Binnaz Abla

Size hak verdiğim noktalar var tabii ki. Ancak burada yine sorumluluğu tam olarak üstlenmeyip falcıları günah keçisi ilan ediyorsunuz zihninizde. Bu tarz yerlerdeki falcılar kimseye bana zorla gel demez ki. Siz kendinize duyduğunuz öfkeyi başkalarına yönlendirerek yine kendi sorumluluğunuzu üstlenme durumundan kaçıyorsunuz gibi görünüyor.

Evet kendime en çok kızgınım. Ama zorla gel dememeleri onları da suçsuz yapmaz. Hikayeler yazıyorlar ve inanmak da benim suçum. Bence falcıların yapmaları gereken de derin duygular anlatmak yerine bu kişiden adam olmaz deme cesaretini gösterip bir daha gitmemeniz pahasına size gerçekleri açıklamaları olmalı.

Gerçekleri açıklayıp olmayacak uzak dur diyen falcılar da oldu, örneğin Melisa Donukuk, Gül Demir ve mihriyeee bu işin olmayacağını söylediler zaten. ( gül demir ve mihriyeeden önceki mesajımda bahsetmeyi unutmuşum, onlar da olmayacak demişti zaten)

Bazı falcılar da var ki siteyi tek bir falcı yönetiyor. Yazılı bakım yapılıyor. Baktırdığınız bütün falcılar bütün ihtimalleri sıralıyor ama aslında hepsini tek bir kişi yapıyor. Size yaptıkları yorumları aylar geçtikçe değiştiriyorlar, hatta sitesinde birçok bakım yapan kişiyi sabit sayı tutup siteyi aktif göstermeye çalışıyorlar. Böyle davranışların dürüstlükle uzaktan yakından alakası yok.

Fal baktıran insan zaten psikolojik olarak da bağımlı olan insandır, tıpkı uyuşturucu gibi. örneğin uyuşturucu bağımlısı olan bir kişi düzeltikten sonra uyuşturucu satıcılarından nefret edip onları da suçlasa haksız mıdır? Hepsini geçtim devlet bağımlıları değil, satıcıları suçluyor ve tutukluyor. Falcılık suç değil tabi ki, analoji ile anlatmaya çalıştım.

Bağımlı biri zaten fal baktırmadan o hale düşmüştür ki fal baktıracak seviyeye gelsin. O hale düştükten sonra zaten bu durumdan çıkması çok zordur, ama bağımlılığı daha çok artıran şeyler yapanlar da suçludur benim gözümde.

Merhaba kizlar, Ilkay Mirati deneyenler varmi?
Ilk falinda bana olumsuz konuşmuştu fakat aklimdaki kişinin hayatinda biri olduğnu ve 6 ay içinde kesin dönmeyeceni bilen tek kişiydi.
Artik aklimda başka biri var ve bu durum hakkinda kesin sevgili olucakdiniz dedi.

güncelleme yazıyorum gökçe ay'ın verdiği tarih tuttu bi diğerini bekliyorum. alçin hanımın vardı bi tarihi bir de o tutarsa mükemmel olur :)

Merhaba bir yolun varda falcı marsa baktıran var mı bana karşı aşırı olumsuz önyargılı beni suçlayan bir fal bakmış ve dedikleri çıktı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…