Binnaz Abla

Gayet de olabiliyor, karaktersiz erkekler 180 derece doner, benciller o an nasil istiyorsa ona uydurur, ne verdigi sozleri hatirlar ne de sana acirlar, ben oyle yapmamistim sen gelin guvey olmustun der cikar isin icinden erkeklere hic acimamak lazim
Çok haklısınız az önce aradı seninle konuşcaz dedi ne yapsam bilemedim

Çok haklısınız az önce aradı seninle konuşcaz dedi ne yapsam bilemedim
Senden korkmustur daha fazla yazmayacagindan emin olmak istiyordur ben oyle anladim tavrindan, sen hesap sorunca panik olmus bekledigi sey o bitti deyince hic sesini cıkarmayacak, ugrastırmayacak biriydi cubku. kendi pacalari tutusmasa arayayim konusalim demez. Aci ve sert oldu ama boyle uzgunum, bakis acilari bu maalesef :KK43: En kötüsü kendilerini sevdirip sonra kurtulmak istedikleri bir şey gibi davranmaları ama bunlar hep bencillilerinden ve karaktersizliklerinden oluyor.

Yalniz nurtopu da cok gercekci biri gibi biraz olumsuza donuk hatta umarim daha da bozulmaz moralin ki zaten her seyi soylemis cocuk sana maalesef :KK43: Tarot online akademi’yi cok begeniyorlar onu denedin mi?
Denedim süreci bildi şimdi randevu vermiyo doktora git dedi bana çok kızgınım ona bakalım Nurtopu ne diyecek umarım güzel şeyler der ihtiyacım var çok ihtiyacım var

Inşallah seni daha çok yıkacak şeyler söylemez daha dikkatli ol yada hiç görüşme belki çok kızgındır bu duruma seni rencide eder.
Siz ne güzel insanmışsınız Allah sizden razı olsun size nasıl hıncım vardı çok utanıyorum şuanda lütfen affedin beni cahilliğime verin nolur yıktı geçti kızda aradı beni rahat bırak artık bizi diyo ben bu duruma nasıl düştüm bilemiyorum ama ne oldu biliyomusun abla senle konuşcaz dedi ama sesi ılımlıydı böyle elinden bırakmak istemiyor gibi sonra kız beni engelledi ondan sonra engeli kaldırdı rahat bırak bizi dedi aradı mesajda attı kafam o kadar allak bullak ki olayı bile hatırlamıyorum gerisingeri geliyor aklıma hep

Senden korkmustur daha fazla yazmayacagindan emin olmak istiyordur ben oyle anladim tavrindan, sen hesap sorunca panik olmus bekledigi sey o bitti deyince hic sesini cıkarmayacak, ugrastırmayacak biriydi cubku. kendi pacalari tutusmasa arayayim konusalim demez. Aci ve sert oldu ama boyle uzgunum, bakis acilari bu maalesef :KK43: En kötüsü kendilerini sevdirip sonra kurtulmak istedikleri bir şey gibi davranmaları ama bunlar hep bencillilerinden ve karaktersizliklerinden oluyor.
Allah razı olsun siz olmasanız ne yapardım bilemiyorum insanların sinirini bozdum farkındayım ama sabahtan beri yataktan çıkamıyorum sesim ağlamaktan kısıldı konuşamıyorum çaresizdim çare oldunuz iyi ya da kötü hiç fark etmez bana destek oldunuz beni sarsmak için canınızı sıktım hakkınızı helal edin

Siz ne güzel insanmışsınız Allah sizden razı olsun size nasıl hıncım vardı çok utanıyorum şuanda lütfen affedin beni cahilliğime verin nolur yıktı geçti kızda aradı beni rahat bırak artık bizi diyo ben bu duruma nasıl düştüm bilemiyorum ama ne oldu biliyomusun abla senle konuşcaz dedi ama sesi ılımlıydı böyle elinden bırakmak istemiyor gibi sonra kız beni engelledi ondan sonra engeli kaldırdı rahat bırak bizi dedi aradı mesajda attı kafam o kadar allak bullak ki olayı bile hatırlamıyorum gerisingeri geliyor aklıma hep
Canım sende kalbi güzel bir insansın inanıyorum çok daha iyi si çıkacak karşına bundan sonra sana düşen gururlu bir hanfendi gibi davranıp bir daha onlarla muhatap olma..onlar tencere kapak misali birbirini bulmuş iki omurgasiz ve bu ilişki devam etmeyectir kesinlikle bence onların ilişkisi bitecek ve sen bunu göreceksin sen asil davran ve sadece uzaktan bak.

