Aralık ayından beri çoook fazla fal baktırdım fal sepetinde. O yüzden 2 bölümlük yapacağım. Bugün sadece beğendiklerimi paylaşacağım.
Alex Tespitleri 10/10. Son falında bana o an oldukça saçma gelen bir cümle kurmuştu. Ama aylar sonra Alex’in kurduğu cümlenin aynısını bana bir başkası kurunca minik bir şok geçirmedim değil. Ama sanırım artık pek girmiyor.
Savaş Atılgan Favorim. İlk gittiğimde sırf kalan kredim bitsin diye tarot baktırayım dedim ve rastgele seçmiştim Savaş’ı. Beklentim sıfırdı. Ama çok başarılıydı. Daha sonra yıldızname için gittim ve asıl o zaman hayran kaldım. Gelmişimi geçmişimi serdi önüme
Katina dışında bütün fal çeşitlerine gittim. Hep aynı vadeyi verdi, ve verdiği vadede gerçekleşmişti istediğim şey. Benim enerjim kendisiyle çok uyuştu. Henüz gitmemiş olup da gitmek isteyenler için yıldızname çeşidini öneririm.
Akın Kurt Bu adam çok tatlı
İlk gittiğimde şubatın 23ü falandı, ve isteyeceğim şeyin şubat bitmeden gerçekleşeceğini söyledi. Açıkçası pek ihtimal vermemiştim. Ama şaka gibi 27’yi 28’e bağlayan gece oldu istediğim şey. Sonra kendisine tekrar gidip bunu söylediğimde ‘çıkacak tabi kız dediğim şey, boşuna mı iddialı konuşuyoruz’ gibi bir cümle kurdu sjdjsksksk
Hande Karman Ben 2 defa kahve falına gittim. 500 krediydi galiba o zaman. Şu an aşırı uçmuş. Ama ben de olacak dediği şey verdiği vadede gerçekleşti. Ve bana falda birini tarif etti, harf verdi. Aynı kişi olduğunu düşündüğüm şahısı geçenlerde tarot online akademi’de gördü bilinçaltı seansında.
Halide Demiray Kendisi çok kısa bir süreliğine aktif oldu fal sepetinde. Şu an pasif. Gerçekten kendisini yakaladığım için çok şanslıydım. Yıldızname atmıştım, ve tam 21 dakika 40 saniye yorumlamış. Çok güzeldi. Bilinçaltı okuması gibiydi onun bakımı da.
Gökhan Keskin Toplamda 3 defa gittim. İlk falı ef-sa-ne idi. O falında dediği her şeyi yaşadım diyebilirim. Bildiği önemli bir şey de olmuştu. Diğer iki falı da güzeldi bu arada.
Didar Evren Olacak dediği şey verdiği vadeden birkaç gün sonra olsa da, genel yorumu çok iyiydi. Daha önce de çok gitmiştim kendisine. Kimi falı güzeldi kimi değildi. Bu defa enerjimiz uymuş olacak ki beğendim :)
Nil Güneş (Binnaz)
Haftalarca istediğim şeyin ısrarla kova döneminde olacağını söyledi. Gerçekten de öyle oldu. Diğer vadelerine daha var.
Evet bunlar benim beğendiklerim. Bir ara aşırı derecede fal baktırıyordum. Her gördüğüm falcıya atasım geliyordu sjjsjasdg Çok şükür geçti artık o bağımlılık. Haftada belki de 10 faldan şu an haftada 3’e falan düşürdüm. Aynı yıllar önceki gibi yine kozmetiğe cilt bakımına merak sarmaya başladım, artık paramı onlara harcıyorum. Beni daha mutlu ediyor. Gerçekten en değerli şey kendimiziz. Bunu biraz geç anladım ama anladımmmm