Binnaz Abla

ben geçen gün asude ışık a iyi değil demiştim kızlar ama hakkını yememek için yazıyorum falını tekrar dinledim bundan çok uzun süre önce baktırmıştım bana bir döngü vermiş bu döngüde barışacaksınız diye ben o vadeyi o zaman hafta alıp bu kadar haftadır diye düşünmüştüm bu yüzden beynime öyle kodlamış ve çıkmadı diye yanlış hatırlamışım ama hafta ay dememiş sadece rakam vermiş ay da olabilir yani umarım falı çıkmış olur yani beklemek zorundayım çıkıp çıkmadığını anlamak için.

Bunca falcı arasında en beğendiğim Serkan TEK’e tekrar baktırdım. Spesifik öngörüler yaptı. Anlıkta fena değildi. İlk falı bende komple çıkmıştı cümle cümlesine tek asıl konu çıkmadı çünkü vadesi çok uzun ve dolmadı. Yine aynı vade verdi. O spesifik öngörüler çıkarsa yazarım.

Bunca falcı arasında en beğendiğim Serkan TEK’e tekrar baktırdım. Spesifik öngörüler yaptı. Anlıkta fena değildi. İlk falı bende komple çıkmıştı cümle cümlesine tek asıl konu çıkmadı çünkü vadesi çok uzun ve dolmadı. Yine aynı vade verdi. O spesifik öngörüler çıkarsa yazarım.
Bende serkan Tek i beğenirim fakat son 5 ayda 3 kez BAKTIRDIM maalesef çıkan olmadi

Bende serkan Tek i beğenirim fakat son 5 ayda 3 kez BAKTIRDIM maalesef çıkan olmadi
Bugün bir teklif geldi iş için yurt dışına çıkma ihtimalim var. Serkan falında iş için yolculuk yapacaksın beklenmedik bir durum demesi beni biraz şaşırttı😀 Yine tek anlığı görebiliyor bence çünkü o yolculuğu yapmam biraz zor gibi . Zaten yaparsam yazarım buraya .

Merhaba yine kizlar,
Ben bugun 2 Subatta Ayça Zafer'e gonderim bir fal okudum, ve falda 11 Subat'a iletisim olacak dedi ve eski sevgilim benimle kovalamaca oynar gibi olacak demis. Ve dedikleri biraz cikmis, 12 Subatta ben eski sevgilime mesaj atmistim ve telefonda konustuk ondan sonra benimle 2 hafta oyun oynadi ve ben onu sonunda blok ettim. Ayca zafer postif bir son yazmis ama kotu bi son oldu acikcasi.
Su an Ayca Zaferin online olmasini bekliyorum cunku ona yeniden kahve yolliycam, ve geri buraya yazcam.

Merhaba yine kizlar,
Ben bugun 2 Subatta Ayça Zafer'e gonderim bir fal okudum, ve falda 11 Subat'a iletisim olacak dedi ve eski sevgilim benimle kovalamaca oynar gibi olacak demis. Ve dedikleri biraz cikmis, 12 Subatta ben eski sevgilime mesaj atmistim ve telefonda konustuk ondan sonra benimle 2 hafta oyun oynadi ve ben onu sonunda blok ettim. Ayca zafer postif bir son yazmis ama kotu bi son oldu acikcasi.
Su an Ayca Zaferin online olmasini bekliyorum cunku ona yeniden kahve yolliycam, ve geri buraya yazcam.
Hangi sitede Ayça zafer

