Binnaz Abla

Canım aynen banada sardı,herseye dislike atmaya başladı bir anda..bende baktım saçma sapan yazmış insanlara hakaret etmiş,bende dislike attım.Birde falcımı pompalıyor buraya nedir,önüne gelen falcıyı methetmiş..Savaşı övmüş,rezaletti savaşın falı,sırf savaş olsa iyi,saçma sapan adı sanı duyulmamış her falcıyı methetmiş..@Lizyaa gozardı edeyim bende iyi fikir..
Kesinlikle katılıyorum. Herkesin beğendiği beğenmediği önerdiği önermediği falcılar var ama kimse birisi falcıya kötü beğenmedim dediği için bu kadar tepkisel davranmıyor. Engelleyip ciddiye almamak lazım açıkcası kendi kendine kimi övmek isterse buyursun övsün

Canım o herkese dislike atıyor bana da geçen falcı önerileriniz nelerdir elfine atacağım gibi bir şey yazmıştım ona da atmış ciddiye alınacak bir durum yaratmaya çalışıyor sanırım 😂
Galiba gelmeyen kisiyi beklerken siyirmis, yazik diyelim ne diyelim. Ben engelledim ama engellenince dislike lar da engellense keske, sinek gibi mide bulandirici oluyor

Canım aynen banada sardı,herseye dislike atmaya başladı bir anda..bende baktım saçma sapan yazmış insanlara hakaret etmiş,bende dislike attım.Birde falcımı pompalıyor buraya nedir,önüne gelen falcıyı methetmiş..Savaşı övmüş,rezaletti savaşın falı,sırf savaş olsa iyi,saçma sapan adı sanı duyulmamış her falcıyı methetmiş..@Lizyaa gozardı edeyim bende iyi fikir..
Sordugu kisi hakkinda olumlu konusan falcilari ovuyor 😂

Hanımlar,
sıktınız gerçekten, bir taraf sistematik olarak beğenmedim'e basıyor, ki beğenmedim butonu amacı dışında kullanılmamalı yani takıntılarınız için, bir taraf bir üyeyi haz etmediğinden topikten gitmesini istiyor.

Burası Kadınlar Kulübü hanımlar, 0-5 yaş oyun grubu değil.

Bu topik aynen Kazen'e rapor edilecektir.

Yazdığım mesaja kadar her şeyi Kazen'e rapor ettim, okur inceler ammaaa unutmayın kimse vazgeçilmez değildir, uyarı alıp banlanıyor sonra yeniden aktif oluyorsunuz diye bu hep böyle gider sanmayın, yönetimin site kurallarına uymayı reddetmekte ısrarcı üyeleri siteden süresiz uzaklaştırma yetkisi olduğunu da unutmamalısınız.

Artık falcı/falcılar sebebiyle veya yaşanan tartışmaların öfkesini devam ettirerek yeni tartışmalar yaratmak maksatlı kavgalarınıza, yapılan yoruma değil de husumetli olduğunuz kişileri hedef alarak kişiye özel beğenmedimlerinize bir son verin lütfen zira son haftalarda aynı kişilerin yaşadığı tartışmayla alakalı son uyarıdır bilginize.

Son düzenleme:

Yazdığım mesaja kadar her şeyi Kazen'e rapor ettim, okur inceler ammaaa unutmayın kimse vazgeçilmez değildir, uyarı alıp banlanıyor sonra yeniden aktif oluyorsunuz diye bu hep böyle gider sanmayın, yönetimin site kurallarına uymayı reddetmekte ısrarcı üyeleri siteden süresiz uzaklaştırma yetkisi olduğunu da unutmamalısınız.

Artık falcı/falcılar sebebiyle veya yaşanan tartışmaların öfkesini devam ettirerek yeni tartışmalar yaratmak maksatlı kavgalarınıza, yapılan yoruma değil de husumetli olduğunu kişileri hedef alarak kişiye özel beğenmedimlerinize bir son verin lütfen zira son haftalarda aynı kişilerin yaşadığı tartışmayla alakalı son uyarıdır bilginize.

Mune ben bir kisinin yazdigini begenip begenmemek hakkına sahibim. Ve amacı. Dogrultusunda yapıyorum. Kendileri bana yapınca haklilar ben yapınca suclu oluyorum.
Falcı meselesine gelirsek, falcı bana güzel seyler söyledi diye değil. Gercekten dogruları gördüğü icin övdüm ama bu kisi falsepetindeki kisi değildi.
Ve ben saplantılı sekilde kimseyi de beklemiyorum onlar gibi herkes de bilgilensin.
Millet beni falciya kötülerek kıskırtmaya çalışmasın falcı benim babam değil. Kendileri gidip baktirmasin,basina silah dayamıyorum.

Neyse begenmedigim yaziya begenmedim atabilirim sonucta itibari zedelemiyor. Bi katkısi yok. Bu kadar takıntı haline getirmemeliler.
Saygılarımla 😉😍

Mune ben bir kisinin yazdigini begenip begenmemek hakkına sahibim. Ve amacı. Dogrultusunda yapıyorum. Kendileri bana yapınca haklilar ben yapınca suclu oluyorum.
Falcı meselesine gelirsek, falcı bana güzel seyler söyledi diye değil. Gercekten dogruları gördüğü icin övdüm ama bu kisi falsepetindeki kisi değildi.
Ve ben saplantılı sekilde kimseyi de beklemiyorum onlar gibi herkes de bilgilensin.
Millet beni falciya kötülerek kıskırtmaya çalışmasın falcı benim babam değil. Kendileri gidip baktirmasin,basina silah dayamıyorum.

