Binnaz Abla

Orda bi kizla konusma paylasmis,
Kiz ona, bu ne sacma bakim demis, fake hesapdan yazmis.

„dönebilirde dönmeyebilirde falan filan vs..“

Bana söyledigi seylerin aynisi. Ve o kizi ulu orta rezil etmis, yok bana komplo kuruyorlar falan diye
Bu sitede eski üYelerden 3 sahitim var, hepsi kendi kulanlariyla duydu bana dediklerini,

gelebilir gelmeyebilir, iliskin olabilir olmayabilir, arayabilir aramayabilir dalga gecer gibi resmen.

Edddh Edddh M mermaid25 söylesinler, duydular.

yani ben burda kimseyi karalamam. Gerek de duymam, ama o kizi orda ulu orta rezil etmis, ve o kizin da benimle alakasi yok. L lightblue87 ya da ayni sekilde bakmis. Hepimiz mi yalan konusuyoruz. Gercekten cok sinir oldum!

Evet linçleyenlerden biri de bendim, pişman değilim, bugün olsa yine linçlerim 😊 Çünkü ‘iyi kazandı sizden’ tarzında bir cümle kurmuştunuz ve o dediğiniz 6 kişiden biri bendim ve benim cebimden çıkanın kime gittiğinin hesabını yapmak kimsenin haddine değil. Ama üslubum yanlıştı o yüzden zaten sizden özür de diledim ve siz de olgunluk gösterip kabul ettiniz.

Üstelik 150 TL telefonda en az 1 saat için pahalı değil. 6 dakikalık ses kaydı yoluyla ve 1 defa soru sorma hakkı gören ‘Ay köpek gördüm’ ‘yok yok balık bu bak sana doğru yüzüyor’ tarzı kahve falı yorumu yapanlar bile 50 TL alıyorsa en az 1 saat için (üstelik soru cevap tarzı) eğitimli birinin aldığı 150 TL’nin size bu kadar batması biraz değişik geldi bana. Buyurun açıklamanız 😘
Kusura bakma, ama ben bakisini beyenmedim diye hakaret de bulunmasi; onun karaktersizligini Gösterir.

kimse parasinda degil, ben parami geri de istemedim. Bakamiyor dedim, bilmiyor bana 50 tane senaryo yazdi dedim. Hayatimda baktirdigim en kötü bakim di dedim.

bu site dedigim gibi zaten böyle paylasimlar icin var.

Tarot_online_akademiye 2 defa danıştım ve ikisindede tutarlı konuştu ve aynı şeyleri söyledi. Daha önce söylediği 2 şeyi de yaşadım hem de yaşayacağımı söylediği zaman içerisinde. Valla mübarek ramazan ayındayız hiçkimseye yalan borcum da yok. Ben beğeniyorum kendisini. Gayet ilginç şeyler bildi bende. Susup susup bugün topluca kan kusanlara da pek anlam veremedim. İsteyen bana reklamcı desin, isteyen yandaş ya da ne istiyorsa onu desin zaten umrumda bile değil 😂 Benim açıklamam bu kadar

Tarot_online_akademiye 2 defa danıştım ve ikisindede tutarlı konuştu ve aynı şeyleri söyledi. Daha önce söylediği 2 şeyi de yaşadım hem de yaşayacağımı söylediği zaman içerisinde. Valla mübarek ramazan ayındayız hiçkimseye yalan borcum da yok. Ben beğeniyorum kendisini. Gayet ilginç şeyler bildi bende. Susup susup bugün topluca kan kusanlara da pek anlam veremedim. İsteyen bana reklamcı desin, isteyen yandaş ya da ne istiyorsa onu desin zaten umrumda bile değil 😂 Benim açıklamam bu kadar

Sana inanmiyorum kusura bakma.

