Binnaz Abla

Burda olumsuz yazan biri için bana komplo kurdu mesajları da var elimde falan dedi bana jdkflt
bu kıza böyle haftada bir baktıranlar falan varmıs paylastıgı mesajlara bakınca, ben bir astrolog a baktırmıstım tek konu uzerine haritada, sonrasında kıza elli kere soru sordum mesaj attım akıl danıstım hicbirinde haftaya randevu al tekrar bakalım falan demedi ya da para istemedi. ama bu tarotcu kız haftada bir degisebilecek bir sey bakıyorsa bu tarot degil faldır yani. tarot destekli fal bakıyor iste. benim baktırdıgım astrolog kız gayet netti bu konuda mesela, ve o da tek konu 100 tl ye bakmıstı hani 1000 tl olur kapsamlı hizmet verir her seyı sorarsın o kdr para verdigin icin hakkındır ama bu da 100 tl idi yani, ben sonrasında sordum hep suna bir tekrar bakar mısınız su tarih icin ne demistiniz vs diye. bu tarotcuya bir sey sorunca tekrar bakıma cagırıyor. bu fal sitelerindeki falcılar gibi. ben hicbir fark goremedim. fal bakmıyorum falcı degilim diyor ama bunu demesi de baştan kendini garanti altına alması ve "olabilir ama olmaya da bilir" tarzı lafları üzerine gelecek soruları, olumsuz yorumları bertaraf etmesi icindir.

Ya açıkcası ben geri dönüş mesajlarına ve takipçi sayısına çok itibar etmiyorum çok hızlı arttı çünkü ve takipçi sayısıyla orantılı etkileşimi yok bu düşündürücü. Ayrıca her olumsuz yorumu algı operasyonu olarak falan değerlendirmek komik yani hem dediğiniz gibi değişebilir olmayabilir diyor sonra olmadı deyince komplo bilmem ne...

Burada ben 150*6=900 yazınca baya bir linclenmistim hatirliyormusunuz kızlar DNndnsnsn şimdi komik geldi benim böyle yazmakla kız diğer falcilarla haksız rekabet etmiş oluyormuş bana cikisanlarda açıklama yapsın bence

Kızlar bana baya şüpheli geldi açıkçası ama yinede bilemedim günahını almak istemem ama tekrar bir okuyun istedim

canım evet 10000 takipçiye 10 beğeni normal değildir sadece takipçi değil aynı zamanda beğeni de satın alman gerekiyor benden söylemesi : D ayrıca akşama kadar burayı okuyup hangi ara bilinçaltı okuması yapıyosun merak ediyorum gerçekten : D pardon pardon sen okumuyodun dimi tatlıcık müşterilerin gösteriyordu sana : ))))))))

Kızlar bana baya şüpheli geldi açıkçası ama yinede bilemedim günahını almak istemem ama tekrar bir okuyun istedim
yalnız bu şekilde hedef göstermek doğru değil chery zaten eski üye ve objektif bir yorum yapmış. Para üzerinden bakmak da doğru değil zaten hakikaten. Her zaman oldu böyle beğenilip sonra fos çıkan isimler.

yok canım cherry kac yıldır burada herkese baktırıyor iyi kötü neyse o yazıyor ben de yesil cingeneyi cok ovuyorum hep supheli gorunuyorsam eger bir daha yorum yapmam

ya evet siz bir sey dememistiniz herkes cıkısmıstı ama kızın fiyatı pahalı degil bence binnazda falan ne kadar pahalı krediler sonucta kız sallıyorsa da bir bir bucuk saat cene calmasına karsılık 150 tl alması uygun geldi bana .

öncelikle, bu kıza baktırmadım, o yüzden bakımı ile ilgili yorum yapmayacağım.
reklamcılık döndüğünü düşünmedim, hala da düşünmüyorum. beğeneni olabilir, olmayabilir. her falcı hakkında atılan yorumu okurum, canım isterse baktırırım istemezse baktırmam. kimse silah dayamadığı için de, beğenmezsem reklamcı diye yaygara koparmam.
ama; burada yazılanları görünce tarotcu kızın sayfasına baktım, 'sorunlu tipler' vs vs gibi şeyler yazdığını gördüm. asıl kendisi acınasıdır. zira falcı değilim diye kimi kandırmaya çalışıyorsa yanılmış, fal baktığı ortada bir durum. yani anlayamıyorum, bakım yapıyorsan hakkında illa ki, iyi- kötü yorumlar olacaktır, hemen saldırıya geçmek çok zavallıca.
burayı bizzat okuduğunu, takiplediğini düşündüğüm için yazmak istedim.

