Binnaz Abla

kızlar selammm, melisanın anlıkta iyi olduğunu düşünen var mı? sanki bana karşı tarafın bilinçaltını iyi okuyabiliyormuş gibi geliyo. melisaya baktıran memnun olan/ olmayan var mı? ve melisa sonucu hep askıda mı bırakıyor? çok zor olacak vs vs gibi.

Ya falsepeti ücretsiz fal hakkımı kullanayım dedim 17.36da attım falı 20.39 oldu hala falımı bir Allahın kulu almadı havuzdan
Uzun sürüyor mu normalde bu kadar
zor bir şey de sormadım

Ya falsepeti ücretsiz fal hakkımı kullanayım dedim 17.36da attım falı 20.39 oldu hala falımı bir Allahın kulu almadı havuzdan
zor bir şey de sormadım
Bi kere öyle 5 saat beklemiştim, daha sonra desteğe yazdım yorumlanmayacaksa kredi olarak yükler misiniz diye.150 kredi yüklediler üzerini tamamlayıp istediğim yorumcuya gönderdim

zor bir şey de sormadım
Oda bir şey mi ilkay gür de millet aylarca bekliyor bir falı neden beklerler anlamıyorum Hiç bir halta da benzemiyo

Aa çok şaşırdım herkes nasıl beğenmiş ? Bu instagramda ki tarot sayfasına ben de baktırdım. Sonrasında aslında yorum da yapmayacaktım ama şansıma bak Ben açıkcası pek beğenmemiştim. %100 emin olduğum 1-2 olayda tam aksini söyleyip yanıldı. Yani keşke şunu yapsaydınız dediği bir şeyi yapsaydım rezil olurdum. Aynı şekilde karşı taraf böyle bir şey yapmış dediği olayı da yapmamıştı. Aslında tamamen kart okuyucusu ve kişilik analizi yapan birisi. Yani kendininde söylediği gibi falcı değil. DÜrüstlüğünü takdir ettim gerçekten :) Yaşıda henüz genç sanırım. Umarım herşey gönlünce olur onunda. Tekrar baktırır mıyım tabii ki tellwe, falsepetinde ki kişilere göre çok daha ilgili çok daha iyi birisi ama çok şaşırdım veya çok güzeldi diyemedim ben maalesef

Melisa anı biliyor bence. Karşı tarafı çözmek istiyorsan Melisa ideal.

Öte yandan bana da gelecekle ilgili bir şey söyledi sonra tavsiye verdi. Zaten gaybı kimse bilemiyor Melisa en azından atıp tutmuyor bence

ipek pekin e baktırdım havuzdan almış falımı. 6 dklık bir ses kaydıydı 2dk dayanamadım dinlemeye baya kötü yani baya kötü
Sonra gittim dinledim tamamını ben bu kadar sallama görmedim

ben de ikinciye baktırdım memnunum ondan gayet güzel yorumluyor

Belki enerjiniz tutmamıştır.

