Binnaz Abla

Nibiru hanıma 2-3 kez baktırdım. ilk falı çok mantıklı gelmişti ama sonradan her zamanki gibi hiç bir şey çıkmadı. Diğer fallarında ise günceli bile yakalayamadı. Ona da boşuna para verdiğimi düşündüm açıkçası
Şevdar komik biri ama ben onun tarzını seviyorum, motivasyonumu yükseltiyor :) Ama dediği hiç bir şey olmadı :)
Durak Sancaktaroğlu' na neredeyse bir yıl önce baktırmıştım tekrar deneyeyim mi diyorum, altta yorumlarda sürekli meditasyon reiki zamanı falan yazıyorlar cayıyorum :)
Çok egolu tipler var bu fal bakanlarda. Kendilerine falcı da demiyorlarlar; kart okuyucusu, spiritüel uzman, seans falan diyorlar :)

Akın kurta ne baktırıyosunuz
Su ve yıldızmame baktırmıştım ben ilk olarak sonra bir kaç kez de kahve attım başarılı buldum ben. Kişiye özel olduğunu ve çıkardığını söylediği özel duaları var da bence pekte özel değil hani sadece bir araya getirdiği için bunları bunları oku sana iyi gelir diye dediği için ki eminim bir sürü kişiye daha demiştir sana özel çıkardım diye de belki de 1 fazla 1 eksiktir bilemicem şimdi doğru da söylüyor olabilir çocuğun hakkını yemeyeyim. Samimi ve çok hızlı konuşur ön bilgiler böyle verebileceğim ilk etapta

Evet az çok bu tarz bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum daha önceden de. Soytarı olduğu garanti zaten medyum memişin, ve öfke kontrolü olduğu. Ekran önünü geç, normal hayatta bir insana sırf kendi gerçeğini yüzüne söylüyor diye vurulur mu ona bence nankörlüğün başka levelı ve daha farklı bir deyim kullanılırda burada söyleyemem şuan onu😅 Ekmek yediği kaba pisleyenlerden diyeyim daha kibar versiyonunu. Ben keto gibi insanların özel ve daha hisli olduğunu düşünürüm zaten. Ama keto vefat etmiş memişte ne yemiş ne yememiş belli değil zaten

Bu arada Keto ne yaptıysa tutmuş sanırım. Yengem amcam metres tuttuğu için gitmiş. Ketoya gittikten bir hafta sonra metres kız başkasını bulup gitmiş. Bilmiyorum tesadüf mü, yengem dedi ki Keto bu işi biliyor:KK57:

Bu arada Keto ne yaptıysa tutmuş sanırım. Yengem amcam metres tuttuğu için gitmiş. Ketoya gittikten bir hafta sonra metres kız başkasını bulup gitmiş. Bilmiyorum tesadüf mü, yengem dedi ki Keto bu işi biliyor:KK57:
Maalesef o devirde yaşayamadığımız için şanssızız ya da denk gelemediğimiz için onlara keşke şimdilerde olsa keto gibiler de bizde boş beleş falcı isimli tiplere yatırım yapacağımıza bir tanesine gider yapardık en azından en sağlamına olmuş olurdu o yatırım ama neredeee hep şansızız hep

Ben Alis niki'yi de çok beğendim
Üşenmediğim ona da baktırdım :) Valla geçmiş ve günümüzü tam olduğu gibi yorumladı bu kadın. Bu konuda çok başarılı buldum. 300 tl 'ye bakanlardan aşağıya kalır yanı yok . Ancak umarım ilerisi çıkmıyordur :)
Ama eğer bu forumdan haberdarsa benim ona tavsiyem biraz daha uzun açılımlar yapabilir. Kartları çok güzel yorumluyor ama Katina'da bir kaç sor sorup kendi kart seçebilir. Bu durumda çok daha iyi olur
Tabi ki Akın Kurt'a da baktırdım. Bana pozitif bir sonuç gönderdiği için inanasım gelmedi açıkçası

