Ikisinde BAKTIRDIM ve çok kötü patladı hatta akın kurta 2 kez BAKTIRDIM akın demişti dersin diye diye hiç bir şeyde cikmadiDuygu Aura ve Akin Kurt baktirdinizmi
Peki kimler cikti sizde?Ikisinde BAKTIRDIM ve çok kötü patladı hatta akın kurta 2 kez BAKTIRDIM akın demişti dersin diye diye hiç bir şeyde cikmadi
Baktırdım ikisine de. Yani vadelerine var ikisininde. Durum analizi olarak fena değildi.Duygu Aura ve Akin Kurt baktirdinizmi
Bende ona katina fali attim simdi bakalimmmmKızlar fal sepetinde fulya nasa baktırmıştım 2 li vade içerisinde telefonla görüşmeleri olucak demişti sorduğum kişiyle alakalı . 22sinde oldu o telefon görüşmesi tesadüf müydü yoksa enerjimiz mi tuttu bilemedim fal sepeti yorumlarını görünce yazmak istedimm
İnşallah memnun kalırsın beklemede olan vadeleri de var bakalım bekliyorum ben deBende ona katina fali attim simdi bakalimmmm
Bana marta kadar barisacaksiniz dedi valla bilmiyorum o kadar cok baktirdim ki. Kimi ya ocak ya subat ya da mart diyor…İnşallah memnun kalırsın beklemede olan vadeleri de var bakalım bekliyorum ben de
İkisine de baktırdım Duygu’nun ilk yorumu çok tutarlı geldiği için bir kaç ay sonra tekrar ona atmıştım ki 2. Yorumundan sonra ondan vazgeçtim tamamen. Kendiyle çelişen yorumlarını kendinden emin bir şekilde yapması hoşuma gitmedi ve zaten vadeleri patlayalı ve asla söylediği gibi bir süreç ilerlemeyeli çok oldu o yüzden bir daha ona fal atacağımı sanmam, kafamda eledim onu yaniDuygu Aura ve Akin Kurt baktirdinizmi
Merhabalar, sorum geldi sitesinden yorum alan varsa işlem nasıl işliyor acaba?Deneme amaçlı istenilenleri doldurdum yalnız kim denk gelirse mi yorumluyor?
Analizleri nasıldıııoBana marta kadar barisacaksiniz dedi valla bilmiyorum o kadar cok baktirdim ki. Kimi ya ocak ya subat ya da mart diyor…
Teşekkürler MissCherryBen 2 kez baktırdım, kime denk gelirse o bakıyor. İlk bakan kişi çok çok iyiydi dediklerini yaşadım. 2. bakan kişi farklı biriydi onu pek beğenmemiştim.
Analizlerini begendim ayrilma nedenimizi bildi ama karsi tarafin hayatinda birinin oldugunu bilemediAnalizleri nasıldıııo
Teşekkürler MissCherryAma istediğimiz kişiyi seçemedikten sonra baktırmak saçma gibi
Kızlar selam zeyder diye bahsedilenin kulanıcı adı nedir ve hangi platformda acaba
sağolunn fal olayına yeni katıldım bi oraya uye olmamıstımFalalem - Zeyder yanilmiyorsam
sağolunn fal olayına yeni katıldım bi oraya uye olmamıstım