Dün akşam bahsi geçen kıza baktıracağımı ve sonrasında yorumlarımı da yazacağımı belirtmiştim, baktırmadım demek için gelmiştim ki yazılanları görünce şaşırdım.
Olumsuz enerjiden mi yoksa gerçekten kötü yorumu kaldıracak güçte değildim ona mı yenildim bilmiyorum huzursuzluk hissedip başım ağrımaya başlayınca vazgeçtim baktırmaktan. Tabii ki bunu kızcağızın enerjisine bağlamayacağım tesadüftü bence o ama baktırsaydım pişmanlık hissedebilirdim bugün burayı okuduktan sonra.
Ayrıca henüz 3 aylık üye olsam da uzun zamandır takipteyim ve ben de adı geçen üyeler tarafından reklamının yapıldığını düşünmüyorum.

Kızlar zaten başından beri kimseyi reklamcılıkla suçlamıyoruz o yüzden alınma olmasın. Dedik yani eski, güvenilir üyeler.

Ama bize dediklerini diğer üyelere de dediyse illaki tutar yani.
Mesela burada bir üye yazmıştı; ‘her şeyi bildi, adamın kız kardesi oldugunu, uzak mesafe oldugunu vs’ diye
E bunları bana da dedi ama bende tutmuyor.

Bana da mesela otomatik 3 erkek kardesi var dese inanırdım. Ama bende spesifik bir şey olmadı. Yani ‘adam seni özlüyor, pişman, çok gururlu adam, inatci bir tip, burnunun dikine gidiyor, işinde cok yogun vs vs’ bu yorumlar çoğu ayrılana uyar mesela. Veya ‘sen cok fedakarlık yapmissin bu iliskide’ bu cümle bana uydu mesela

Kafan çorba olurdu arkadasim baktırsan. ‘Dönmez bu, belki döner, yok kesin dönecek goruyorum, dönmeyebilir’ falan derken neye inanacagini şaşırıyorsun.

aynen okuyup okuyup cevap veriyor hem de hakaretlerle... Evlerden ırak gerçekten
AA bak sen diyince aklıma geldi şimdi benimkinin anne babası ayrı onu bile bilemedi o kadar detay biliyorsa bunu bilmeliydi ya da kaç gündür konuşmadığımızı bilemedi ben gayet iddiasız falcılara baktırdım onlar bile şu kadar süredir sorun var falan diyebilmişti daha ben ağzımı açmadan..

Bana böyle dedi:

bir iliskin varsa sorunlu olabilir, yoksa belki iliski istiyorsundur, yeni ayrilmis olabilirsin, ayrilma asamasinda olabilirsin, sevgilin varsa iletisim bozuklugu olabilir, yada yoksa istedigin biriyle iletisim bozuklugu olabilir.
birinden hoslaniyor olabilirsin, yada istiyor olabilirsin. Kisa süredir görüsmüyo olabilrsiniz, yada uzun sürede görüsmüyo olabilirsiniz, yada görüsüyorsunuz ama aranizda bi yanlis anlasilma olmus.

E simdi bu yorum kime uymuyor, merak ettim, o bi el kaldirsin :)

Bunlar, burada yorum yapanlara mı? Kdjdjsjsjs komik gerçekten ama en azından ne kadar kazandığı netleşmiş oldu
şu olaydan sonra bence bu arkadaşın konusunu burada konuşmaya bile gerek yok :) fal değil terapi almak istesem zaten çok daha kaliteli psikologlara giderdim. En azından bu şekilde arkamdan alay eder gibi mesajlar yazmaz. bir iş ahlakı olurdu. Şu olaydan sonra hala bir umut belki olayları bilir diye düşünüp baktıran olursa gerçekten kusura bakmayında kendine saygısızlık yapmış olur. kusura bakmayın bu kadar net konuşmak istemezdim ama her şey ortada.

benim anlamadığım günde 1.5 saatten 15 kişiye nasıl aynı özeni gösteriyor, bi yerden sonra kalitenin düşmesi gerekmez mi? ayrıca bunu art arda günlerde yapıyor.. kendi kendini ele verdi bence bu mesajlarla, iyi ki gitmemişim. gidip de memnun kalmayanlara da geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…