Binnaz Abla

İyi aksamlar :) binnaz ablada uzun zamandır kredi alıp fal baktırmıyorum doğum günümden dolayı 500 kredi verdi gizem arslana baktırdım ve ciddi anlamda memnun kaldım falını okumadan önce eskilerden bir istek aldım ve falı dinlediğimde eskilerden dönüş olabilir dedi tesadüf mü oldu bilmiyorum vadesi 24 mayıs :) fal baktırıp memnun kalanlarınız var mı acaba

Bir yolun var Serkan Tek'e baktırdım. İkili ilişkiler konusunda baktırıp dediğini yaşayan var mı?

Birde yeşilcingene ile tezat oldu falı

Bir yolun var Serkan Tek'e baktırdım. İkili ilişkiler konusunda baktırıp dediğini yaşayan var mı?

Serkan tek yakın gelecek çıkıyor sanırım. Bana yakın gelecekte tutturmustu birkaç kişi daha vardı yakın gelecegi tutan

İlişki konusunda arada kalırsan kesinlikle yeşilçingeneye güven derim. Olumsuz olarak ne dediyse çıktı bana ama olumlu dedikleri çıkmadı hiç

İyi aksamlar :) binnaz ablada uzun zamandır kredi alıp fal baktırmıyorum doğum günümden dolayı 500 kredi verdi gizem arslana baktırdım ve ciddi anlamda memnun kaldım falını okumadan önce eskilerden bir istek aldım ve falı dinlediğimde eskilerden dönüş olabilir dedi tesadüf mü oldu bilmiyorum vadesi 24 mayıs :) fal baktırıp memnun kalanlarınız var mı acaba
Ben memnun kalmamıştım. Çok tavsiye ağırlıklıydı ve yaşı çok genç geldi güvenemedim de Siz ne baktırmıştınız

Kızlar ben fal bakıyorum detaylı sesli veya görüntülü olacak şekilde instagram : takip edebilir yazabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaaaaaaaa bu arada ben sinem Okçu ve Hayriye taşa da fal baktırdım
Sinem Okçu patladı 20 dakikalık şeye 150 TL verdim dediklerinin tam tersi çıktı Hayriye taş çok yavaş bakıyor 2 soruda daha süre bitti 20 dakika bile olmadı üstelik katina falı baktırdım mine diye birine çıkmasını bekliyorum YouTubeden buldum bunlarıda
Hayriye Taş ı beğendiniz mi?

Kızlar bu medyumçetinin dedikleri bir bana mı çıkıyo ciddi ciddi çıktı ya bu arada kara listede olanlar (shayla abbedawm mı ne yeşilçingene sürekli falımı iade ettiği için sonra yağmuradam sonra Yasemin diye biri ) en son 5 liralık olanları denedim çıkarsa yazarım moledronun dedikleri çıkarsa onuda yazarım superpower diye birine de baktırdım ama o da medyumçetin gibi konuşuyor gandalf00 beklemede bakalım

Kızlar bu medyumçetinin dedikleri bir bana mı çıkıyo ciddi ciddi çıktı ya bu arada kara listede olanlar (shayla abbedawm mı ne yeşilçingene sürekli falımı iade ettiği için sonra yağmuradam sonra Yasemin diye biri ) en son 5 liralık olanları denedim çıkarsa yazarım moledronun dedikleri çıkarsa onuda yazarım superpower diye birine de baktırdım ama o da medyumçetin gibi konuşuyor gandalf00 beklemede bakalım
Sanırım bir sana birde tellwe de falcıya yorum yapanlara çıkıyor. Ben ve iki arkadaşım baktırmıştı onlarda da dedikleri çıkmadı.

Aşk ile ilgili konuda yanıldı, geçen sene beni evlendirdi :)

İş ile ilgili bir firmayla görüşmüştüm onu sormuştum olacak dedi olmadı.

Zaten ne kaldı ki başka :)

@superpower'a da baktırmıştım ilk geldiği zaman denemek için, şimdi dikkatimi de çekti fotoğrafları da benziyor birbirlerine ama ikisi de farklı yazıyor. Superpower ilk önce kartların anlamlarını yazıyor sonra yorum yapmış kısaca ama sorulan soruya da cevap vermiş onu yapmayıp şu falda bakalım diyen uyanıklarda var.

Sanırım bir sana birde tellwe de falcıya yorum yapanlara çıkıyor. Ben ve iki arkadaşım baktırmıştı onlarda da dedikleri çıkmadı.

Aşk ile ilgili konuda yanıldı, geçen sene beni evlendirdi :)

İş ile ilgili bir firmayla görüşmüştüm onu sormuştum olacak dedi olmadı.

Zaten ne kaldı ki başka :)

@superpower'a da baktırmıştım ilk geldiği zaman denemek için, şimdi dikkatimi de çekti fotoğrafları da benziyor birbirlerine ama ikisi de farklı yazıyor. Superpower ilk önce kartların anlamlarını yazıyor sonra yorum yapmış kısaca ama sorulan soruya da cevap vermiş onu yapmayıp şu falda bakalım diyen uyanıklarda var.
Ya birde şöle bişey var çetin beni her sene evlendiriyor orası ayrı 😂😂😂😂 ama ben falın bütününe odaklanmıyorum hiçç bana uzun paragraf yazıyor baya baya uzun ordan bir yada birkaç şey tutsa bile ben çıkıyor diyorum gerçekten inanılmaz bişey ama dimi ya keşke benimde hislerim kuvvetli olsa ne dediğini özelden yazabilirim burdan malum falcılar okuyor

X