Şimdi kızlar neresinden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum ama:KK48: bende çok uzun yıllardır bu fal olayının müptelasıydım. Maalesef insan isteklerine kavuşamadıkça bu bataklığa daha çok düşüyor. Her duyduğu isme umut bağlıyor. Çok paralarım gitti benimde. Bir nevi psikolojik destek gibi bu fal işi. Olumlu şeyler söyleyince bir süre seni idare ediyor. Umutlu ve mutlu oluyorsun. Sonra hayal kırıklığı, tekrar arayış içine girmek vs vs. Neyse şöyle anlatayım; Benim aşık olduğum ve bir süre görüştüğüm bir çocuk vardı onunla ilgili 4 yıl boyunca hemen hemen her ay maaşım yattıkça fal baktırdım. Genelde olumlu şeyler söylüyorlar ve umutlanıyordum. Bazen anlık gidişatı bilenler oluyordu evet ama sürekli o kişiye baktırdıkça da arkadaş tavsiyesine dönüyor. Bence aynı kişiye tekrar baktıracaksanız uzun bir süre ara verip tekrar baktırmalısınız ki enerji temizlensin. Neyse sonra ben o kişiyi kafamda tamamen bitirdim kızlar. Olmayacak demek ki hem kendimi yıpratıyorum hem maddi anlamda tükeniyorum dedim (zira fala döktüğüm paralarla neler alırdım neler) ve vazgeçtim. Çünkü zaman geçiyor ve hayatı kaçırıyordum beklerken. Sonra ne oldu biliyor musunuz? O beklediğim, uğruna paralar döktüğüm kişi bana döndü. Ama hiç beklemediğim ve imkansız bir zamanda. Şimdi evliyiz ve Çok mutluyuz. :nazar: Sadece şunu söylemek istiyorum bir söz var doğruluğuna çok inandığım; Zamanı gelince olur. Vakti tamamlanınca geçer. Sabredersen değer. Ama evvela kısmet, evvela kâder! O yüzden kendinizi yıpratmayın, akışına bırakın, ısrarla isteğiniz zaman olmuyor siz üzülüyoruz. Evet isteyin ama hayatı da kaçırmayın. Hayırlısını dileyin. Çok sevdiğimiz için hatalarını göremediğimiz bir sürü insan var. Size değer veriyor mu önemsiyor mu ve en önemlisi iyi bir insan mı? Evlenip evde iki kişi kalınca bunlar önemli. Ben çok mutluyum onu sevmemin en önemli sebebi iyi ve merhametli oluşuydu zaten. Umarım herkes kalbinden geçen kişiyle olur. Zaman zaman bilenleri yazayım size;

Fal Sepeti Duygu Aura: Bence karşı tarafı iyi analiz ediyor ve son dedikleri bana çıkmıştı.

Binnaz Abla Gülçin Beyaz: Gülçin hanım sesiyle beni bağladı zaten :KK68: bayılıyordum onun sesine, olayları anlatış ve analiz ediş biçimine tam olarak beni anlatmıştı. 3 defa baktırdım. 1. ve 3.’de bilmişti ama 2. falda tutmamıştı pek.

Bir Yolun Var İlkay Gür: İlkay hanım o kadar dobradır ki çat çat söyler her şeyi :super: gelecekle ilgili tutturduğu zamanlarda çok olmuştur severim kendisini.

Benim enerjim bunlarla tutmuştu kızlar diğer baktırdıklarım boşa para harcamaydı. Sağlık olsun. Hepinize güzel bir hayat dilerim ama lütfen önce kendinizi önemseyin. :KK36::KK200:

Gülçin beyaz in 8 marta baktirdigim falı şimdi dinledim sanki rezzan abla tarz ve yorumlama şekli ve De bazı sözcükler aynı (fala ilk baktığımda hisler önemli) gibi gibi gülçin beyaz in falı çıkan varmı arkadaslar

elfin demet'in falı çıkmadı arkadaşlar, karşı tarafla ilgili büyük bir olay oldu ve bazı şeyler değişti hem onun hayatında hem de benim..önceki falında her şey çıkmıştı ama bu sefer olmadı

Elfin demet bana da çıkmadı. Olaylar alakasız bir şekilde oldu, dediğinin tam tersi oldu hatta.

