Binnaz Abla

Ya polemik yaratmak istemiyorum ama K kumruPnr99 tavsiyesiyle ben baktırdım ve buraya da ilk yazanlardan birisiyim. Fal bakmadığı ve falcı denince neden kızdığını falan da konuştuk burda. Hatta sayfasındaki ekran görüntülerinden biri benimle mesajlaşması. Ne diyeyim sizin için üzüldüm gerçekten.
benim daha önceki mesajlarımda binnaz fal sepeti tellwe yada diğer platformlarda kaç fal baktırdığımı kimi övdüğümü ve övmediğimi görebilirsiniz ki burdaki sürekli takip eden arkadaşlar da biliyor bunu. Reklamcı olduğumu düşünüyorsanız da buyrun şikayet edin

Bence sen reklam yapmiyorsan agzindan laf alarak bakmistir, L lightblue87 da baktirmis benimle ayni seyleri söyledi.

Buyrun deneyin, paranizi cöpe atmak isterseniz

Bence sen reklam yapmiyorsan agzindan laf alarak bakmistir, L lightblue87 da baktirmis benimle ayni seyleri söyledi.

Ben sadece ismimi verdim doğum tarihi bile sormadı Ve ben konuşmadan bana benim hikayemi anlattı ve söylediği şekilde gitti.o dönem görüşmüyorduk ve tekrar görüşmeye başladık, şunu hissediyor böyle söyleyecek dediği şeyleri yaşadım geçtiğimiz bikaç gün içinde. Hatta yarın için tekrar randevu istedim ben, biraz aklımı karıştıran gelişmeler de oldu ve bunlara cevap arıyorum. Kızgınlığınıza hak veriyorum beklentinizi karşılamamış ve dediğim gibi sizin için üzüldüm gerçekten, ama reklamcı derseniz beni daha fazla üzmüş olursunuz.

Son düzenleme:
Size kesinlikle inanmazdim dün baktirdigim falda sonra, ama üyelik tarihiniz 2019 mus.

burda birisine anlatmis olabilirmisin durumunu? Onlari okuyup sana söylemis olmasin?
Yani dedigin gibi sana baktiysa, bana baktigi fal bukadar kötü olmamasi lazim ki ses kaydi almistim Edddh dinledi

Falcilar icin soyluyoruz ya enerji uymamistir dirye belki Tarot yorumlayanlar icin de gecerli olabilir sanirim enerjiniz tutmamis. Baktirip begenenler de burada eski ve guvenilir uyeler genelde, ben reklam hissi zaten hic almadim bu hesapla ilgili, Ben de baktirsam mi diye dusunuyorum acikcasi ama biraz zaman vermistim su ara zaten merak ettigim bir sey yok ama denemek istiyorum.

Burda sadece tek bir üyeyle sürekli ve özele fazla inerek konuşuyorum ve o da benden sonra baktırdı tarot online’a. Binnaz yada diğer sitelerde burda övülen kim varsa koşa koşa gidip baktırdım diyebilirim. Forumdan öğrendiğim tek birşey var, kimisine uyan yorumcu kimisine uymuyor bir şekilde. Bu arada bu yorumcu için içimden umarım kendi çizgisini bozmaz diye geçiriyordum, belki de şımarmıştır, onu da bilemem Sizin için cidden üzüldüm, tek söyleyebileceğim bu.

Ben de zaten güvenilir üyeler önerdi diye baktırdım reklamcı oldugunu düşünmüyorum bu arkadaşın da.

Ama bana baya klasik, çelişkili idi. İstanbul topigine yazdığımı kopyalıyorum
—-Aynı fikirdeyim. Belki çok fal baktırdığımdandır beni hiç tatmin etmedi. Seviyor, özlüyor, düşünmüyor, arar, aramaz kafam çorba oldu.
Ağzından bir cümle alırsa oradan yürüyor her şeyi ona bağlıyor ki mevcut durumla alakası yok.
Adamı geçtim, benimle ilgili de somut bildiği bir şey olmadı garip şekilde. Karakterimi bile yanlış tanımladı.

Misal: -aranızda mesafe var
- yok komşum
-o zaman duygusal mesafe hımmmm
———

Öte yandan mesela ‘bu adam evli mi? Veya evlenip ayrılmış bir evlilik bağı var’
- hayir hic evlenmedi
-o zaman evlenmek istiyor ya da korkuyor

Gibi net olmayan şeyler.

