- 10 Eylül 2020
- 468
- 452
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Binnazda kimi önerirsinnn cicegimKızlar binnaz da indiirm var
Elfinin soyadı nedirOrda önerebilceğim biri yok malesef zeydere attım dayanamayıp falalem de o . Binnaz da denemek istediklerim var burdan görüp elfini denemek çok istiyorum ama çok pahalıı ya
DemetElfinin soyadı nedir
Peki kimler cikti sizde?
Merhabalar, baktırmıştım ve tutan birşeyi olmadı.Ben baktırmanızı tavsiye etmemMerhaba,Zülal şen nasıldır pembeci mi?
Çok mu pembeci? kişinin andaki düşüncelerini bilse bna oda yetecek..çünkü spesifik hiç bahsetmediğim şeyleri bilmişMerhabalar, baktırmıştım ve tutan birşeyi olmadı.Ben baktırmanızı tavsiye etmem
Açıkçası benim Falsepeti’nde baktırdığım çoğu kişinin falları çıkmadı.Danıştığım biri var onda bile hepsi tutmadı.Ben Zülal şen’i beğenmedim olarak hatırlıyorum.Ama başkasına bilmişte olabilir aratın isterseniz ya da belki çıkan varsa belirtir burdaÇok mu pembeci? kişinin andaki düşüncelerini bilse bna oda yetecek..çünkü spesifik hiç bahsetmediğim şeyleri bilmiş
Ben de öyleyim canım yalnız değilsin. Zaten bir şekilde denilen olumlu gelişmeyi de yaşamıyorumYa olumlu şeyler duyunca hem sevinip hem inanmayan bitek ben miyim? Diğer şeyleri bilseler bile olumluya inanasım gelmiyor
Sadece andaki duygu durumunu bilseler yetecek bana geleceği bileceklerini zaten düşünmüyorum.neden olumlu konuşup kandırırlar anlamıyorum sonuçta baktıracak olan her türlü tekrar baktırıyor.Ben de öyleyim canım yalnız değilsin. Zaten bir şekilde denilen olumlu gelişmeyi de yaşamıyorum
Ayy o da bana Şubat demiştiiiiKızlar derin hisler patladı
Belki sizde farklı olur bir umut ama bende baya zıt gelistiAyy o da bana Şubat demiştiiii
Melisa donukuk denediniz mi hicBelki sizde farklı olur bir umut ama bende baya zıt gelisti
Hayır hiç denemedim siz?Melisa donukuk denediniz mi hic
Bana çıkmamıştıAyten ce vadesi çıkan var mı kizlar