Binnaz Abla

Kızlar fal sepetinde fulya nasa baktırmıştım 2 li vade içerisinde telefonla görüşmeleri olucak demişti sorduğum kişiyle alakalı . 22sinde oldu o telefon görüşmesi tesadüf müydü yoksa enerjimiz mi tuttu bilemedim fal sepeti yorumlarını görünce yazmak istedimm

Bende ona katina fali attim simdi bakalimmmm

Merhabalar, sorum geldi sitesinden yorum alan varsa işlem nasıl işliyor acaba?Deneme amaçlı istenilenleri doldurdum yalnız kim denk gelirse mi yorumluyor?

Duygu Aura ve Akin Kurt baktirdinizmi
İkisine de baktırdım Duygu’nun ilk yorumu çok tutarlı geldiği için bir kaç ay sonra tekrar ona atmıştım ki 2. Yorumundan sonra ondan vazgeçtim tamamen. Kendiyle çelişen yorumlarını kendinden emin bir şekilde yapması hoşuma gitmedi ve zaten vadeleri patlayalı ve asla söylediği gibi bir süreç ilerlemeyeli çok oldu o yüzden bir daha ona fal atacağımı sanmam, kafamda eledim onu yani
Akın’ın da söylediği çoğu şey olmadı vadeleri geçti ama bazı söylediği ileri vadelere de hala var ve söyledikleri de nedense mantıklı tutarlı oluyor her seferinde sadece gelecek için öngörülerinin hepsinin gerçek olmasını dilerken bir yandan da ütopikmiş öyle bir şeyler olmayacakmış gibi geliyor bir yandan. Yani ancak dediği şekilde yaşanırsa, tamam adam haklıymış ve boşuna olumsuzuda düşünmüşüm derim.

Merhabalar, sorum geldi sitesinden yorum alan varsa işlem nasıl işliyor acaba?Deneme amaçlı istenilenleri doldurdum yalnız kim denk gelirse mi yorumluyor?

Ben 2 kez baktırdım, kime denk gelirse o bakıyor. İlk bakan kişi çok çok iyiydi dediklerini yaşadım. 2. bakan kişi farklı biriydi onu pek beğenmemiştim.

Teşekkürler MissCherryAma istediğimiz kişiyi seçemedikten sonra baktırmak saçma gibi

Tekrar açıp baktım şimdi, ilk falımı aşk sormuştum gelen cevap upuzun adeta manas destanı üstelik gayet ayrıntılı 2.sini işle ilgili sormuşum, yeni iş için hem tutmamış (olumsuz yorum yapmışlar olumlu oldu) hem de cevap kısa. Yazım dilleri de farklı. Bilemedim, denk gelirse iyi olabiliyor gelmezse para mırç oluyor bunu bilmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…