Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de buna sinirlendim açıkçası. eleştiriye gelemeyip böyle ithamlarda bulunması asıl kendinin sorunlu oldğunun gösteriyor boşverin derimVe su an, güzel bakmiyor dedigim icin resmen ulu orta birde hakaret etmis. sorunlu diye.
yani kusura bakmayin ama ben iyiyse iyi, kötüyse kötü derim, bu forum zaten bunun icin var. Zatende su an storylerinde kendini ele verdi nasil bir kisiligi oldugu konusunda, ve burayi takip ettigi konusunda.
beyenmiyorum diyen müsteriye hakaret etmek nedemek?
Canım soylediklerine katılıyorum kelimesi kelimesine ben zaten ilk günden beri anlam verememistim ama linç yiyince susmak zorunda kaldım banada sordu nereden geldin diye kendi reklamını burada yaptırdığı için de biliyor yaniGerçekten şu tavırlar hiç hoş değil ve komik. Bilmiyorum diğer kızlara sordu mu ama bana kendisini nerden bulduğumu sormuştu. Bir internet sitesinden tavsiye üzerine diyince kadınlar kulübü olduğunu anladı zaten ve oradan gelen çok var son günlerde dedi. Kale almıyor gerçekten bayağı burayı hepinize teşekkür etmek istiyorum falan diyordu bu tarz bi konuşmanın ardından söyle şeyler söylemesi... Demekki tek amacı para. Ama önce insanlarla nasıl konuşacağını öğrenmesi lazım. Herkes bakımınızı beğenmek zorunda değil bunu bakımınızı beğenmiş biri olarak söylüyorum. Bundan sonra tercih edeceğimi hiiiiç sanmıyorum şahsen.
Bu insanlara güvenip özelimizi açıyoruz kızlar dikkatli olmakta fayda var. Baksanıza bakımda anlatılan şeylerden vurmaya kalkmış milleti. Soyadını falan versek baktırdığımız kişinin ona da yazar bu hırsla önce insanlık önemli. Burada falı çıkmayıp paragöz olmadığını söylediğimiz birçok falcı oldu bunlardan biri geysu mesela. Kadının falları çıkmıyor ama altını çiziyor herkes paragöz değil diye. Demekki önce müşteri memnuniyeti geliyor
ben reklamı yapıldığını düşünmüyorum benim dışımda söyleyen üyeler de eski bilindik kişilerdi çünkü. Çoğu online falcı burayı takip ediyor o yüzden sormuştur bence.Canım soylediklerine katılıyorum kelimesi kelimesine ben zaten ilk günden beri anlam verememistim ama linç yiyince susmak zorunda kaldım banada sordu nereden geldin diye kendi reklamını burada yaptırdığı için de biliyor yani
Aaa şimdi hemen story atar fal değil tarot!!!! diye nsnsnsnsAy cidden instada attigi storyleri cok utanc verici. Gercekten böyle bi insandan verimli fal mi bekliyorsunuz? Önceden görseydim kesinlikle gitmezdim. Ufacik cocukmus daha ya.
neden cogu insanlarda bsy bildi anladim, burayi full takip ediyor, her yoruma ordan cevap veriyor. Rezillige bakarmisiniz
Aaa şimdi hemen story atar fal değil tarot!!!! Diye nsnsnsns
Canım ben hatırlıyorum eski değil yeni üyelerden biri dedi eminim ve bulucam o mesajı daben reklamı yapıldığını düşünmüyorum benim dışımda söyleyen üyeler de eski bilindik kişilerdi çünkü. Çoğu online falcı burayı takip ediyor o yüzden sormuştur bence.
Ben tarota hiç itimat etmem şahsen ama düşündüğüm zaman evet bir fal ve kartlar da bir araç, bu benim şahsi düşüncem. Üç gün ya da hatta üç dakika sonrasına bile bi öngörü yapıyorsan bu faldır bence. Ama farklı düşünenler de olabilir tabiifal diyenleri engelliyorum ama yani bu fal, tarot da bir fal cesidi aslinda bilmesi lazim
Kumru diye biri demişti sanki.. ama yanlış da olabilirCanım ben hatırlıyorum eski değil yeni üyelerden biri dedi eminim ve bulucam o mesajı da
Saçmalama ne kapatması direkt idam edilsin benceKızlar açıkçası bir talebim var yöneticiler Mune den ilk kim Tarot online dan bahsettiyse onun reklamcı olduğunu düşünüyorum ve hesabının kapatılmasını istiyorum
Evet linçleyenlerden biri de bendim, pişman değilim, bugün olsa yine linçlerim Çünkü ‘iyi kazandı sizden’ tarzında bir cümle kurmuştunuz ve o dediğiniz 6 kişiden biri bendim ve benim cebimden çıkanın kime gittiğinin hesabını yapmak kimsenin haddine değil. Ama üslubum yanlıştı o yüzden zaten sizden özür de diledim ve siz de olgunluk gösterip kabul ettiniz.Burada ben 150*6=900 yazınca baya bir linclenmistim hatirliyormusunuz kızlar DNndnsnsn şimdi komik geldi benim böyle yazmakla kız diğer falcilarla haksız rekabet etmiş oluyormuş bana cikisanlarda açıklama yapsın bence
Buldum mesajitarot_onlinekafe hesabını takip edin derim, bana dedikleri çıktı siz bilirsiniz yine de. son zamanlarda en memnun kaldığım kişi
Ben zaten bir şey demedim o dediğimle dalga geçtim farkındaysanız yani memnun kalmışsınızdir olabilir tabikide sizin psranizdan banane falcı storysinde paylaştığı için dalga geçerek tekrar söyledim tartışma amacım yok sevgilerEvet linçleyenlerden biri de bendim, pişman değilim, bugün olsa yine linçlerim Çünkü ‘iyi kazandı sizden’ tarzında bir cümle kurmuştunuz ve o dediğiniz 6 kişiden biri bendim ve benim cebimden çıkanın kime gittiğinin hesabını yapmak kimsenin haddine değil. Ama üslubum yanlıştı o yüzden zaten sizden özür de diledim ve siz de olgunluk gösterip kabul ettiniz.
Üstelik 150 TL telefonda en az 1 saat için pahalı değil. 6 dakikalık ses kaydı yoluyla ve 1 defa soru sorma hakkı gören ‘Ay köpek gördüm’ ‘yok yok balık bu bak sana doğru yüzüyor’ tarzı kahve falı yorumu yapanlar bile 50 TL alıyorsa en az 1 saat için (üstelik soru cevap tarzı) eğitimli birinin aldığı 150 TL’nin size bu kadar batması biraz değişik geldi bana. Buyurun açıklamanız