Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok doğru yazmışsınız. Fakat şöyle birşey var, enerjiniz uyumlu kişilere gidince de bir süre sonra dost sohbetine dönüşüyor, tavsiyeye boğuluyor ortalık.ben gelecekten haber duymak istiyorum örneğin.su şöyle söyle olacak gibi net şeyler.bunu da durugorusu çok yüksek kisiler soyleyebiliyor.bir kişide oldu bu.o da parayla bakmıyordu.parayla bakanlar,bu işi meslek haline getirenlerin maalesef gelecek öngörüleri çok zayıf benim gözlemlediğim.Fal ile ilgili şöyle düşünüyorum. Beklentilerimizi karşılaması pembe tablo olmamalı. Çoğunlukla bu isteniyor fal bakanlardan. Maalesef herkes olumlu olumsuz yoruma açık değil. Ben başlarda öyleydim bu düşüncemi bırakınca yani duygusal davranmayı bırakınca enerjimin uyduğu bana sadece gerçekleri söyleyenleri tercih etmeye başladım. İş ve aşk konusunda kişilik konusunda olsun ihtiyacımız olan gerçekler. O yüzden bana masal anlatanları değil olumlu olumsuz gerçekleri söyleyenler gerçek falcıdır. Zaten onlar kendine ben medyumluk gibi saçma sıfatları yakıştırmıyor. Ben sadece hislerimi ve öngörülerimi söylüyorum bunlar senin yaşayacak oldukların ama buna yön verecek olan önce sensin diyorlar. İşte bunu söyleyebilen şu ana kadar bir kaç kişiye rastladım ve tek tek de yaşadım. Yine içlerinden biri benim için öne çıkıyor belki de ona kendimi daha yakın ve öngörülerini daha çok yaşadığım için.
Benden tam destek, uzun zaman oldu yorum almayalı. Bu ara bi heves ettim sanki.Aaay binnaz keşke kredilerde indirim yapsa, bazen görüyorlar burayı ya hadi kızlar destekleyin beni
Bu falciyi bana da yazabilir misin?arkadaşlar yeni bir site keşfettim niye bunca zaman keşfetmedim bilmiyorum...artık yıllarca Binnaz, bir yolun var,tellwe,fal sepeti derken .hiçbir fal beni bu kadar tatmin etmemişti..isteyen arkadaşlarım özelden yazabilir..reklam yapmak istemiyorum..çıkarsa fal yaparım ama
Puanlanan fal sayısı / bakılan fal sayısı oranına ben de bakıyorum ama olumsuza açık olmak konusu biraz karışık sanki. Bir falcı olumsuz yorum yaptığında ben bu fala göre olumsuz olacak korkusuyla kötüyü çağırıyorsam ya da bilinçaltımda o olayın olumsuz sonuçlanması için çabalamaya başlarsam mesela? Fal enerji meselesi diyoruz ya hep, o zaman bu yönü de var gibi sanki konunun…Hepimizin atladığı bir konu var bir falcı kaç fal bakmış kaç yorum almış? Yüzdesi ne kadar? Bu oran yüksekse ve puanı da iyiyse iyi falcıdır. Bu yüzdelik 1. Sırada, falcının puanı ise 2. Sırada önemli benim için çünkü puanlamayanlar nötr buldukları ya da hiç beğenmemiş oldukları için puanlamıyorlar. Seçimi ona göre yapıyorum. Tabi şu da önemli bir konu enerji uyumu ve olumsuza açık olmak.