Benim karakterimi hiç bilemedi mesela. Hatta çalıştığımı bile. Ağzımdan kücük kaçırdığım alakasiz bir detay uzerinden yürümeye çalıştı her seyi ona bagladi ama aslinda hayatımızda binde 1 etkisi bile olmayan bir seydi.

Bu adam gururlu, sen fedakarlık yapmissin cok emek vermissin, buyuk tartışma yaşamış ayrılmışsınız (hayir yaşamadık) o zaman yaşayacaksınız.

Açıkçası ben de reklam kokusu almadım hic. Sık baktırmadığım dônemlerde bile hep burayı okurum. Güvenilir üyeler de yazdı diye denedim. Ama baya buyuk beklenti ile denedim sanirim ve bana iyi gelmedi. (Olumsuz degildi bu arada benim için)

Zate

Zaten falci degilim dedigine gore mantik yurutuyor ve olasilikli konusuyor olmasi normal gelecekle alakali. Anlik karsindaki kisinin karakterini ve gecmis enerjileri bildi mi peki? Tarottan en cok gorebilecegi net sey budur cunku.
ben de yazacaktım bir türlü fırsat bulalamdım o zaman iletişimimin olmadığı erkek arkadaşım için baktırmıştım iletişim kopması konusunda bende bir şeylerden hoşlanmadığından ve eski sevgilisi ile konuştuğundan falan dem vurmuştu. Sonra biz tekrar konuşmaya başladık eski sevgili olayını bilemem ama benimle alakalı olmadığını net şekilde dile getirdi. Eski sevgili olayını da ben bir kızı takip etmiş adı bu olabilir mi falan demiştim bu varsayımdı yani sonrasında bakıma hep o kız üzerinden devam etti o kız kesin eski sevgilisiymiş gibi halbuki o kız da alakasız çıktı falan... Yani siz bişe söyleseniz direkt bakımı oraya yönlendiriyor gibi...

Yani olumsuz mu olumsuzdu okey ama karşı tarafın düşüncelerini çok iyi oranda biliyor algısı oluştu forumda bu doğru değil arkadaşlar belirtmek istedim.

Yani burada yazılan kötü şeylerden de kensini arayanlara uzun uzun bahsettiği için ben çok yazmak istemedim, üzerime negatif enerji çekmek istemiyorum çünkü.

+++ekleme : Bir de evlenmek istiyormuş sende o isteği görememiş demişti en son evlilik konusu açıldı geçen hiç düşünmediğini söyledi...

Evet reklam oldugunda hemen hissediliyor zaten bir sekilde biz de forumda cok karsilastigimiz icin bugune kadar artik uzman olduk ister istemez. Iyi niyetle veya kotu niyetle yazilan seyleri ben sahsen hemen anliyorum. Ben de sirf bu sebeplerle fal baktirmaktan sogudum artik baktirmiyorum, cok ovulen bir falciyla enerji tutmuyor ve daha fazla kafa karistirmaktan baska bir ise yaramiyor, hep yaziyorum fala verdigimiz parayi sadaka olarak versek en azindan islerimiz hayirli gider cunku sadaka vermek enerjiyi cok acan bir sey. Ben de oyle yapiyorum hem de kafam karismiyor. Tarot Online Akademi de anladigim kadariyla uzun fal bakiyor, harcadigi emek icin 150 lira fiyati cok yuksek degil ama cok kafa karistirmasi amacindan saptiriyor, fali netlesmek icin baktiriyoruz cunku.

Son düzenleme:
reklam değildir tabiki ancak , baktıran kişinin kafasındakileri okuyor olma ihtimali daha yüksek gibi geldi bana

enerjisi vs temiz bazılaıyla tutmuştur bazılarıyla tutmamıştır onu bilemem tabiki.

