Binnaz Abla

Fal ile ilgili şöyle düşünüyorum. Beklentilerimizi karşılaması pembe tablo olmamalı. Çoğunlukla bu isteniyor fal bakanlardan. Maalesef herkes olumlu olumsuz yoruma açık değil. Ben başlarda öyleydim bu düşüncemi bırakınca yani duygusal davranmayı bırakınca enerjimin uyduğu bana sadece gerçekleri söyleyenleri tercih etmeye başladım. İş ve aşk konusunda kişilik konusunda olsun ihtiyacımız olan gerçekler. O yüzden bana masal anlatanları değil olumlu olumsuz gerçekleri söyleyenler gerçek falcıdır. Zaten onlar kendine ben medyumluk gibi saçma sıfatları yakıştırmıyor. Ben sadece hislerimi ve öngörülerimi söylüyorum bunlar senin yaşayacak oldukların ama buna yön verecek olan önce sensin diyorlar. İşte bunu söyleyebilen şu ana kadar bir kaç kişiye rastladım ve tek tek de yaşadım. Yine içlerinden biri benim için öne çıkıyor belki de ona kendimi daha yakın ve öngörülerini daha çok yaşadığım için.
Çok doğru yazmışsınız. Fakat şöyle birşey var, enerjiniz uyumlu kişilere gidince de bir süre sonra dost sohbetine dönüşüyor, tavsiyeye boğuluyor ortalık.ben gelecekten haber duymak istiyorum örneğin.su şöyle söyle olacak gibi net şeyler.bunu da durugorusu çok yüksek kisiler soyleyebiliyor.bir kişide oldu bu.o da parayla bakmıyordu.parayla bakanlar,bu işi meslek haline getirenlerin maalesef gelecek öngörüleri çok zayıf benim gözlemlediğim.

arkadaşlar yeni bir site keşfettim niye bunca zaman keşfetmedim bilmiyorum...artık yıllarca Binnaz, bir yolun var,tellwe,fal sepeti derken .hiçbir fal beni bu kadar tatmin etmemişti..isteyen arkadaşlarım özelden yazabilir..reklam yapmak istemiyorum..çıkarsa fal yaparım ama☺️
Bu falciyi bana da yazabilir misin?

Sanırım 12-13 Eylül de Binnaz da indirim var. Elfin ve Zümra' ya uzun süre baktırdım. Arada başkalarını da denedim. Burda en fazla onlardan söz etmiştim. Arada sevdiğim bir isim de olmuştu (erkek) katina bakan onun için de burada reklam yapılıyor dendi. O kişi de kısa vadede sadece tutturuyor diye de yazmıştım. Liza da biliyor o kişiyi. Şimdi ise bambaşka kişilere sadece kahve falı gönderiyorum. Eflatun May ve Ayda Neşe onların sohbet muhabbet değil amaçları incitmeden olumsuzu söylemek için incelik gösteriyorlar. İkisinin de farklı enerjileri var şimdilik herşey onların yorumları ile doğru orantılı gidiyor. Ama ısrarla söylüyorum ben kesinlikle olumlu olumsuz lütfen hissettiklerinizi söyleyin diyorum. Aynen Zümra ve Elfin'e söylediğim gibi. O yüzden benimle enerjileri tutuyor. Diğerlerini geçmiş yıllardan bilirler beni, çoğu yorumcuyu denedik yorumları birbirine benziyordu bana hitap etmedi. Astroloji bilgisi ve hisleri birleştiren yorumları beğeniyorum. Ve onlara karşı kasmıyorum kendimi. Buradaki arkadaşların bir kısmı benim gibi eski onlar da çok iyi biliyor fal enerji uyumu ve his işi. Medyum iddiasıyla bakan kimsenin tutmadı ben de. Ben daha çok iyi enerjili ve öngörüleri iyi olanları tercih ettim, ediyorum. Medyum olan biri zaten fal bakmadan da zengin olabilir. O sebeple medyumum diyenden uzak durun.

