Binnaz Abla

Binnazda yok cünkü Allah Allah bu adam nerde

Aynı kişiler bana da döner dedi ama dönmeyecek gibi hadi bakalım sembol Serkan’ı bulamadım, sembol’de bi kaç tane değişik Serkan var. Hangisine baktırdınız?

Hay masallahhh diyorum kız, adam basbayağı sevmiş de keşke zamanında adam olup elindekinin kıymetini bilseymiş.

Yukardaki isimlerle ilgili fikrimi ben de yazayım:

- Elfin Demet: Bana basbayağı çıkmadı. Bu adam yazmaz, sen onun peşinde koşarsan ite kaka ilişki olur demiş. Hiç öyle bir şey olmadı, ben zaten kimsenin peşinde koşacak biri değilim. Adam da yazdı zaten. Yani bilemedim, benim falımda his var mıydı yoksam bu tip erkekler için bir genelleme mi yaptı

- Melisa Donukuk: bence bu işi biliyor, bana baktığı falı tekrar açtım süper bilmiş tüm tespitleri doğruydu. Falsepetindeki en iyi olabilir.

- Sembol Serkan: Ben de baktıralı 2 yıl olmuştur, ne dedi hatırlamıyorum ama bence iyiydi. Kısa bakıyor diye hatırlıyorum, 15 dk az ve öz bakıyor neyse o. Tekrar arasam mı

Sembol cafe serkan dediğiniz caddedeki sembol mü ? Eğer öyleyse en az 4 kere baktırdım. İlkinde masaya oturduğumda adımla seslenmişti, ki adım çok bilinen bir isim değildir ve masada hiç adımla seslenilmemişti. Sandalyeden düşüyordum adımı söyleyince…

Sanırım artık binnazda bakım yaptırmayacağım. Zişan falımı iade etmiş. Enerji uyuşmazlığı yazık döktüğümüz paralara. Bize ulaşından okkalı bir yazı yazasım var. Kredi elimde patladı şimdi kime baktıracağım.

Kızlar benim durum Nesibe ve Zeyder'in dediği gibi ilerliyor. Olmayacak diyen olmuştu ama direkt zamanı gelince sen istemeyeceksin diyen bir tek bu iki kişiydi ve şuan durum da öyle. Melisa da hani adım gelebilir ama çok geç olabilir demişti, çok kesin konuşmamıştı ama o da bildi gibi. Az önce burdaki tavsiye üzerine Asu Orman'ı da denedim çok güzel analiz etmiş yaşadıklarımı. Gelecek için gördükleri Zeyder ile paralel vadelerle birlikte. İnşallah artık dedikleri gibi temiz ve daha olumlu bir döneme adım atarım. Çok canım yandı artık bunları geride bırakmak istiyorum. Yine gelecekle ilgili vadeleri çıkarsa yazarım ama ben artık sadece Zeyder, Melisa ve Nesibe ile devam ederim gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…