Binnaz Abla

ay evet onlarmış. Bizimkinin altında da sordum Melisadan gerçekten memnunsun dimii. Ben zamanında az önermemiştim bu kadını
Evet Melisa bana göre çok iyi ama Melisa'nın dilinden de anlamak gerekiyor bence. Olabilirmiş, yapabilirmiş gibi ihtimallerle konuştuğunda genelde olmuyor, olacak ya da olmayacak dediğinde o zaman kesin dediği gibi oluyor. En azından benim için öyle.

Burdaki yorumlara bakarak @havadisse fal attım daha önce baktırıp memnun kalanlar verdiği vadeler çıktı mı ? Ben sınavla ilgili sormuştum ama merak ediyorum dedikleri çıkıyor mu

Ben de analizlerini falan çok beğendim ama ben sınavla ilgili sormuştum inşallah çıkar elifsucana da baktırdım bu konuyla ilgili ama o kadar çelişti ki normalde kendisiyle enerjim tutuyordu hatta çoğu falı da çıkmıştı burda da ondan bahsetmiştim ama bu seferki falı hayal kırıklığı oldu

Analizleri iyiydi evet bende beğendim

Daha önce çıkan var mı size tavsiye edebileceğiniz

Daha önce çıkan var mı size tavsiye edebileceğiniz
Ben burda konusulanlardan yeni olarak havadiss bir de oliaviaya atmıştım vadesine daha var . Elifsucana çok atardım önceden ama vadeleri hep öteledi bi falında şubat demişti son falında mayısa çekti vadeyi böyle olunca da baktırasımm gelmiyor . Ben falalem rezzan ablaya çok sık baktırıyorum burdakilere hiç çıkmamış nerdeyse ama ben de çoğu zaman tutturuyor bir de Temmuz ayında zeydere baktırmıstım o da mesela 2022 dedi direk ve süreç onun dediği gibi ilerliyor şuan .

Tşk ederim zeyder aklımda benimde baktırmak istiyorum

Siz kimlere baktırdınız çıkan oldu mu ?
son baktırdıklarımdan ayda neşe ve falcı Sema’nın dediği bişeyi yaşadım , sardunya var telwede burda pek çıkan yok ama şu an sanki dediği gibi ilerliyor durumum,Demet88 onunda falda dediği bişey oldu ama vadesi geçti ,en son almira ve falcı Mars’a baktırdım almirayı daha çok beğendim ama vadelerine var ,ronanda baya nokta atışlı bilmiş ruh halimi falan ama henüz sonuç çıkmadı

Kızlar tellwede oliviateller, havadisss ve demet8888 in vadeleri biraz da gecikmeli olarak düşünürsem şubat ın ilk haftası sona erecek. Ani bir gelişme olmazsa patlayacaklar gibi duruyor.

Hepsi telwede mi

Demet’in vadesi kasımdı patladı ,kimse doğru düzgün vade vermiyor bana
Bana da ocak sonuna doğru demişti, işte biraz saparsa dedim şubatın ilk haftası da olsun. Bana hep uzak vadeler verirlerdi, en yakın vadeleri tellwe dekiler verdi o yüzden çok inanasım gelmiyor ama bilemiyorum henüz az bir zamanım daha kaldı çünkü.

Aslında kasımda baktırmıştım kasım sonu demiştiama Demet eski sevgilimin arayacağını bildi hiç ihtimal vermemiştim başka konu için baktırınca onuda arada söyledi dediği oldu asıl konu çıkmadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…