- 4 Eylül 2017
- 479
- 228
- 24
Binnazda yok cünkü Allah Allah bu adam nerdekızlar herkese merhaba beni hatırlayanlar olacaktır. sanırım 1 yılı aşkındır yazmıyorum buraya. uğrunda deliler gibi fal baktırdığım adamı unutalı ççoookk oldu. ve aklıma geldi süreç bittiği için çıkan çıkmayan falları yazmak istedim sizlr için. öncelikle benimki 2019 sonu gibi benden ayrılmıştı sonra bi dargın bi barışık olduk ve iletişim kopmuştu. ayrılıktan 9 ay sonra döndü adam bana bi iletişim var bi yok derken en son iletişimde kalmak için yalvaran bensiz olamayacağını söyleyen taraf o oldu ama ben istemedim ve durup durup yazdığı için rahatsız olup her yerden engelledim. beni gerçekten hep sevmiş ve unutmamış ve son söylediğinde de evet cidden seviyodu ama bende olay bitmişti malesef. neyse fallara geçeyim, bu olanları aşağı yukarı bilen elfin demet: seni seviyo sana uzun zaman sonra döner ama sizden olmaz demişti
serkan batu: dönecek dediğinde inanmamıştım ama tam onun dediği tarihte döndü adam, sen bitti demeden bu adam peşini bırakmaz demişti tam da dediği oldu
zişan,şevdar,melisa asya hep dönecek ama zamanı var seviyor seni bırakamaz unutamaz dediler o dönem döneceğine inanmıyordum ama cidden dedikleri gibioldu onların dediklerini adamdan duydum
ayışığın, melisa donukuk süreci aşağı yukarı bildiler zamanı varvs diyorlardı yakın vadeler vermediler ama benim ayrılacağımı bilemediler.
diğerleri hiç bilememişti kısa vadeler veriyolardı ve o tarihlerde hiçbi şey olmuyordu.
çok da ilginç bi ayrıntı vereyim sembol serkana fal atmıştım 1.5 sene falan oldu bu adamdan olmaz yeni biri gelicek demişti. harf vermişti. cidden verdiği harflerde ve karakterde biriyle görüştüm 3-4 ay :)
Binnazda ama ara vermiş sanırım geçen gün konuşuluyorduBinnazda yok cünkü Allah Allah bu adam nerde
Ay iyi oldu yoksa onada aticaktim, iyice manyak ettim kendimiBinnazda ama ara vermiş sanırım geçen gün konuşuluyordu
Aynı kişiler bana da döner dedi ama dönmeyecek gibi hadi bakalımkızlar herkese merhaba beni hatırlayanlar olacaktır. sanırım 1 yılı aşkındır yazmıyorum buraya. uğrunda deliler gibi fal baktırdığım adamı unutalı ççoookk oldu. ve aklıma geldi süreç bittiği için çıkan çıkmayan falları yazmak istedim sizlr için. öncelikle benimki 2019 sonu gibi benden ayrılmıştı sonra bi dargın bi barışık olduk ve iletişim kopmuştu. ayrılıktan 9 ay sonra döndü adam bana bi iletişim var bi yok derken en son iletişimde kalmak için yalvaran bensiz olamayacağını söyleyen taraf o oldu ama ben istemedim ve durup durup yazdığı için rahatsız olup her yerden engelledim. beni gerçekten hep sevmiş ve unutmamış ve son söylediğinde de evet cidden seviyodu ama bende olay bitmişti malesef. neyse fallara geçeyim, bu olanları aşağı yukarı bilen elfin demet: seni seviyo sana uzun zaman sonra döner ama sizden olmaz demişti
serkan batu: dönecek dediğinde inanmamıştım ama tam onun dediği tarihte döndü adam, sen bitti demeden bu adam peşini bırakmaz demişti tam da dediği oldu
zişan,şevdar,melisa asya hep dönecek ama zamanı var seviyor seni bırakamaz unutamaz dediler o dönem döneceğine inanmıyordum ama cidden dedikleri gibioldu onların dediklerini adamdan duydum
ayışığın, melisa donukuk süreci aşağı yukarı bildiler zamanı varvs diyorlardı yakın vadeler vermediler ama benim ayrılacağımı bilemediler.
diğerleri hiç bilememişti kısa vadeler veriyolardı ve o tarihlerde hiçbi şey olmuyordu.
çok da ilginç bi ayrıntı vereyim sembol serkana fal atmıştım 1.5 sene falan oldu bu adamdan olmaz yeni biri gelicek demişti. harf vermişti. cidden verdiği harflerde ve karakterde biriyle görüştüm 3-4 ay :)
Bende çok tuhaf bişey olmuştu. Vesile’ye hayatıma ne zaman yeni biri girecek diye sormuştum, oda bana tam eski sevgilimi anlatmıştıVesile başak dedikleri oluyor mu kızlar
Eski sevgiliniz geri döndümu pekiBende çok tuhaf bişey olmuştu. Vesile’ye hayatıma ne zaman yeni biri girecek diye sormuştum, oda bana tam eski sevgilimi anlatmıştıtipi, ismindeki harfleri veeee arabasını bile
Yani bekliyorum ama dönmeyecek gibiEski sevgiliniz geri döndümu peki
İnşallah döner canım yaYani bekliyorum ama dönmeyecek gibi
sembol dediğiniz bir site falan mı? Yoksa kafe olandan mı bahsediyorsunuzAynı kişiler bana da döner dedi ama dönmeyecek gibi hadi bakalımsembol Serkan’ı bulamadım, sembol’de bi kaç tane değişik Serkan var. Hangisine baktırdınız?
Ben site zannediyordum… bilemedim şimdisembol dediğiniz bir site falan mı? Yoksa kafe olandan mı bahsediyorsunuz
elfin demet: seni seviyo sana uzun zaman sonra döner ama sizden olmaz demişti
sembol dediğiniz bir site falan mı? Yoksa kafe olandan mı bahsediyorsunuz
Fiyatı ne kadar ve özel mesajdan hesap ve tel bilgilerini paylaşmanız mümkün mü?Sembol kafe :) Ben Instagram hesaplarindan yazmistim sanirsam hesap no ve tel no vermislerdi.
Fiyatı ne kadar ve özel mesajdan hesap ve tel bilgilerini paylaşmanız mümkün mü?
Sembol cafe serkan dediğiniz caddedeki sembol mü ? Eğer öyleyse en az 4 kere baktırdım. İlkinde masaya oturduğumda adımla seslenmişti, ki adım çok bilinen bir isim değildir ve masada hiç adımla seslenilmemişti. Sandalyeden düşüyordum adımı söyleyince…
hala bakıyorsa gidim ben de havalar düzelinceEvet kız ta kendisi