Son düzenleme:
Fal sepetinden sizin en favoriniz kim kızlar? Falcı gibi falcı takır takır geleceği önüne seriyor dediğiniz var mı hiç?
fulya nas,
duygu aura,
alev seçkin,
burcu karen,
didar evren,
derin hisler,
ipek pekin,
savaş,
duygu deniz,
ayten ce,
firuze şanlı,
hira yılmaz,
nesibe takbaşer,
candan güven,
kader papatya

bunlara baktırdım ve önerebileceğim kimse yok :KK43:
özellikle nesibeye giden 300tlye acıyorum

fulya nas,
duygu aura,
alev seçkin,
burcu karen,
didar evren,
derin hisler,
ipek pekin,
savaş,
duygu deniz,
ayten ce,
firuze şanlı,
hira yılmaz,
nesibe takbaşer,
candan güven,
kader papatya

bunlara baktırdım ve önerebileceğim kimse yok :KK43:
özellikle nesibeye giden 300tlye acıyorum
Benim de içimin acıdıkları çok var inan. Ve seni de iyi anlıyorum bu konuda. Senin baktırdıklarından sadece 6sını denemişim hem de birden fazla kere ama bana da çıkan hiç bir şey yok evet.
Şuana dek sanırım Akın Kurt ve Gökçe Aksoy denememişsin. Çok abartı yüksek fiyatlı olmayanlardan bunlar belki denemek istersin. Denersen de söyle sonuç ne olduğu ama😀

Benim de içimin acıdıkları çok var inan. Ve seni de iyi anlıyorum bu konuda. Senin baktırdıklarından sadece 6sını denemişim hem de birden fazla kere ama bana da çıkan hiç bir şey yok evet.
Şuana dek sanırım Akın Kurt ve Gökçe Aksoy denememişsin. Çok abartı yüksek fiyatlı olmayanlardan bunlar belki denemek istersin. Denersen de söyle sonuç ne olduğu ama😀
zülal şeni merak ediyorum aslında ama 200-300tl arası çok gibi geldi

Yahu Buraya yazacağıma Fal sepeti topicine yazmışım ki aslında iyi de oldu, fal sepetiyle ilgiliydi sonuçta😀
Kızlar, Fal sepetinde Gülden ay diye biri var, nereden çıktıysa karşıma çıkmaz olaydı, geçenlerde yani nasıl söyleniyorum o kadına anlatamam hala daha şarlatanların ve sahtekaların varlığını bilmek bana iyi gelmiyor artık ya. Onca güzel, muhteşem yorumlarına kandım saf saf bile bile hani o yorumların bazılarının abartı ya da yalan olduğunu ama yine de insanda bu bitip tükenmek bilmeyen inanma isteği ah ah.. yorumlara aldanıp yorum aldım telefonda bir de, berbat ötesiydi size nasıl anlatayım. Elle tutulur bir şey söylememesini geçtim, benim sorduğum soruları tekrar etti ve sen anlat diye kendi bir şey söylemeden beni konuşturmaya çalıştı inanamadım tutuldum kaldım senin işin bu ya sen bakıcaksın o yüzden bu tlfdayız şuan ben psikolog seansına gelmedim sen anlat diyebileceğin bana ve derken süre bitti resmen kadın doğru düzgün bir kelime söylemeden fal bakmış görüntüsü oldu ve bu bir süre önceydi bu arada yeni baktırmadım ama şimdi eski fallarımı incelerken aşırı sinir oldum bu şarlatana hem ayırdığım vakte hem nakte. Hakkımı helal etmiyorum yani o derece ohh benden çıktı ya içim rahat en azından😄 tekrarlıyorum: GÜLDEN AY sakın sakın! Benim parama yazık oldu sizinkine olmasın en azından

