Canım.ilkay gür dönüş yapmamış o 7 fal aylardır orada duruyor hatta bende şaşırdım son baktığı fak tarihine bakarsan anlarsinSelcuksassa canım sen mi beğeniyordun ilkay gür’ü? Tekrar sisteme gelmiş ama bekleyen 7 kişi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım.ilkay gür dönüş yapmamış o 7 fal aylardır orada duruyor hatta bende şaşırdım son baktığı fak tarihine bakarsan anlarsinSelcuksassa canım sen mi beğeniyordun ilkay gür’ü? Tekrar sisteme gelmiş ama bekleyen 7 kişi
Evet öyleymiş maalesef aylardır duran falmış o da ilginç millet falını mı unuttu nedir aylar oldu duruyor bekleyen fal sayısıCanım.ilkay gür dönüş yapmamış o 7 fal aylardır orada duruyor hatta bende şaşırdım son baktığı fak tarihine bakarsan anlarsin
Hiç ona dikkat etmemişim ya o ne öyleCanım.ilkay gür dönüş yapmamış o 7 fal aylardır orada duruyor hatta bende şaşırdım son baktığı fak tarihine bakarsan anlarsin
Evet en az senin yesilcingenen kadar rezalet olabilir.Savaş rezalet bir falcı....
Canım o herkese dislike atıyor bana da geçen falcı önerileriniz nelerdir elfine atacağım gibi bir şey yazmıştım ona da atmış ciddiye alınacak bir durum yaratmaya çalışıyor sanırım
Ya kusura bakmayın ben yıllardır bu sitedeyim dislike ne demek bilmiyorum beğenimi yaniCanım o herkese dislike atıyor bana da geçen falcı önerileriniz nelerdir elfine atacağım gibi bir şey yazmıştım ona da atmış ciddiye alınacak bir durum yaratmaya çalışıyor sanırım
Canım aynen banada sardı,herseye dislike atmaya başladı bir anda..bende baktım saçma sapan yazmış insanlara hakaret etmiş,bende dislike attım.Birde falcımı pompalıyor buraya nedir,önüne gelen falcıyı methetmiş..Savaşı övmüş,rezaletti savaşın falı,sırf savaş olsa iyi,saçma sapan adı sanı duyulmamış her falcıyı methetmiş..@Lizyaa gozardı edeyim bende iyi fikir..Canım o herkese dislike atıyor bana da geçen falcı önerileriniz nelerdir elfine atacağım gibi bir şey yazmıştım ona da atmış ciddiye alınacak bir durum yaratmaya çalışıyor sanırım
Ben ikisine de baktırdım canım birbirinden çok farklıydı yorumları zeyder çok uzun vadeli konuştu bana elena daha güncel tarihler için konuşmuş yakın zamanda birebir aynı konu için mi atmıştın? Tanıdık çıkarlarsa da şaşırmam gerçi şu online fal dünyasındaŞimdi zeyder ve elena günce nin falını dinledim çok ilginç ikiside bu adamın vücudunda bir işaret var bu adamın bir cenazesi olmuş anne baba değil ama yaşlı birisi aynı cümleler şaşkına döndüm açıkçası ya bunların kesin bir bağlantısı var bu kadar aynı sözcükler olmaz ikisine baktiran varsa lütfen bir karşılaştırma yapsin
benim bildiğim iade etmiyor soru uzunluğundan ve iade ettiğini nadir duydum. destekle görüşün kredinizin parasal değerini kartınıza iade ederler belki bir başkasına harcamak istemezsenizya kızlar elfin sık sık fal iade ediyor mu? onun için almıştım 3000 kredi şimdi elimde kaldı
sorumu mu uzun buldu anlamadım ki
Sesleri zaten farklı aynı kişi değiller ama sanki fikir alış verişi gibi geldi bana aynı cümleleri sadece ikisi üzerine basa basa söylemişBen ikisine de baktırdım canım birbirinden çok farklıydı yorumları zeyder çok uzun vadeli konuştu bana elena daha güncel tarihler için konuşmuş yakın zamanda birebir aynı konu için mi atmıştın? Tanıdık çıkarlarsa da şaşırmam gerçi şu online fal dünyasında
Tarzları çok farklı. Elena zaten fiziksel özellik baya bi sayıyor. Zeyder benim falımda fiziksel özellikten çok bahsetmemişti. Bence denk gelmiş ama online fal olunca çok da güvenemiyor insan.Sesleri zaten farklı aynı kişi değiller ama sanki fikir alış verişi gibi geldi bana aynı cümleleri sadece ikisi üzerine basa basa söylemiş
Evet arama yerinde elfinin adını aratıp yazılanları okuyunca ben de bir iki tane denk geldim iade ettiği duruma. Şaşırdım o yüzden baya.benim bildiğim iade etmiyor soru uzunluğundan ve iade ettiğini nadir duydum. destekle görüşün kredinizin parasal değerini kartınıza iade ederler belki bir başkasına harcamak istemezseniz
evet tekrar bi deneyin bence de. kabul etme ihtimali var olmadı paranızı alırsınız iadeEvet arama yerinde elfinin adını aratıp yazılanları okuyunca ben de bir iki tane denk geldim iade ettiği duruma. Şaşırdım o yüzden baya.
Enerji uyumsuzluğundan reddedildi yazıyor bana gelen destek mailinde ama tekrar bir şansımı denemek istiyorum belki anına denk gelmedi
ilk baktıracağım zaman bana da iade yapmıştı. sonraki gün yeniden gönderdiğimde ise, o an müsait olmadığını, acil bir işi çıktığından dolayı iptal etmek durumunda kaldığından vs bahsetmişti. tabii bu seneler önceydi ve iptal sebebi yazmamıştı. ikinci defa gönderdiğimde söylemişti. size ilk falınızda iptal sebebi söylemiş ikinci defada da iptal edebilir belki. sizin adınıza üzüldüm. 3000 çok fazla kredi.Evet arama yerinde elfinin adını aratıp yazılanları okuyunca ben de bir iki tane denk geldim iade ettiği duruma. Şaşırdım o yüzden baya.
Enerji uyumsuzluğundan reddedildi yazıyor bana gelen destek mailinde ama tekrar bir şansımı denemek istiyorum belki anına denk gelmedi
Eli bu sitede dislike tuşunda basılı şekilde öldürülüp bir yere falan atılmış heralde ilgili kişineden sürekli bir üye diğerlerine dislike atıyor? bakıyorum yorumlara kötü bir şey de dememişim ya da dememişler, buna bir dur denemez mi?
Beğenmedim demek, ama galiba hanımefendi bunu çok yanlış anlamış zamanında savaşı beğenmeyenlerin her yazdığına beğenmedim işareti atıyorYa kusura bakmayın ben yıllardır bu sitedeyim dislike ne demek bilmiyorum beğenimi yani