Memnun kalmış olabilirsiniz onun falciligina bir şey demiyoruz zaten burada reklamını yapması olay ve burayı okuyup biri beğenmedim diyince hakaretlerde bulunması falcıysa iyi eleştiriyi de kötü elestiriyide kabul etmeli bence ama neyseki kendi kendine ifşaladi burayı okuduğunu

Kızlar buradaki kimse aptal degil geçen gün saçmasapan bir senaryoyla bence kumru hepimizin güvenini kazanmaya çalışıp duygu sömürüsü yaptı şüphe çekmemek için artı birde gidişatı bildi diyip primde kastı daha ne olsun demi ama! Kendisinden açıklama bekliyorum

bakımını geçtim ben şu tavırlar doğru gelmiyor bana. ELeştirilebilir. iyi yorum yapınca tatlıyız ponçiğiz de beğenilmediğini söyleyince neden bu tavra giriyor? yanlış anlama seni biliyorum fikrimi söyleyeyim dedim. Beğenenlerden biri de bendim zaten.

Karalamisim?

tutarsiz konustugunu söyledigim icinmi karaladim?

hayir, gayet de dogruyu söylüyorum, ve bunu da ispatliyabilirim.
Begenmedim ben dedigim
Icinde bana sorunlu demis, ki yani bana sonucunu olumsuz demedi.

bana rita da olumlu bakti, beyenmedim, arzu da olumlu bakti beyenmedim. Söylüyorumda, cünkü ani bilemediler, hele tarot akademi hic bi sekilde bilemedi. Cok üzgünüm. Üstüne de küstah sekilde üste cikmaya calismasi, ve hakaret etmesi, gercekten cok ayip

Eklentiler

• 402B3C88-F65D-40EA-92A9-9E22CD695F2E.jpeg
    402B3C88-F65D-40EA-92A9-9E22CD695F2E.jpeg
    94,1 KB · Görüntüleme: 58
  • AD3044DA-10F2-4099-A780-A1C7470F7992.jpeg
    AD3044DA-10F2-4099-A780-A1C7470F7992.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 52
bakımını geçtim ben şu tavırlar doğru gelmiyor bana. ELeştirilebilir. iyi yorum yapınca tatlıyız ponçiğiz de beğenilmediğini söyleyince neden bu tavra giriyor? yanlış anlama seni biliyorum fikrimi söyleyeyim dedim. Beğenenlerden biri de bendim zaten.
Ama sorun şu, o profilinde paylaştığı fake hesap baktığı günü söylüyor, kadın da ben o günü bakım almadım diyor. Orada ki gösterdiği tavır o fake hesabın yalan söylemesine. Yoksa elbette herkes beğenip beğenmemekte özgürdür.

senin konusma tarzin o tarot akademisi gibi.
Eski üye olman biseyi degistirmez.
Yeni Profil acip, reklam yapip,
Eski profilindende denemis de beyenmis gibi yapiyor olabilirsin.

Senin savunma seklinde saldirgan tavirda, korumaya calisir gibi. Cok garip nedense
Beğenmiş yerine beyenmiş yazan birini ciddiye alamayacağım kusura bakma 😘

Ama sorun şu, o profilinde paylaştığı fake hesap baktığı günü söylüyor, kadın da ben o günü bakım almadım diyor. Orada ki gösterdiği tavır o fake hesabın yalan söylemesine. Yoksa elbette herkes beğenip beğenmemekte özgürdür.

Herkes gercek hesabindan falciya yazmak zorunda degil zaten. Baksana özel mesajlari paylasiyor kiz. Belki yüzünü göstermek istemiyor? Cok normal bu devirde

tabiiki ama son storylerde burdan yazılanlara cevap veriyor. 3 kişi var birbirinden bağımsız anladığım kadarıyla beğenmeyen. Bunlardan biri de instagramdan kuzeni adına yazan kişi.

Aslinda bunu yapmicaktim ama,

kizlar bana özelden yazin,
Ben her falcinin ses kaydini alirim. Tarot online dada ses kaydi aldim, sonradan dinlemek icindi, kimin cikip kimin cikmadigina bakiyorum cünkü.

Ama bukadar kötü niyetli olduklari icin sizinle paylasicam,

kendi kulaklarinizla duyun, nekadar vasat bi bakim yaptigini, kahkahayla gülersiniz.

X