Herkeese gunaydın .. kusura bakmayın ozelden yazdım hep, benım bı esas oglanım vardı ugruna paralar sactıgım bursaya falcıya gıtmışşlığım var o derece.. yıldıznameden suya tarot katına kahve araba paraso gıttyı, sızde buyu var dıyenler kı ben korkarım cok.. yok kaderınız bır ama yaşam cızgınkz ayrı geyoklerı, enerjı calışması yaptır dıyenler, gecem gundızım bıttı.. en son bınnazın kıcı kırık yorumcuları bıle 100 yapınca yeter dedım, esas oglan doncek dıyenlerin hepsıde patladı ne yazıkkı:KK43: şimdi sanalda bıraktım fallı, sonra bı arkım onerdi bu falcııyı duyuncada gıtmemezlıl aramamazlık yapamıyorum falkılık olarak hıc ınanmıyarak ama meraktan aradım, amn dedım bı 100 tl daha gıtsın olumsuzdu baktıgı ben bılmeme ragmen gene yerlerde hatta dedım ulan yerlerde surunmek ıcın para verıyoruz dıye ama her faldan sonra vıcdan yapr gene baktırırım:) neyse kadının dedıgu ilk sey gununde cıktı, sonra ozel hayatla ılgılı dedıgı seyde cıkınca dedım dur bısey var,, bıdaha baktırdım bu defa sırf ılışkı gene ıyıydı ama esas oglan hep olumsuz cıkıyor, bu defa dedıgu olay ımkansız bıseydı oda geceb sabah cıkınca artık yazıyım dedım .. durum bu. Telde bakıyor 55 dak suruyor dıledıgın kadar soruyosun o bıtırınce bence son noktadır ama begenmez isenız dıye de soyle dıyım benım herkesle enerjım uymuyor bu kadınla cok uygu cokkkk ıyı nıyetlı falı sallamayan sohpete dondurmeyen net tarıh veren bı kadın .. eger kı ben suyunu cıkarıp haftada 5 baktırmazsam ayda 1 yorumcumu buldun bınnazdakı tıcaretten ıyıdır
AY KİMMM NOLUR BANA DA İLETİN NUMARASİNİ ÇOK İHTİYACIM VAR

Merhaba kizlar, ben bu forumda bugun bir uyelik actim sizlere benim Binnaz abla yolculugumu soylemek istiyorum. Ben Avusturalya'dan oldugum icin Turkcem pek iyi degil. Binnaz Abla'da o okadar cok fal baktirdim ki, bunlari sizle paylasmak istiyorum cunku ben yuzlerce dolar harcadim sevgilimle ayrildimiz icin. Ve kadinlar kulubu Binnaz formuna hep goz gezdirdim, ve sizin deneyimlerinizle bazi fallarima baktirdim. Simdi de paylasmak istiyorum:

Beyendiklerim, daha vadeleri dolmadi (Nisan ortasi, Mayis basi, Haziran ayina kadar vadeler):
Asude Işık:
Bu kizin dedikleri, gercekten beni sok etimi diyim? Hayatimda 3 oglan vardi beni isteyen, tek tek onlarin burclarini nasil gordu anlamiyorum. Ve bana demisti bu aglamalarin duracak diye, artik onu istemiyceksin diye. Nedense inanmadim... ama gercekten de oyle oluyor. Vadesi hala var bekliyorum. Birde bu kizi hic online aktif gormuyorum, keske yakalasam yine.
Aydan Kutlu: Bu kizi beyendim, ablamin durumunu fal icinde gordu (ablam bebegini dusurdu..). Bana vade verdi bekliyecem.
Cemre Yagmur: Guzel, vadesi daha dolmadi.
Lila Arslan: Yazik bu kiz demisti bana 4 ay diye, ben cok kizmistim ona puan vermeden konusmayi kesmistim cunku obur falcilar bana 2 hafta diyordu diye... aptal kafam. Ama 2 aydir ne ses var ne seda.... Bakalim vadesi tutcakmi. Ama dediklerinin hepsi cok dogru ve tespitli.
Hasibe Dogan: Bu kadina iste 4 ay once baktirdim, oda bana Nisan demisti, bekliyorum.