Merhaba; hayatta fal baktırmamış biri ve katina falını bir ay önce duymuş biri olarak çözülmez bir problemim yüzünden son ay içinde onlarca fal baktırdım, bu batağa düşmüş bulundum :)
Hiç birinin verdiği vadelere dikkat etmedim açıkçası, bu kadar ayrıntı bilebileceklerini sanmıyorum ama bu kadar fal sonrası herkese fikir olsun diye baktırdıklarımı değerlendirmek istiyorum.
Öncelikle bence baktırılacaksa kesinlikle sesli baktırılmalı; yazılı falların hepsi baştan savma , anlam düşüklüğü içeren ve tatmin etmeyen fallar. Ne yazılırsa yazılsın. Fal baktıracaksanız, sesli bakan birinden baktırın.
Binnaz Abla
Öncelikle korkunç pahalı bir site. Kesinlikle o fiyatlar bir şekilde aşağıya düşülmeli. Biraz protesto edilmesi lazım
Mert Göktürk: Hayatımda ilk online falı ona baktırdım ve acemi olduğumdan çok ayrıntı verdim soruda. Ve onu çok güzel işledi :)
İnanılmaz nazik bir ses tonu var , tam bir beyefendi gibi .Bence mevcut durumu güzel yorumladı ya da benim hoşuma gidecek şekilde yorumladığı için bana öyle geldi. Gelecekle ilgili hem uzun vade hem de kısa vade verdi. Kısa vadesinde spesifik gün belirtti ki buna şaşırdım. Bu kadar bilmelerine imkan yok bence ki verdiği tarihtede söylediği iletişim olmadı :) Ben olsam vermem öyle spesifik tarih. Ama anladığım kadarıyla hep böyle tekrar birleşilecek, geri dönecek tarzında yorum yapıyor bu yüzden kendimi boş yere ümitlendirmiyorum
Elfin Demet: Katina falı baktırdım ve sonuç olarak olumsuz konuştu. Ona o kadar ayrıntı vermedim ve girişi güne uygun değildi. Açıkçası bu olaya neden olan olayı tam bilemedi bence ama kartlara hakim ve tutarlı konuşuyor. Olumsuz olma ihtimali zaten %99 bu yüzden çıkabilir de falı.
Tumay Cennet: Katina falı baktırdım ve olumlu konuştu. Fala özene bezene bakıyor ve işine değer veriyor bence. yine benim gönlümü hoş tutacak şekilde anı yorumladı ama ona da detaylı bilgi vermiştim, bundan olabilir. Verdiği vadeyi hatırlamıyorum bile ama ben beğendim .
Zişan Işık: Sesi spiker sesi gibi, çok beğendim. O da baya farklı açılımlar yaptı, emek sarfetti. Maddi açılardan söylediği doğru değildi. Karşımdaki kişinin burç grubu doğru değildi. Ama bakım tarzını beğendim. Olumlu konuştu, olur olmaz ama işine değer verenlerden
Durak Sancaktaroğlu: Başlangıçta astrolojik bir kaç bilgi verdi ki hiç ilgilenmem ve boşa vakit gibi geldi. Kötü diyemem çünkü çabaladı, uzun bir ses kaydı gönderdi. Ama ikinci kez tercih etmem .O da olumlu konuştu ama beni tatmin etmek için olabilir
Elif Hanzade: O da işine hakim olanlardan tatmin edici bir sesi var. Anı bence iyi yorumladı, ortada bir şey dedi ama tercih edilebilir bence.
Şevdar avaz falımı iade etti, enerjimiz tutmamış öyle yazmış ama bence işi vardı çünkü baktım koşarak çevrimdışı oldu :)
Onun için aldığım krediyle ve bonus kredilerimle baktırdığım; Zeren Yıldız ve Cemre Yağmur bence çok çok kötü. Kayde değer hiç bir şey yok fallarda, baştan savma . Tercih etmenizi önermem.
Bonus bir kişiye daha baktırdım; Elvin Yüce; yeni galiba. Çok acemi ve kartları birleştiremiyor, toparlayamıyor. Ama kartlarda çıktı galiba benim içten düşündüğüm ve daha önce kimsenin söylemediği bir şeyi söyledi. Söyledi ama o yorumlayamadı ama ben alnladım :) Kredim olursa bir kez daha deneyeceğim.
Geleceği bilebileceklerini sanmıyorum ama muhtemelen bu işi uzun süreli yaptıkları için tecrübeliler ve olayları yorumlamaları bana fikir verdi. Bu açıdan olumlu oldu. Bu ay bu siteye döktüğüm paradan dolayı utanıyorum ama psikoterapi gibi kabul ettim . İkinci postta diğer sitelerde sıra :)

Öncelikle instagram üzerinden Sembol Kafe'deki 3 kişiye baktırdım telefonla. Bir arkadaşımdan duymuştum. Telefonla fal baktırmak çok stresli :) ,tercih etmem .
Serkan Bey: başlangıçta 3-4 kez adını söylüyor x,x,x,x ... bu kısmı itici buldum :) İsim için bir kaç harf söyledi ve olmayanlardan bir isim türetti, tutturdu açıkçası ama düşününce zaten o harfleri eleyince alternatif az kalıyor. Çok da önemli değil tutturması.
Olumlu konuştu , aslında anlık analizde bir kaç şeyi de bence bildi. Ortalama bir şey dedi, spesifik bir şey demedi. Ama ikinci kez baktırdığımda baştan savma gibi hissettim, tercih etmem.
Mirza Bey: Gerçekten en kötülerinden biriydi. Çok alakasız , herkese uyacak ama olayla ilgili olmayan birşeyler dedi. Bitse de gitse modundaydı ve çok kısa konuştu. Kesinlikle önermem
Fulya Hanım: Bence telefonla fallarda en tutarlı oydu. İlk falda gayet an ile ilgili mantıklı konuştu. ikinci kez baktırdım ve olması çok zor bir karşılaşmayı tam gününde bildi. Çok çok şaşırdım. Yok artık dedim. Orada olacakların beni çok çok mutlu edeceğini söylemişti ama 180 derece tersi oldu. Bir kez daha fala inanılmaması gerektiğini anladım :) Sonuç olarak bu üçünden biri tercih edilecekse kesinlikle Fulya. en tutarlı olan ve karşındakine değer veren o.