Canım sende kalbi güzel bir insansın inanıyorum çok daha iyi si çıkacak karşına bundan sonra sana düşen gururlu bir hanfendi gibi davranıp bir daha onlarla muhatap olma..onlar tencere kapak misali birbirini bulmuş iki omurgasiz ve bu ilişki devam etmeyectir kesinlikle bence onların ilişkisi bitecek ve sen bunu göreceksin sen asil davran ve sadece uzaktan bak.
İnşallah ablam beni böyle ağlattılar ahdım var resmen yapışkan kadın oldum gözlerinde daha neler neler dendi dediler bi bilsen ağzıma alamıyorum lafı sizi de üzdüm zamanınızı aldım her birinizin destekleriniz benim için çok kıymetli inanınki

Kızlar @kumru741in olaylarını gözlemledik ten sonra bir şey yazmak istedim hepimiz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık sizin yazdıklarınızı da okudum ne kadar iyi kalplisiniz kızlar hiç tanimadiginiz birine destek olmaniz çok güzel. buradaki iyi kalpli herkes her şeyin en iyisini hakediyor okuyunca nedense duygulandım yazmak istedim 💓

Allah razı olsun siz olmasanız ne yapardım bilemiyorum insanların sinirini bozdum farkındayım ama sabahtan beri yataktan çıkamıyorum sesim ağlamaktan kısıldı konuşamıyorum çaresizdim çare oldunuz iyi ya da kötü hiç fark etmez bana destek oldunuz beni sarsmak için canınızı sıktım hakkınızı helal edin
Canımcım üzülme, kimse rahatsız da olmadı merak etme çünkü hepimiz yaşadık bunları herkes de hala yaşıyor şu anda da yaşayan binlerce kişi vardır senin durumunda olan. yalnız değilsin tabii ki herkes üzüldü herkes böyle bencil bir karakterle muhatap oldu mutlaka hayatında. Sen de konuşunca içinde ne vasa söyle ve rahatla karşı tarafa mutlaka, içinde hiçbir şey kalmasın kendini üzme karşı tarafı üzmeye çalış nefret ediyorsan senden nefret ediyorum de, şerefsiz olduğunu düşünüyorsan bunu söyle. En önemlisi kendine çok önem ver, kendinden başka değerli bir şey yok bunu hatırlat, sağlığın varsa gerisi olur erkek özellikle böyle erkek eksik olsa da olur💖

Desteğiniz için sağolun yalnız hissettirmediniz benim sadece birkaç güne ihtiyacım var sesim çıkmıyor ağlamaktan beni böyle niyetli niyetli ağlattılar ya Allahın dan bulsunlar
Bulacaklar canım hiç merak etme. Sen artık sadece kendini düşün. Bu günler de geçecek

50 liralık baktırdım önce sonra seans içinde dedim ki 150 tl olandan istiyorum bi 100 tl daha gönderdim kapsamlı baktı. .çok iyiydi ne demek istediğimi sizde deneyince anlayacaksınız. eğitimli tarolog bu arada fal baktırmak istiyorum demeyin kızıyor falcı değilim ben dedi bana da gerçekten de çok memnun kaldım ya nakta ile yarışır ikisi de durumları harika ele alıyorlar, bir de tarot la voisin var ona da 20 dakikasına 150 tl vermiştim ama bu bahsettiğim tarot_onlinekafe 1,5 saat bakım yaptı bana
Bu tarot online sana olumlu mu baktı, Bu durumları göremedi mi? Arayacak demesi sadece olumlu değil, barışacaksınız falan gibi kelimeler sarf etti mi?

Bu tarot online sana olumlu mu baktı, Bu durumları göremedi mi? Arayacak demesi sadece olumlu değil, barışacaksınız falan gibi kelimeler sarf etti mi?
Pembeci değil olanı söylüyor dediği süreci yaşadım ama inanmak istemedim sonra gittim moledro ya ve çetine baktırdım tarot akademinin dediği şeyleri onlar dalga geçer gibi dedi ve bu hale geldim çıkış kapısı için başka kişilere fal baktırcam ben memnunum ama kırgınımda bana randevu vermiyo

Kızlar @kumru741in olaylarını gözlemledik ten sonra bir şey yazmak istedim hepimiz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık sizin yazdıklarınızı da okudum ne kadar iyi kalplisiniz kızlar hiç tanimadiginiz birine destek olmaniz çok güzel. buradaki iyi kalpli herkes her şeyin en iyisini hakediyor okuyunca nedense duygulandım yazmak istedim 💓
Kesinlikle katılıyorum her biriniz altın değerinde insanlarsınız çok teşekkür ederim özellikle nurvana kullanıcı isminden çok özür dilerim hakkında kötü şeyler düşündüm ne kadar sivri biri dedim hakkını helal etsin beni kimse sevmiyo dediğim zamanda sizlerin de yarası olmasına rağmen bana kol kanat gerdiniz bağrınıza bastınız bunu ölsem unutamam

X