- 10 Nisan 2021
- 18
- 54
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım senin adına çok üzüldüm umarım barisirsinizMerhaba. Üye olmadan önce sürekli bu binnaz abla, fal sepeti yorumlarınızı takip ettim. 3 senelik iliskim evliliğe giderken bi anda tepetaklak olup bitti. 20 gündür iletisim yok. Binnaz abla da ki herkese hemen hemen baktirdim. Burda elif diye birinden cok bahsetmişsiniz, eğer ulasabiliceğim bişey varsa özelden biri yönlendirirse cok mutlu olurum. Bu süreci bi türlü atlatamıyorum, sevgiler
Yasantinla ve karşı tarafla alakalı tesbitler yapıyor mu ne derece isabetli tesbitleri ayrıca yasanmisliklarla alakalı şeyler soyluyormuSelam kızlar ,
Ben enerjisini sevdim ama fal gibi düşünmeyin , kart yorumu ve bilinç altı okuma olarak düşünün.
Konuşmak da güzel , bıcır bıcır çok tatlı .
Yasantinla ve karşı tarafla alakalı tesbitler yapıyor mu ne derece isabetli tesbitleri ayrıca yasanmisliklarla alakalı şeyler soyluyormu
Merhaba hosgeldinizMerhaba. Üye olmadan önce sürekli bu binnaz abla, fal sepeti yorumlarınızı takip ettim. 3 senelik iliskim evliliğe giderken bi anda tepetaklak olup bitti. 20 gündür iletisim yok. Binnaz abla da ki herkese hemen hemen baktirdim. Burda elif diye birinden cok bahsetmişsiniz, eğer ulasabiliceğim bişey varsa özelden biri yönlendirirse cok mutlu olurum. Bu süreci bi türlü atlatamıyorum, sevgiler
Merhaba. Üye olmadan önce sürekli bu binnaz abla, fal sepeti yorumlarınızı takip ettim. 3 senelik iliskim evliliğe giderken bi anda tepetaklak olup bitti. 20 gündür iletisim yok. Binnaz abla da ki herkese hemen hemen baktirdim. Burda elif diye birinden cok bahsetmişsiniz, eğer ulasabiliceğim bişey varsa özelden biri yönlendirirse cok mutlu olurum. Bu süreci bi türlü atlatamıyorum, sevgiler
Çok kötüydü bana göre hiç önermem yukarda birisi yeni birini önermiş istersen onu bir deneyebilirsinn :)Ama tabi uzun aradan sonra sizden bir Binnaz önerisi alırım 500 kredi hediye verdiler yine doğum günüm için kullanayım diyorum. Yani eminim çok iyi olan yoktur yani ama fala inanma falsızda kalma modundayım artık ama fiyata göre bir bulut Arda’yı gördüm 500 krediydi %100 başarı diyodu siz ne diyorsunuz kızlar ? Baktıran var mı ona
doğum gününüz kutlu olsun :) benim doğum günüm de yeni geçti bana niye vermediler yaAma tabi uzun aradan sonra sizden bir Binnaz önerisi alırım 500 kredi hediye verdiler yine doğum günüm için kullanayım diyorum. Yani eminim çok iyi olan yoktur yani ama fala inanma falsızda kalma modundayım artık ama fiyata göre bir bulut Arda’yı gördüm 500 krediydi %100 başarı diyodu siz ne diyorsunuz kızlar ? Baktıran var mı ona
kızlar tarot online akademiye hepiniz baktırmışsınız neredeyse valla iyi kazandı sizden 900 tl falan toplam çok pahalı değil mi
O sayının içinde bende varım. İnanki beklemeye değmez. Zaten fiyat artırmış.anladığım kadarıyla eskiden çok güzel bakıyormuş ama ben memnun kalamadımKızlar merhabalarİlkay gür hakkında yazılan yorumları okudum.Ama siteye ilk girdiğinde 24’tü sayı yanlış hatırlamıyorsam..Aranızda bu gruba dahil olup baktıran var mı?Ya da daha öncesinde baktırıp çıkan çıkmayan tavsiye eder misiniz?Yorumlarınıza ve fal atağıma göre baktırma ihtimalim var ne yazık ki