Neyse begenmedigim yaziya begenmedim atabilirim sonucta itibari zedelemiyor. Bi katkısi yok. Bu kadar takıntı haline getirmemeliler.
Saygılarımla 😉😍
Artık sıkıcı olmaya başladın. Burdaki msjları beğenmeyebilirsin gelip durumuma dislike atacak kadar kinin ve öfken nedir senin yeter artık git başka yerde oyna.

telwe demişken yesilcingene de beni reddetmiş, reddeden reddedene bu aralar :KK43:
krediler elimde patlıyoorrrr
şimdi telwede kime atsam ki
Bu gün dinledim moledroo iyi y
telwe demişken yesilcingene de beni reddetmiş, reddeden reddedene bu aralar :KK43:
krediler elimde patlıyoorrrr
şimdi telwede kime atsam ki
Bu gün dinledim moledroo iyi istersen dene ama sanki burada bir arkadaş yazmıştı onun rezzan abla olduğuna dair bana falda 4 ay vade vermiş vadesine 10 gün kalmış ama sen bilirsin canım

Bu gün dinledim moledroo iyi istersen dene ama sanki burada bir arkadaş yazmıştı onun rezzan abla olduğuna dair bana falda 4 ay vade vermiş vadesine 10 gün kalmış ama sen bilirsin canım
iade istedim ücreti
"Kredi kartı ile ödeme yapmışsınız direk kredi kartına iade yapılmıyor fakat banka kartınız varsa bize bilgisini gönderin iadesini deneyelim."
şöyle bir cevap verdiler

Saygılarımla 😉😍
Göz ardı et butonu diye bir buton var siz dahil herkese hatırlatırım ve yine siz dahil kimsenin özel hayatı kimseyi alakadar etmez.

Herkes birbiriyle oyun oynamak istiyorsa kendi bilecekleri iş ama KK yönetimle oyun kurmaya kalkmasınlar.

Dediğim gibi yazdığım diğer mesajlar son uyarıydı.

Moledroo da enerji alamıyorum diye reddetmişti beni zamanında. Onun da öyle bir durumu var sanırım yeşilçingene gibi.

Göz ardı et butonu diye bir buton var siz dahil herkese hatırlatırım ve yine siz dahil kimsenin özel hayatı kimseyi alakadar etmez.

Herkes birbiriyle oyun oynamak istiyorsa kendi bilecekleri iş ama KK yönetimle oyun kurmaya kalkmasınlar.

Dediğim gibi yazdığım diğer mesajlar son uyarıydı.

Evet ben kimseyi yargılayip burada rezil etmiyorum. Öyle birseyi yapmaya kalksam ki kaliteli bi hanimefendi oldugum icin yapmam. Çünkü onlar gibi değilim.
Göz ardı secenegi icin onlari o kadar onemli de bulmuyorum. Görsem de görmesem de birsey farketmez.
Sizin bir onceki tarafli yorumunuzu begenenler simdi beğenmiyor. Ama ben söyledikten sonra da begeni gelir. Ama kim kimin ne oldugunu gercekten de iyi biliyor. Sayin kk yönetimi.
Benden yana polemik olmayacaktır. Cünkü onlar ciddiye alınacak insanlar degil gerçekten.
Cok tesekkürler doğruyu gördüğünüz icin.
Iyi çalışmalar

Artık falcı/falcılar sebebiyle veya yaşanan tartışmaların öfkesini devam ettirerek yeni tartışmalar yaratmak maksatlı kavgalarınıza, yapılan yoruma değil de husumetli olduğunuz kişileri hedef alarak kişiye özel beğenmedimlerinize bir son verin lütfen zira son haftalarda aynı kişilerin yaşadığı tartışmayla alakalı son uyarıdır bilginize.
Sevgili Mune,
Gozlemledigim kadariyla burada gecmis yillarda (en azindan uye oldugum tarihten bu yana) uyeler arasinda yasanan tartismalardan biraz daha farkli bir durum oldugunu dikkatinizi cekmek isterim. Soyle ki:
1. Bir uye hemen hemen topicte son donemde aktif olan tum uyelere karsi cephe almis gibi... bence bu demokratik anlamda irdelenmesi gereken bir nokta ki gereken uyari tarafinizdan yapilmis.
2. Uslup cok itici ve hakli elestiriye acik olabiliyor. Ornek vermek gerekirse 12.02.2021 tarihli bir postunda online bir platformdaki "bazi egolu falcilarin" 20 TRY yi "tuvalet parasi" gibi gorduklerini yazmis. Burada konu olan platformdaki hic bir falci bunu bu sekilde dile getirmemis bu bir. Bu kendisinin onlar hakkindaki iddiasi fakat yapilan benzetme ne kadar kabul edilebilir. 20 TRY yi bir simit parasi/ bir cay parasi olarak goruyor denilemez miydi. Burada hem uzerinde Yuce Ataturk'un resmi olan banknotumuz hem de Turk parasi yapilan benzetmeyle son derece degersizlestiriliyor, bu da iki. Ozetlemek gerekirse bu uslup cok yanlis ve kabul edilemez.

Moledroo da enerji alamıyorum diye reddetmişti beni zamanında. Onun da öyle bir durumu var sanırım yeşilçingene gibi.
iade istedim ücreti
"Kredi kartı ile ödeme yapmışsınız direk kredi kartına iade yapılmıyor fakat banka kartınız varsa bize bilgisini gönderin iadesini deneyelim."
şöyle bir cevap verdiler
Üzücü ya
Araştırıyorsun o kadar yorum okuyorsun
Kredi yüklüyorsun yolluyorsun
Tak fal iade enerjimiz uyuşmadı
Neyseki telwede iade aldım kartıma
Şunu da düzelteyim; bana yanlış bilgi vermişler
Kredi kartına iade oluyormuş ki zaten olmaması saçma

X