Geçen gün tesadüfen denk gelip Gülçin Beyaz a baktırdım. Bir süredir de yokmuş sanırım geri gelmiş. İsmini burada görüp merak etmiştim zamanında, sonra Online yakalayamamıştım. Oldukça beğendim diyebilirim, sembollerle filan değişik bir anlatımı var. Epey yol gösterici buldum şahsen. Vade vermedi ama gidişatı olumlu gördü.

Hepimizin atladığı bir konu var bir falcı kaç fal bakmış kaç yorum almış? Yüzdesi ne kadar? Bu oran yüksekse ve puanı da iyiyse iyi falcıdır. Bu yüzdelik 1. Sırada, falcının puanı ise 2. Sırada önemli benim için çünkü puanlamayanlar nötr buldukları ya da hiç beğenmemiş oldukları için puanlamıyorlar. Seçimi ona göre yapıyorum. Tabi şu da önemli bir konu enerji uyumu ve olumsuza açık olmak.❤️😉

Hepimizin atladığı bir konu var bir falcı kaç fal bakmış kaç yorum almış? Yüzdesi ne kadar? Bu oran yüksekse ve puanı da iyiyse iyi falcıdır. Bu yüzdelik 1. Sırada, falcının puanı ise 2. Sırada önemli benim için çünkü puanlamayanlar nötr buldukları ya da hiç beğenmemiş oldukları için puanlamıyorlar. Seçimi ona göre yapıyorum. Tabi şu da önemli bir konu enerji uyumu ve olumsuza açık olmak.❤️😉
Puanlanan fal sayısı / bakılan fal sayısı oranına ben de bakıyorum ama olumsuza açık olmak konusu biraz karışık sanki. Bir falcı olumsuz yorum yaptığında ben bu fala göre olumsuz olacak korkusuyla kötüyü çağırıyorsam ya da bilinçaltımda o olayın olumsuz sonuçlanması için çabalamaya başlarsam mesela? Fal enerji meselesi diyoruz ya hep, o zaman bu yönü de var gibi sanki konunun…

İyi falcı herşeyi olumsuz olarak görmüyor öyle yorumlamıyor onun altında bir olumlu durum arıyor. Bize her olumsuz gelen olayın ardından iyi ki dediğimiz güzel olaylar da yaşıyoruz. Biz biraz sorularımıza zorluyoruz gibi geliyor bana. O yüzden ben olumlu olumsuz lafı etmiyorum sorularımda.

Özellikle sorudan yürüyen falcı sayısı fazlayken yönlendirme yapmak bence de sakıncalı. Ben de olayları olduğu gibi anlatırım genelde ama durum aslında olduğu haliyle olumsuza yakındır ve çıkış yolu arıyorumdur. Soruyu da bu yönde nasıl gelişmeler olabilir ve ben nasıl davranmalıyım olarak soruyorum mesela. O zaman daha akılcı cevaplar geliyor. Bu konu bizler için de tecrübe konusu. Nasıl ki falcılar yorum yaptıkça profesyonelleşiyorlar biz de danışan olarak yorum aldıkça gelişme kaydediyoruz 😊

birde puanı yüksek diye gidipte hiç memnun kalmadan ayrıldıklarım var :/ özellikle falsepeti için kötü yorumları yayınlamıyor veya siliyorlar gibi şeyler de okumuştum mesela. hatta ben geçen yıl en son baktırdığım fallarımdandı fulya nasa baktırmıştım beğenmedim gerçekten alakasız bir yorumdu. hatta tekrar tekrar dinledim vs. 1 verdim ve beğenmediğimi belirten yorum yapmıştım. yayınlanmadı birkaç gün bekledim. sonra yazdım falsepetine bana iade verip yorumumu sileceklerini söyledikleri bir yanıt aldım. ben iade istemedim ki yorumumu sordum mesela. bir baktım hesabıma iade yapıldı hemen ve onayım yoktu..yani bu iş enerji işi bence. yoksa puan vs değil diye düşünüyorum artık.

X