benimkisi.
yani gün içinde kimbilir kaçıncı falı. Belki birazda bu sebeple biraz yorgun ve özensiz buldum.
Keşke ertesi güne bırakıp, dinlenip baksaymış. Kötü diyemem ama kendini çok verememişti.

Melih Gün'e gelince.. kesinlikle tavsiye ediyorum.. okuyor adam resmen...
hem uzun ve oyalanmadan seri bir bakım tarzı var..çok şey anlatıyor. verdiği tarihleri
bekleyeceğim ama kendinden bu kadar emin falcı görmedim. Soruma ya bakın böyle
oldu bu dediğiniz çıkmaz dedim ama cevabından sonra, tamam peki oldum :))
Ama fal enerji işi.
Tek fal baktıracaksanız ve kahveyse, ya Kesire hanıma yada Melih beye baktırın diye tavsiyem. [/U]

Benden tavsiye, bu fal olaylarına sakın inanmayın. Enejinizi yükseltip pozitif etkilenmek için baktırın sadece ama benim gibi inanıp kaptırmayın kendinizi. Bir seneden fazla zamandır Binnaz abladaki birkaç falcının müdavimi oldum. Elif, Tornisha, Efsun, Bilge...sevdiğimle kavuşacağım diye umutlandım, onun beni sevdiğine, başkasının olmadığına inandım. Öyle söylüyorlardı çünkü.. Onca zamandır ondan sevgi itirafları beklerken, ne mi oldu? Başkası var ve buralardan gidiyor. Kendimi kandırmışım ve beni kandırmalarına izin vermişim. Çok ügünüm çok....Okumuş etmiş biriyim ama insan kanıyor işte.

Benden tavsiye, bu fal olaylarına sakın inanmayın. Enejinizi yükseltip pozitif etkilenmek için baktırın sadece ama benim gibi inanıp kaptırmayın kendinizi. Bir seneden fazla zamandır Binnaz abladaki birkaç falcının müdavimi oldum. Elif, Tornisha, Efsun, Bilge...sevdiğimle kavuşacağım diye umutlandım, onun beni sevdiğine, başkasının olmadığına inandım. Öyle söylüyorlardı çünkü.. Onca zamandır ondan sevgi itirafları beklerken, ne mi oldu? Başkası var ve buralardan gidiyor. Kendimi kandırmışım ve beni kandırmalarına izin vermişim. Çok ügünüm çok....Okumuş etmiş biriyim ama insan kanıyor işte.

Kuzum benim hepimiz inanmak istediğimiz şeylere inanıyoruz....iyimser konuşan biri olunca da müptela oluveriyoruz işte :50:

Ben İlkay Gür'den çok memnun kalmıştım. Dediği her şeyi, dediği vakitte yaşadım üstelik.
O yüzden bir kez daha baktırıyorum.

Arada bir falcılar tutturuyor işte bir şeyleri.

Genelde fasa fiso olsa da, iyileri de var.

ablama evleneceğin kişi k harfiyle baslıyo adı dedi ve karayollarında çalıyo dedi aradan 1 sene gecti ablam kahraman dye bi cocukla evlendi ve kendisi uzun yol söförü

ablama evleneceğin kişi k harfiyle baslıyo adı dedi ve karayollarında çalıyo dedi aradan 1 sene gecti ablam kahraman dye bi cocukla evlendi ve kendisi uzun yol söförü

Yok artik, bu nasil bir nokta atisi :17:

Bana kimse evleneceksin demiyor, eyvahlar olsun :24: Etrafinda soyle biri var, boyle biri var diye konustu ama evlenme isinden eser yok :24:

Son düzenleme:
Ben begenmedim.........yani sesi cok tatliydi, enerjisi de guzeldi ama bence sallamis. :1: gerceklerle alakasi olmayan seyler soylemis :1:

Kızlar ben kahvede Rezzan İksiri, tarotta Deniz Görür ü yakalamaya çalışıyorum.....ne zaman giriyorlar fikriniz var mı ?

beni gercekten cok sasirtti...olamayacak seyleri soylemis, gercekten olma olasiligi %1 olan seyleri iddia etmis ask hayatimla ilgili :53: :53: :53: Durum tespitlerini begendim, ama bir enerji alamadim, yuz yuze olmadigimiz icin herhalde. Yine de anla ilgili sezgilerinin yuksek oldugunu dusunuyorum.

Durum soyle: Deniz gecmiste sevdigim ama karsilik alamadigim biri vardi, onunla bir araya gelecegimizi soylemis, ama adam bana beni sevmedigini, boyle bir seyin kesinlikle olamayacagini soylemisti. Yani su anda adamin beni zerre kadar dusundugunu sanmiyorum :55: Yani bana hic deger vermeyen bir adamin durduk yere bana bir seyler hissetme olasiligi %1 , o da hayatta her seyin mumkun olmasi hatirina :53: Ben bana uydurdugunu dusunuyorum ama begenenleri cok var, yine de denemek gerek bence, belki elektrigimiz tutmamistir.

Ilkay daha gercekci konusmus, bu adamdan hic bahsetmemis bile...ben Ilkayi daha gercekci buldum.

enerjiyle mi alakalı acaba.ben de baktırdım ve hiç memnun kalmadım.çok yüzeyseldi.burcum üzerinden genel yorumlar yapmış hep.tavsiyeler vermiş şöyle yap böyle düşünürsen şöyle olur bilmem ne.ben hiç memnun kalmadım açıkcası.

melek öz e de baktırdım.o çok daha iydi kesinlikle

Back
X