- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Ya polemik yaratmak istemiyorum ama K kumruPnr99 tavsiyesiyle ben baktırdım ve buraya da ilk yazanlardan birisiyim. Fal bakmadığı ve falcı denince neden kızdığını falan da konuştuk burda. Hatta sayfasındaki ekran görüntülerinden biri benimle mesajlaşması. Ne diyeyim sizin için üzüldüm gerçekten.
benim daha önceki mesajlarımda binnaz fal sepeti tellwe yada diğer platformlarda kaç fal baktırdığımı kimi övdüğümü ve övmediğimi görebilirsiniz ki burdaki sürekli takip eden arkadaşlar da biliyor bunu. Reklamcı olduğumu düşünüyorsanız da buyrun şikayet edin
benim daha önceki mesajlarımda binnaz fal sepeti tellwe yada diğer platformlarda kaç fal baktırdığımı kimi övdüğümü ve övmediğimi görebilirsiniz ki burdaki sürekli takip eden arkadaşlar da biliyor bunu. Reklamcı olduğumu düşünüyorsanız da buyrun şikayet edin
Tarot online i kim övdü bilmiyorum; ama kim övdüyse ona dikkat edin.
ben aradim, zaten kiz falci degilim diyor. Iyi hos net.
ama baktigi fal su tarz.
- Seni arayabilir - aramayadabilir.
- sana dönebilir - ama dönmeyedebilir
- seni düsünüyor - ama düsünmüyod da olabilir.
gelecege yönelik tek birsey net söyledi, bu seni bi kez aricak dedi, onun yaninada, ama belki de aramaz bilmiyorum dedi.
vade veriyorum diye boy boy reklam var sayfasinda; bana telefonda ben vade vermiyorum dedi.
hayatimda baktirdigim en kötü fal midir mantik yürütmekmidir, para hediye etmekmidir bilmiyorum ama en kötülerinden biriydi
ya bilenmere burda adamlari oldugu icin bildi, yada kendi reklamini kendi yapiyor.
deneyin görün