- 26 Ağustos 2009
- 2.487
- 4.260
- 34
Ne baktırdın Berke canım?o ilk basta bana cok iyiydi hatta sanırım ilk ben demiştim..sonra iyi bakamadı bi de hep olumsuzdu berki begendim baya..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne baktırdın Berke canım?o ilk basta bana cok iyiydi hatta sanırım ilk ben demiştim..sonra iyi bakamadı bi de hep olumsuzdu berki begendim baya..
tarot attımNe baktırdın Berke canım?
evet hep olumsuz ya. yine az bucuk bireyleri bilse de genelde hep olumsuz biliyor. simdi size bilemiyor mu?o ilk basta bana cok iyiydi hatta sanırım ilk ben demiştim..sonra iyi bakamadı bi de hep olumsuzdu berki begendim baya..
yok cnm artık tutmuyoevet hep olumsuz ya. yine az bucuk bireyleri bilse de genelde hep olumsuz biliyor. simdi size bilemiyor mu?
Merila instadan biri baktı ayrilik ve barışma durumları var ama sen ayrı kalcan dedi Nisan attık bir andahiç bilen oldu mu sizin evliliği? hayırlı olsun bu arada
çok merak ettim bekliyorum. ama gece yorumlayacakmışyarın hemen deniyorum kızlar berki bekleyin
sanırım indirim olduğu icin yazılı bakıyor diye düşünüyorumKızlar ben berke baktırdım valla yazılı baktı sesi duymadım ama eğer başka bi uygulamadan felan tanımadıysa gayet iyi bakmış
Tek bi noktada çok yanılmış ama gerisi iyi yani son baktırdıklarıma göre kötünün iyisi diyebilirim indirimde felan denenebilir
Ne baktırdın peki canım?Kızlar ben berke baktırdım valla yazılı baktı sesi duymadım ama eğer başka bi uygulamadan felan tanımadıysa gayet iyi bakmış
Tek bi noktada çok yanılmış ama gerisi iyi yani son baktırdıklarıma göre kötünün iyisi diyebilirim indirimde felan denenebilir
begenmene sevindim cnm banada ilişki ne kdr sürdü ne kdr ayrıyız karakter analizi fln cok iyiydi seneye mart dedi artık cıkar mı bilinmezKızlar ben berke baktırdım valla yazılı baktı sesi duymadım ama eğer başka bi uygulamadan felan tanımadıysa gayet iyi bakmış
Ne baktırdın peki canım?
Şimdi giriş yapamqdım kızlar ama su veya yıldızname baktırmıştımbegenmene sevindim cnm banada ilişki ne kdr sürdü ne kdr ayrıyız karakter analizi fln cok iyiydi seneye mart dedi artık cıkar mı bilinmez
Bir de yorumcular online olmuyor ki hiçBinnaz da artık fal baktıramıyor muyuz ben internet sitesinde fal ile alakalı hiç bir şey göremiyorum da bilen yazabilir mi?