Nibiru hanıma 2-3 kez baktırdım. ilk falı çok mantıklı gelmişti ama sonradan her zamanki gibi hiç bir şey çıkmadı. Diğer fallarında ise günceli bile yakalayamadı. Ona da boşuna para verdiğimi düşündüm açıkçası
Şevdar komik biri ama ben onun tarzını seviyorum, motivasyonumu yükseltiyor :) Ama dediği hiç bir şey olmadı :)
Durak Sancaktaroğlu' na neredeyse bir yıl önce baktırmıştım tekrar deneyeyim mi diyorum, altta yorumlarda sürekli meditasyon reiki zamanı falan yazıyorlar cayıyorum :)
Çok egolu tipler var bu fal bakanlarda. Kendilerine falcı da demiyorlarlar; kart okuyucusu, spiritüel uzman, seans falan diyorlar :)
Bence niburuya ses tonu ve anlatim seklinden bi kandik. Zaten 3. Falina da patladi bende. Durak da bi degisiklik yok yahu. Ben yeni denedim. Uzun cumleler, size enerji gondereyim vs. Enerjiyi bi basta yukseltiyor ama suan ne soylemisti diye dusunuyorum aklima spresifik hicbir sey gelmiyor bile.

Su ve yıldızmame baktırmıştım ben ilk olarak sonra bir kaç kez de kahve attım başarılı buldum ben. Kişiye özel olduğunu ve çıkardığını söylediği özel duaları var da bence pekte özel değil hani sadece bir araya getirdiği için bunları bunları oku sana iyi gelir diye dediği için ki eminim bir sürü kişiye daha demiştir sana özel çıkardım diye de belki de 1 fazla 1 eksiktir bilemicem şimdi doğru da söylüyor olabilir çocuğun hakkını yemeyeyim. Samimi ve çok hızlı konuşur ön bilgiler böyle verebileceğim ilk etapta
Ilk iki falinda bu adam size cok asik vs diyordu. 3. De ben soruyu biraz olumsuz sordum. Bu adamdan iyiki ayrilmissiniz karakteri eksik bir adammis dedi🤷🏻‍♀️

Geçmişte çıkmayan fallardan biri de bende Kemal Devrim. Zaten ne tarih veriyor ne tarif. Hep iyi iyi hep mutlu olacaksınız. Sonuç adamgitti başkası ile evlendi. Binnazda o dönemin en popülerlerinin üzerine bir çizik attım o isimler hala var. Elfin de Ares de bir şekilde üzmeden olumsuzu söylemişlerdi ve onlara enerjim tutmuştu. Zümra anda bilmişti Doğadan da anda bildi ama onların da gelecek tutmadı ama olsun enerjileri iyiydi, diğerleri gibi aşırı pembe değildi. O yüzden enerjimin tuttuğu insanlarla olumlu, olumsuz da söylese devam ediyorum. Yukarıda bir arkadaşın söylediği gibi artık geçmişte çok defa gönderdiklerime yorum yaptırmıyorum. Yenilere baktiriyorum
Kemal devrim fal sepetinde de kemal ceri galiba. Ben de enerjimin tuttugu kisilere hala baktiriyorum. Yillardir bildikleri de oldu. Çoğunlukla bilemedikleri. Enerjim cok yerlerdeyse o an baktirmak istiyorum. Artik bana 5 yillik plan cikarsin gozuyle bakmiyorum sanirim. Binnazda ilk Bilgeye baktirmistim. O fali eksiksiz cikmisti. Sonra bozdu. Ara verdim. Sonra 3 yil once baktirdigim bi fali vardi. O da harfi harfine cikti. Sonrasi tutmadi. Elfin, doganin da enerjisini sever ara ara baktiririm. Yenilerden hicbir verim alamadim suana kadar. Ki benim denemedigim yorumcu kalmamistir sitede

Ilk iki falinda bu adam size cok asik vs diyordu. 3. De ben soruyu biraz olumsuz sordum. Bu adamdan iyiki ayrilmissiniz karakteri eksik bir adammis dedi🤷🏻‍♀️
Hemen kötüleme ve seni destekleme yolunu gitmiş yani bu da bir taktik sanırım. Baştan herşeyi sanki doğru söylüyorlarmış gibi geliyor aslında parça parça doğrular var ve biz kafamızda bence tamamlıyoruz şekillendirip aaa baya bildi diye. Bildikleri var ama bizi tatmin edici değil aslında ve çıkmadığını söylediğimde vadelerin verdiği geçtiğini, olacak olacak bak gör deyip dendi bana da mesela ve çok emin konuşuyor “Kesin olacak”tan daha emin bir anlatım şekli yoksa tabi😅

X