Binnaz Abla

Merhaba. Üye olmadan önce sürekli bu binnaz abla, fal sepeti yorumlarınızı takip ettim. 3 senelik iliskim evliliğe giderken bi anda tepetaklak olup bitti. 20 gündür iletisim yok. Binnaz abla da ki herkese hemen hemen baktirdim. Burda elif diye birinden cok bahsetmişsiniz, eğer ulasabiliceğim bişey varsa özelden biri yönlendirirse cok mutlu olurum. Bu süreci bi türlü atlatamıyorum, sevgiler 🙋🏼‍♀️

Merhaba. Üye olmadan önce sürekli bu binnaz abla, fal sepeti yorumlarınızı takip ettim. 3 senelik iliskim evliliğe giderken bi anda tepetaklak olup bitti. 20 gündür iletisim yok. Binnaz abla da ki herkese hemen hemen baktirdim. Burda elif diye birinden cok bahsetmişsiniz, eğer ulasabiliceğim bişey varsa özelden biri yönlendirirse cok mutlu olurum. Bu süreci bi türlü atlatamıyorum, sevgiler 🙋🏼‍♀️
Geçmiş olsun canım senin adına çok üzüldüm umarım barisirsiniz

Selam kızlar ,
Ben enerjisini sevdim ama fal gibi düşünmeyin , kart yorumu ve bilinç altı okuma olarak düşünün.
Konuşmak da güzel , bıcır bıcır çok tatlı .
Yasantinla ve karşı tarafla alakalı tesbitler yapıyor mu ne derece isabetli tesbitleri ayrıca yasanmisliklarla alakalı şeyler soyluyormu

selam aranıza yeni katıldım ben de fal deneyimlerimi paylaşmak istedim.
astrocenter.com hale tek geçerim 2 sene falan danıştım ona birlikte yol aldık diyebilirim o dönem. enerjisi çok iyi. bi çok kişiye danışmıştım orada zamanında euro bazlı ödeme yapıyorsun bu sitede e malum dövizin hali bu bayaaadır uzağım o yüzden.
binnazabla.com da mert göktürk ve doğa dan a danışmıştım uzun süre. ikisinin de enerjisini beğeniyorum dedikleri de genellikle çıktı bende.
bu ara falever.com dan raven i denedim. hastalığımın içeriğini ve seyrini bilmesi beni şaşırtmıştı. beğendim. bi de aynı sitede astrolojik tarot bakan filiz var. onu da beğendim. şimdi aynı astroloğa doğum haritası analizi yaptırmayı düşünüyorum.
şimdilik bu kadar fal deneyimlerim. en favorilerimi paylaşmak istedim.

Merhaba kızlar uzun zaman yoktum hiç baktırmadığım için artık giriş yapmıyorum burayı da takip etmedim gerçekten falcıların hepsinin saçmaladığını görünce para vermeyi bıraktım açıkçası 😂 önceden inanırdım bilirler falan diyip denemediğim kalmadı burada da paylaşmışımdır ama yok yani hepsi sallıyo 😂😂 ama arada bana hediyeler geliyor ben de kullanmak için baktırıyorum en son astrocenter fan baktırmıştım uzay hanıma herkes onu övmüştü ünlülerin falcısı falan siye. Ucuza gelitordu 1Euro muydu neydi. Çok hatırlamıyeojm dediklerini ama hatırladığım kadarıyla doğru bildi gibi gidişatı güzel cildi yani mesela arkadaşınla şu ayda barışçısısın pişman dedi o ayda barışmadık ama annem aracılığıyla pişman olduğunu söylemişti gerçekten. Onun dışında ilişkin olucak dedi verdiği ayda ve oldu şaka gibi yani. Ama bahsettiği kişiyle değil bahsettiği kişi arkadaşımdı benim onun için şey demişti sen yakınlaşırsan o koşarak gelir ama sen uzak kalırsan arkadaş kalır demişti ama cidden dddiği oldu brn yakınlaşınca yakınlaştı uzak kaldığımda da uzak kaldı ama onun dediğine göre bunla değil başka biriyle sevgili olacaktım. Bir tek orası tam değil ama Mayıs için demişti 😂😂 yani fikrim değişmezse tabi sıdodpdp yani durum bu

Ama tabi uzun aradan sonra sizden bir Binnaz önerisi alırım 😂 500 kredi hediye verdiler yine doğum günüm için kullanayım diyorum. Yani eminim çok iyi olan yoktur yani ama fala inanma falsızda kalma modundayım artık😂 ama fiyata göre bir bulut Arda’yı gördüm 500 krediydi %100 başarı diyodu siz ne diyorsunuz kızlar ? Baktıran var mı ona

Merhaba hosgeldiniz
Insallah hakkinizda hayirlisi olur🙏🏻
bahsedilen elifin numarasi bende yok ama bilenler en kisa surede mutlaka iletir size 🎈

Attim kiz aramiya hoögeldän sen de falbatağına düştün:KK50:Yorumlarını yazarsın.

