Binnaz Abla

Demet8888 bana da ailede birinin rahatsızlığı var ama iyileşecek merak etmeyin demişti. O zaman öyle biri yoktu, 1-2 gün sonra amcam rahatsızlandı epey korktuk ama düzeldi gerçekten. Onun dışında esas konuyu bilememiş gibi şu an bende de.
Demek ki ufak tefek şeyler tamam esas konuya çalışması lazım

Aynen öyle

Kizlar ya dün tiktokda fafi_077 diye biri su falima bakti canli yayininda adam bana sen cinlisin cocuk sana geri dönmicek dedi pat diye asiri tedirgin oldum korktum, mayis haziranda korkudan uyku uyuyamicaksin dedi

Kizlar bi sorum var, Talia'nin an da yanildigi oldu mu hic? Deneyeniniz var mi? Ares mi Talia mi an da daha iyi?

Bir yolun var almiraya baktırdım ama 3 dakikalık ses kaydı yollamış yani sorularım falan atlanılmış yani analizleri iyiydi ama çok özensiz ve kısa geldi yani baktırıp çıkan oldu mu ?

Bir yolun var almiraya baktırdım ama 3 dakikalık ses kaydı yollamış yani sorularım falan atlanılmış yani analizleri iyiydi ama çok özensiz ve kısa geldi yani baktırıp çıkan oldu mu ?
Ben baktırdım 2 kere aynı konuyla 1 kere farklı konuyla alakalı. İlk falının yüzde 50 si çıktı diyebilirim, anlıkta da iyiydi o falda. Sonucu beklemede, Ocak sonu Şubat başı gibi demiş. aynı konudaki diğer fal ise tamamen alakasızdı. Dönecek edecek dediği adama bunu unut burdan iş çıkmaz demiş Tutarsız geldi bana yani

Bende baktırdm analizleri iyiydi vadesine var kısa bakıyor evet aşkla ilgili sormuştum tek soru ona cvp vermiş

Merhaba kizlar daha once bunu yasayan oldu mu acaba? Gecenlerde Taliaya fal atmistim ex ile ilgili bana karsi hala duygularinin oldugunu soyledi. Bir hafta sonra yine attim busefer baskasini sevdigini soyledi. hangisine inanacam simdi? Nasil bukadar cabik degisir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…