Fal Deryası :
Birine fal attım ve falıma bakmadı, fal iptal tuşu ve para iade tuşu çalışmıyor. İnternetten baktım bununla ilgili benzer çok şikayet var. Dolandırıcı bir site , fal baktırmayın orada. Param boşa gitti, dolandırıldım.
Tellwe;
Medyum çetin: Çok olumsuz konuştu. Tamam olumsuz konuşabilir ama çok abartılı şekilde olumsuz. Anlık olaylarda bile onun dediği gibi olumsuz değildi. Ben olumsuza açığım ama sanki inadına çok çok olumsuz konuşuyor gibi . Olumsuz konuşanlar da çoktu ama moralimi bozan tek o oldu. Bence baktırmayın, gerçekten negatif enerji yüklüyor insana
yeşilçingene : Falımı iade etti
Onun kredisiyle baktırdığım birkaç kişi oldu, havuzdan bakanlar oldu .Olumlu ya da olumsuz hiçbirinin bakış tarzından tatmin olmadım. Binnaz abla sitesindekilerle karşılaştırılamaz bence.
Bir Yolun var;
Serkan Tek: Yazılı fal olmuyor arkadaşlar. Hanımefendi, hanımefendi tüm fal bu kelimeyle dolu ve konsantre olamıyorsun. Başka bir kadın var dedi ki yok buna eminim. Olumsuz konuştu ama an ve geçmiş konusunda da iyi değildi. Beğenen olabilir ben hiç beğenmedim.

Fal Sepeti:
Binnaz ablaya göre fiyatları daha uygun ve bence burada da iyi falcılar var.
Melisa Donukuk: O da ortada gibi konuştu ama ben bakım tarzını, olaya hakim olmasını ,ses tonunu beğendim. Beni tatmin etti. Anı da gayet iyi yorumladı. Tercih edilebilir bence .Hatta bi daha fal gönderebilirim.
Alex: Siteleri karıştırıyor olabilirim, o sitede mi emin değilim :) Yazılı bakıyor , o da araya ikinci bir kadın soktu. Ben beğenmedim. Yazılı falların hiçbirini beğenmedim açıkçası. Bir şeyler eksik kalıyor
Sevgi Derman: Kahve falı baktırdım ve baktırdıklarım arasında açık ara en en kötüsüydü. Söylediklerinden ziyade, çok baştan savdığını düşündüm ve bu beni rahatsız etti. O da hızlıca bitse de gitsem modundaydı . Kesinlikle tavsiye etmem
Falcı Aylin diye birine yolladım. Cevap geldikten sonra hemen sildim. Korkunç alakasız. Kesinlikle tavsiye etmeyeceğim biri daha

ve Fal alemi:
Rezzan abla: Olumlu mu olumsuz mu anlamadım ama beni güldürdü ses kaydı. Kendimi iyi hissettirdi.Abla gibi tavsiyeler verdi. Muhtemelen yıllardır bu işi yapıyor ve binlerce hikaye dinledi. Ben beğendim .
Medyum Fatima: Beni güldüren ikinci kişi. Ondan hayır gelmez dönse gibi bir şey söyledi. Ama bunu o kadar olumlu söyledi ki kendimi iyi hissettirdi olumsuz bir fal olmasına rağmen. Sürekli beni evlendirdi başka biriyle, beni mutlu edecek övgüler söyledi. Bence tatlı bir kadın , kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız kesinlikle tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Dün, uzun zmn sonra kredisi düşük olduğu için kahve falı atasım geldi.
Ben beğendim, benim duygularım ve anlık ruh halimi resmen dökmüş ortaya.
Falı gönderdikten 15-20 dk sonra yorumum geldi.
Hem iş hem de evlilikle alakalı danıştım.
İkisi hakkında da gayet mantıklı yorumlr yapmış bi de gelecekle ilgili dedikleri tutarsa güncelleyeceğim mutlaka.

Eklentiler

• 94D66E72-645F-4F23-9552-4F8400E4B313.jpeg
    39,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…