Ama tabi uzun aradan sonra sizden bir Binnaz önerisi alırım 😂 500 kredi hediye verdiler yine doğum günüm için kullanayım diyorum. Yani eminim çok iyi olan yoktur yani ama fala inanma falsızda kalma modundayım artık😂 ama fiyata göre bir bulut Arda’yı gördüm 500 krediydi %100 başarı diyodu siz ne diyorsunuz kızlar ? Baktıran var mı ona
Çok kötüydü bana göre hiç önermem :KK43: yukarda birisi yeni birini önermiş istersen onu bir deneyebilirsinn :)

Selam canım binnaz abla da zişan, zümra,mert göktürk, elfin, tümay, maya demir hepsine baktirdim. Coğunun vadesi mayısın 2. Haftasına kadar. En yakın vade veren mert göktürk. Mayıs da detaylı bi sekilde açıklarım. Cünkü zor bi süreçte malesef herkese baktirdim maddi bitiğim suan zaten. Bilgilendiricem herkesi ki herkes düşmesin 🤣❤️

doğum gününüz kutlu olsun :) benim doğum günüm de yeni geçti bana niye vermediler ya :KK43:

tarot_online akademiye baktırdım ben de, yani falcılar gibi boş boş umut pompalamadı. Söylediği şeyler isabetli gibi geldi bana faldan daha makul dolayısıyla. Zaten kart yorumluyor an ve geçmiş için gelecekle ilgili bişe söylemiyor pek. Ben de anı merak ettiğim için benim için mantıklıydı. Üzüldüm ama boş boş dönmeyecek birini beklemektense daha realist bir yorum aldım en azından.

kızlar tarot online akademiye hepiniz baktırmışsınız neredeyse valla iyi kazandı sizden 900 tl falan toplam çok pahalı değil mi

kızlar tarot online akademiye hepiniz baktırmışsınız neredeyse valla iyi kazandı sizden 900 tl falan toplam çok pahalı değil mi

Bu mesajın amacı nedir şimdi, çok parası oldu bu kızın sakın baktırmayalım mı dicez?

Yani binnazda falalemde burda insanlar tonla para döktü ama anı bildiklerinden bile emin olamadık bazen. Bu siteler hakkında neden laf etmediniz, 900 TLnin 100lerce katını 1 ayda topladılar burdakilerden.

Bu hatunu herkes beğenmiş, işini güzel yapıyor, emeğinin karşılığını da alıyor. 1.5 saat telefonda konuşup dil döküyor. Ne yapsın almasın mı emeğinin karşılığını? Yanlış anlamayaın ben bu hatunu tanımam, bu hafta buluşup baktırcam ama sadece bu kız değil işini adam gibi yapan, aldığı parayı hak eden herkese saygım var.

Bilemedim çok saçma bir mesaj, yazmaktaki amacı anlayamadım.

Kızlar merhabalar🌸İlkay gür hakkında yazılan yorumları okudum.Ama siteye ilk girdiğinde 24’tü sayı yanlış hatırlamıyorsam..Aranızda bu gruba dahil olup baktıran var mı?Ya da daha öncesinde baktırıp çıkan çıkmayan tavsiye eder misiniz?Yorumlarınıza ve fal atağıma😞 göre baktırma ihtimalim var ne yazık ki😞

Kızlar merhabalar🌸İlkay gür hakkında yazılan yorumları okudum.Ama siteye ilk girdiğinde 24’tü sayı yanlış hatırlamıyorsam..Aranızda bu gruba dahil olup baktıran var mı?Ya da daha öncesinde baktırıp çıkan çıkmayan tavsiye eder misiniz?Yorumlarınıza ve fal atağıma😞 göre baktırma ihtimalim var ne yazık ki😞
O sayının içinde bende varım. İnanki beklemeye değmez. Zaten fiyat artırmış.anladığım kadarıyla eskiden çok güzel bakıyormuş ama ben memnun kalamadım

X