Ben kesinlikle K Kanatlarimdantutma isimli arkadaşın reklam felan yaptığını düşünmüyorum. bu instagramda bakan arkadaşın genel olarak burada reklamı olmadı ama ilk baktırdığımda bende beğenmeyenlerdendim. Hatta yaşıda biraz küçük olabilir diye çok üstelemedim. Dediği gibi falcı değil kart yorumcusu tarzında. Ben daha öncede söyledim ailemden dolayı falcıların içinde büyüdüm ben gerçekten falın bu şekilde bakıldığını online baktırana kadar hiç bilmiyordum.

bu kıza arkadaşım baktırdı neredeyse yüzük al evlenme teklifi et diyecekti evlilik istiyormuş sende bulamadı dedi. arkadaşımın o sevgilisi evlilikten nefret ediyordu genelde ortada konuşur ben açıkcası beğenmemiştim ama burada yorumumu yapıp tercihi size bırakmıştım zaten amacımız beğendiğimiz veya beğenmedimiz kişileri birbirimize önermek veya önermemek değil mi :) '' sözde '' fal bakan kişilerin en iyi özelliği ağızdan çaktırmadan laf almasıdır.

En son Mısırlı taliada bşaımıza gelmişti. araya başka biri girdi sonra dedik evet evet görmüştüm diyor e ablacım gördüysen bana neden söylemiyorsun

evlilik konusu bende de öyle oldu, açıkcası beni çok suçlayıcı konuştu çok iyi birini kaçırdın falan dedi iyice psikolojimi bozmuştu , zaten kaygılı biriyim : D

Bu tarz fal sepeti elena günce nin tarzı baktirdigimda zaten çok kızmıştım...senin çocuğun varmı yoksa o zaman onun çocuğu vardır.. sen mi çok üzerine düştün hayır dersen o senin üstüne düşmüştür..Bu ne ya soru cevap gibi kendi sorup kendisi cevaplamıştı zaten iki alternatif var atarsan biri tutar gibi

Tarot online'i beğenip buraya yazanlardan biri de bendim kızlar. Şaşırdım ve üzüldüm adınıza. Tabiki birinin beğendiğini başka biri beğenmeyebilir
. Gelecek için bana da net bir şey demedi. İletişim olabilir de olmayabilir de demişti çünkü kartlar öyle çıktı. Kendi hissettiği olmayacağı yönündeymiş. Bir haber alacaksın karşı tarafla ilgili üzüleceksin yakın zamanda dedi. 20 gün olmuş herhangi bir haber almadım bu arada
bende daha çok karşı tarafin kişiliğini falan tutturdu diyebilirim. İsabetli olduğu için begenmistim.

kızlar ben de sormustum bu tarotcu kızı burada size sonra kendisiyle gorustum ama acıkcası sesi konusması falan cok rahatsız edici geldi bana biraz itici geldi o yuzden baktırmadım. hatta uc arkadasım birlikte baktırıcaktık ama gruba attı arkadasım onun ses kaydını hepimiz bir itildik sanki. hicbirimiz baktırmak istemedik yani. telaffuzu konusması falan bir garip geldi sanki zorla sevimli kibar olmaya calısıyormus gibi. sayfasında paylastıkları da tamam anlarım iddialısındır da bir de hic profesyonel degil yani... ona danısan insanlarla boyle akıl vermeye calısması ya da dedigimi yapmadın bir daha bakmam seklinde konusması cok hadsizce. tabii ki secer ve istedigi gibi bakar yapar ama komik geldi. burada reklamı dönmese simdiye kadar iki elin parmagını gecmis midir parayla baktıgı kisi sayısı. bir de burada gorup bu kadar kefil olan insanı gormesem dolandırıcı zannederdim net. diyalogumuzu buraya yazarsam - muhtemelen kendisi de okuyor burayı hatta icimizden biri de olabilir - kim oldugumu da anlar bosuna ustume negatif enerji cekmiyim

Bende kesinlikle böyle düşünüyorum dikkat çekiciydi zaten burda herkesin hipnoz olmuş gibi gitmesi

arkadaşlar kimsenin savunucusu değilim yanlış anlaşılmasın. Reklamcı gibi laflar dönüyor burada birçok kişi yorum yaptı tarot online hakkında iyi veya kötü. Kimin reklam yaptığını düşünüyorsanız isim belirtmenizde fayda var zan altında kalmaz kimse böylece. Ya da şikayet edebilirsiniz :)

Burda olumsuz yazan biri için bana komplo kurdu mesajları da var elimde falan dedi bana jdkflt

Burda olumsuz yazan biri için bana komplo kurdu mesajları da var elimde falan dedi bana jdkflt
Ay sabahtan beri çok gülerek okuyorum bu kadının yorumlarını
Kimse reklam yapmamıştır tabii ki ama fal yani bu. Herkese aynı şeyi söylemişse illa ki attıklarından tutacak olanlar vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…