- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
Demet8888 bana da ailede birinin rahatsızlığı var ama iyileşecek merak etmeyin demişti. O zaman öyle biri yoktu, 1-2 gün sonra amcam rahatsızlandı epey korktuk ama düzeldi gerçekten. Onun dışında esas konuyu bilememiş gibi şu an bende de.Aslında kasımda baktırmıştım kasım sonu demiştiama Demet eski sevgilimin arayacağını bildi hiç ihtimal vermemiştim başka konu için baktırınca onuda arada söyledi dediği oldu asıl konu çıkmadı ama
Aynen öyleDemet8888 bana da ailede birinin rahatsızlığı var ama iyileşecek merak etmeyin demişti. O zaman öyle biri yoktu, 1-2 gün sonra amcam rahatsızlandı epey korktuk ama düzeldi gerçekten. Onun dışında esas konuyu bilememiş gibi şu an bende de.
Demek ki ufak tefek şeyler tamam esas konuya çalışması lazım
Ben baktırdım 2 kere aynı konuyla 1 kere farklı konuyla alakalı. İlk falının yüzde 50 si çıktı diyebilirim, anlıkta da iyiydi o falda. Sonucu beklemede, Ocak sonu Şubat başı gibi demiş. aynı konudaki diğer fal ise tamamen alakasızdı. Dönecek edecek dediği adama bunu unut burdan iş çıkmaz demişBir yolun var almiraya baktırdım ama 3 dakikalık ses kaydı yollamış yani sorularım falan atlanılmış yani analizleri iyiydi ama çok özensiz ve kısa geldi yani baktırıp çıkan oldu mu ?
3-4 dakika civarı evet. Evet çıkan kısım aşkla ilgiliydi. Ayrılığı bildi sağolsunSize de 3 dakika mı bakmıştı . %50 lilik kısmı hep aşkla mı ilgiliydi acaba
Bende baktırdm analizleri iyiydi vadesine var kısa bakıyor evet aşkla ilgili sormuştum tek soru ona cvp vermişBir yolun var almiraya baktırdım ama 3 dakikalık ses kaydı yollamış yani sorularım falan atlanılmış yani analizleri iyiydi ama çok özensiz ve kısa geldi yani baktırıp çıkan oldu mu ?
Uzun bi süredir bende merak ediyordum onu, baktircakmisinizKızlar fal Sepeti pars yücelene baktıran var mı? Nasıldı
Ya ben 2 defa baktırdım inanılmaz iyiydi. Bana mı öyle geldi acaba diye burda danışmak istedim. Yani verdiği tarihler için daha var ama durum analizi olarak çok başarılı.Uzun bi süredir bende merak ediyordum onu, baktircakmisiniz
Bende baktiricam ama cevrimici olmasini bekliyorummm cok az giriyor galibaYa ben 2 defa baktırdım inanılmaz iyiydi. Bana mı öyle geldi acaba diye burda danışmak istedim. Yani verdiği tarihler için daha var ama durum analizi olarak çok başarılı.
Aynen çok az giriyor.. umarım vadeleri de tutar. Fal sepetinde baktırmadığım insan kalmadı heralde. Gerçekten bir bataklıkBende baktiricam ama cevrimici olmasini bekliyorummm cok az giriyor galiba
Duygu Aura ve Akin Kurt baktirdinizmiAynen çok az giriyor.. umarım vadeleri de tutar. Fal sepetinde baktırmadığım insan kalmadı heralde. Gerçekten bir bataklık
ben ikisine de baktırdım ikisi de patladıDuygu Aura ve Akin Kurt baktirdinizmi