Orta (daha vade dolmadi): Lara Stern, Melis Eren, Yagmur Tekin, Ceren Dernek

Tuttu ama bence salladi: Selma Aydin: Bu kadinla eski sevgilimle ilk ayrildigimda canli'da fal baktirmistim, bana bir tarih verdi 21 Aralik 2020 ve gercekten o gun eski sevgilim geri dondu. Ondan sonra bir daha ayrildik eski sevgilimle ve bilmiyorum salladimi da tesaduf oldu, cunku ona 3-4 sefer daha fal baktirdim ve HIC BIR VERDIGI TARIH CIKMADI.

(EN BUYUK DOLANDIRICILAR) Serkan Batu Kilic: SONUNDA BU ADAM HAKKINDA YAZABILIYORUM, simdiden size diyim, ona verdigim kotu yorumlar nedense profilinden silindi????? Bu adama 3 kere baktirdim cunku burda o kadar guzel seyler yazdiginiz icin. Her ucunde tarihleri patladi. Dedigi hic bir sey cikmadi, eski sevgilimle hic bir baglanti kurmadigim halde bana onun arkasindan kosma dedi? Ben bu adamla 3 aydir hic bir iletisim kurmadim. Birde benim konustugum bir oglan beni cinsellik icin kulaniyormus? SOK oldum, cunku ben bu oglanla 2 dakikadan fazla gercek hayata konusmadim, cok utangac birisi ve cok cokda dinli biri. Onunla bir kere cikmadim, yada yalniz halde onu gormedim.
Efsun Aksoy: Bu kiz hakkinda bi sey demicem, o kadar siz anlayin.
Marzuka Yavuz: Hic bir dedigi cikmadi, HIC BIR SEY. Bu kadin beni resmen her ay beni sozledi ve evlendirdi.
Karaca Duran: 2 hafta dedi, 2 ay oldu ses seda yok.
Alev Tansel: Verdigi vade patladi
Nehir Atesoglu: Dediklerinin hic biri dogru degil, patladi.
Zahide Guney: Bu kadin sanki kitaptan hikaye soyluyor, cok yapmacik hic hic beyenmedim.
Atiye Dagdelen: bos bos konusuyor, simdiye kadar iliskideydim ona gore
Firuze Erkmen: Hikaye kurdu gercekten, dedikleri olursa hem ozur dilliycem, hemde 5 tane daha kahve yolliycam

Dolandiricilar (bunlarin fala alakalari yok): Ela Aslan, Yildiz Ozsoy, Pelin Türe (aptal gibi kandim), Vesile Başak (bana uc ay once yuzuk gelcek dedi), Bahar Yağız, Azize Parla, Tayfur Keskin (her iki hafta, iki hafta sonra olacak dedi), Eliz Yılmaz (bana eski sevgilimden baskasiyla hic biriyle olamam dedi kaderimiz bagliymis ve sonra baska bi oglanla konusuyorum dedigimde hemen beni o oglanla evlendirdi), Zeynep Yılmaz (ben capkinmisim cok guldum), Dilşah Füsun (verdigi hic bir vade tutmadi), Serap Nur Aslan (kafadan salliyor), Melisa Duru, Melisa Asya, Ruya Onal !!!, Henna Vera, Gül Taş

Artik fal baktirmiycam cunku eski sevgilimi artik istemiyorum, keske ona bu fallarin faturasini kesebilsem. sonunda geldim buraya deneyimlerimi yazdim. Daha da var fal bakanlar ondan sorun bana falcilari soylerim. Vadeleri doldugunda buraya gelip tuttumu tutmadimi diye yazcam.

Sevgiler selamlar
canim ben üniversite sınavım ve çalkantılı ilişkim için fal baktırmayi düşünüyorum gelecek odaklı kimi önerirsin bana çok ihtiyacım var

X