Binnaz Abla

Byv da eskiden yani 4 veya 5 yıl once popülerdi çoğu kişiye çıkmıştır ama bir ara kayboldu sonradan baktiranlar memnun kalmadı bende dahil birde biriktirir bir ay iki ay sonra topluca hepsine bakar ben mart ayında gönderdim nisan ortasında geldi falım zaten çoğu kişinin gündemi bile degisiyor
Bu kadar geç yorumlaması pekiii

22 gün nedir ama yaa, para kazanıyorlar bir de az ya da çok. İnsanın biraz saygısı olur karşıdakine de yaptığı işe de. Ben de bir ara deneyeyim demiştim ama çok beklettiğini duyunca vazgeçtim.
Aynen canım tam 22.gün sonra falım geldi bekledigimede değmedi sayfasına bakın bir sürü fal bekliyor ayda yada 2 ayda topluca bakıyor sorulara cevap dahi vermiyor saygısızlıktan başka bir şey değil bir kez denedim asla gitmem zaten söylediğinin tam TERSI oldu

Ilkay gür un falı patladı mayıs sonu haziran başı demişti haziran bitti ayrıca tam TERSI oldu eskiden hisleri Ne güvenirdim ilkay in ama artık his filan kalmamış kadında ve bir fal için tam 22 gün boşu boşuna beklemiştim tavsiye etmiyorum
22 gün nedir yahu. İnsanın hayatı gündemi değişir. Bu işten gelir elde ettikleri halde rica minnet iş yapıyo gibiler. Forumdaki tüm üyeler kendini tutup 1 ay fal göndermese de anlasalar keşke bazı şeyleri.

22 gün nedir yahu. İnsanın hayatı gündemi değişir. Bu işten gelir elde ettikleri halde rica minnet iş yapıyo gibiler. Forumdaki tüm üyeler kendini tutup 1 ay fal göndermese de anlasalar keşke bazı şeyleri.
Bir arkadaşım.2 haziranda fal atti kendisine halen bakılmadığı için dün iptal etti 25 gün sonra bencede aklı olan ona fal atmaz

Fal sepeti 2 gün önce fulya nası denedim ağustosa kadar hiçbir şekilde adım iletişim olmaz demişti ama dün iletişim gerçekleşti çok abartıldığını düşünüyordum zaten öyle de oldu gereksiz pahalı

Binnaz ablada iade ediyorlar mı hala daha dönmediler
Hayır etmiyorlar . Źumraya fal baktirdim. İlişkim olduğu hale ilişkim yokmuş gibi yorum yaptı. Iade istedim bir sürü mail attim. 48 saat beklettiler ama iade etmediler. Sadece küfür falan filan olursa iade ediyorlarmış. Hem falı yanlış bakıyorlar. Hemde iade etmiyorlar.

Hayır etmiyorlar . Źumraya fal baktirdim. İlişkim olduğu hale ilişkim yokmuş gibi yorum yaptı. Iade istedim bir sürü mail attim. 48 saat beklettiler ama iade etmediler. Sadece küfür falan filan olursa iade ediyorlarmış. Hem falı yanlış bakıyorlar. Hemde iade etmiyorlar.
Of hiç memnun kalmadım aslıhan yılmazdan ya

X