Öncelikle instagram üzerinden Sembol Kafe'deki 3 kişiye baktırdım telefonla. Bir arkadaşımdan duymuştum. Telefonla fal baktırmak çok stresli :) ,tercih etmem .
Serkan Bey: başlangıçta 3-4 kez adını söylüyor x,x,x,x ... bu kısmı itici buldum :) İsim için bir kaç harf söyledi ve olmayanlardan bir isim türetti, tutturdu açıkçası ama düşününce zaten o harfleri eleyince alternatif az kalıyor. Çok da önemli değil tutturması.
Olumlu konuştu , aslında anlık analizde bir kaç şeyi de bence bildi. Ortalama bir şey dedi, spesifik bir şey demedi. Ama ikinci kez baktırdığımda baştan savma gibi hissettim, tercih etmem.
Mirza Bey: Gerçekten en kötülerinden biriydi. Çok alakasız , herkese uyacak ama olayla ilgili olmayan birşeyler dedi. Bitse de gitse modundaydı ve çok kısa konuştu. Kesinlikle önermem
Fulya Hanım: Bence telefonla fallarda en tutarlı oydu. İlk falda gayet an ile ilgili mantıklı konuştu. ikinci kez baktırdım ve olması çok zor bir karşılaşmayı tam gününde bildi. Çok çok şaşırdım. Yok artık dedim. Orada olacakların beni çok çok mutlu edeceğini söylemişti ama 180 derece tersi oldu. Bir kez daha fala inanılmaması gerektiğini anladım :) Sonuç olarak bu üçünden biri tercih edilecekse kesinlikle Fulya. en tutarlı olan ve karşındakine değer veren o.
Fal Deryası :
Birine fal attım ve falıma bakmadı, fal iptal tuşu ve para iade tuşu çalışmıyor. İnternetten baktım bununla ilgili benzer çok şikayet var. Dolandırıcı bir site , fal baktırmayın orada. Param boşa gitti, dolandırıldım.
Tellwe;
Medyum çetin: Çok olumsuz konuştu. Tamam olumsuz konuşabilir ama çok abartılı şekilde olumsuz. Anlık olaylarda bile onun dediği gibi olumsuz değildi. Ben olumsuza açığım ama sanki inadına çok çok olumsuz konuşuyor gibi . Olumsuz konuşanlar da çoktu ama moralimi bozan tek o oldu. Bence baktırmayın, gerçekten negatif enerji yüklüyor insana
yeşilçingene : Falımı iade etti
Onun kredisiyle baktırdığım birkaç kişi oldu, havuzdan bakanlar oldu .Olumlu ya da olumsuz hiçbirinin bakış tarzından tatmin olmadım. Binnaz abla sitesindekilerle karşılaştırılamaz bence.
Bir Yolun var;
Serkan Tek: Yazılı fal olmuyor arkadaşlar. Hanımefendi, hanımefendi tüm fal bu kelimeyle dolu ve konsantre olamıyorsun. Başka bir kadın var dedi ki yok buna eminim. Olumsuz konuştu ama an ve geçmiş konusunda da iyi değildi. Beğenen olabilir ben hiç beğenmedim.
Fal Sepeti:
Binnaz ablaya göre fiyatları daha uygun ve bence burada da iyi falcılar var.
Melisa Donukuk: O da ortada gibi konuştu ama ben bakım tarzını, olaya hakim olmasını ,ses tonunu beğendim. Beni tatmin etti. Anı da gayet iyi yorumladı. Tercih edilebilir bence .Hatta bi daha fal gönderebilirim.
Alex: Siteleri karıştırıyor olabilirim, o sitede mi emin değilim :) Yazılı bakıyor , o da araya ikinci bir kadın soktu. Ben beğenmedim. Yazılı falların hiçbirini beğenmedim açıkçası. Bir şeyler eksik kalıyor
Sevgi Derman: Kahve falı baktırdım ve baktırdıklarım arasında açık ara en en kötüsüydü. Söylediklerinden ziyade, çok baştan savdığını düşündüm ve bu beni rahatsız etti. O da hızlıca bitse de gitsem modundaydı . Kesinlikle tavsiye etmem
Falcı Aylin diye birine yolladım. Cevap geldikten sonra hemen sildim. Korkunç alakasız. Kesinlikle tavsiye etmeyeceğim biri daha
ve Fal alemi:
Rezzan abla: Olumlu mu olumsuz mu anlamadım ama beni güldürdü ses kaydı. Kendimi iyi hissettirdi.Abla gibi tavsiyeler verdi. Muhtemelen yıllardır bu işi yapıyor ve binlerce hikaye dinledi. Ben beğendim .
Medyum Fatima: Beni güldüren ikinci kişi. Ondan hayır gelmez dönse gibi bir şey söyledi. Ama bunu o kadar olumlu söyledi ki kendimi iyi hissettirdi olumsuz bir fal olmasına rağmen. Sürekli beni evlendirdi başka biriyle, beni mutlu edecek övgüler söyledi. Bence tatlı bir kadın , kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız kesinlikle tercih edilebilir.