- 15 Ekim 2020
- 312
- 706
Denenebilir bir yorumcu bence. Ama henüz dedikleri olmadı tabi o da ayrıBiraz zihinsel temizlik yapıp Didar ı bir de katinada mı denesem ben kahve atmıştım bilmediğim için, o da çok pembeydi tutmadı zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denenebilir bir yorumcu bence. Ama henüz dedikleri olmadı tabi o da ayrıBiraz zihinsel temizlik yapıp Didar ı bir de katinada mı denesem ben kahve atmıştım bilmediğim için, o da çok pembeydi tutmadı zaten
Onu yapmamamız gerekmiş işteİlk baktırdığımda 10 kere dinlemeyi geçtim canım sıkıldıkça açıp dinleyeyim de moralim düzelsin diye başına oturduğum fallar var daha ne diyebilirim ki
Bundan aylar önce binnazda engin gümüş ve bihter kara'ya fal baktırmıştım ve olumsuz konuşmuşlardı. Daha önce bir konu hakkında olumsuz yorum aldığım çok olmuştur hatta doğruları söyleyen falcıları severim ama bunların olayı olumsuz konuşmaları değil tamamen üsluplarındaki terbiyesizlikti. Engin gümüş resmen sorduğum konu hakkında benimle dalga geçti sinirim günlerce geçmedi. Desteğe şikayet ettim ama binnazın desteği de falcılarının %90ı gibi beş para etmez olduğu için "boz bor sorun goromoyoroz" diyip iade etmediler. Bihter kara denilen yorumcu için ise olumsuz konuşmaktan bu kadar zevk alan birine denk gelmedim. Resmen sözde falda gördüğü bir olayı üstüne basa basa defalarca çok hoşuna gider gibi söyledi. Ve söyledikleri hiçbir şey çok şükür gerçekleşmedi. Ve tamamen sorum üstünden yürümüşler. Ama o zamanlar sırf bu ikisi yüzünden günlerce kendime gelemedim.
Jale açıkgöz(falevi): bu kadının sayfasındaki yorumlarda falın çıkmadı diyenlere saldıran müritlerinden varsa benden uzak dursun. Falı çıkmadıyı geçtim - ki iyiki de çıkmamış- bu kadının aklına uyup hareket etseydim şuan hayatımı bok etmiştim resmen
Jeliza su(falevi) : jelizadan tam 18 küsür dklık muazzam bir tarot yorumu aldım. Vadesi doldu, dedikleri olmadı
Didar evren: çoğu falını yaşadığım didarın son 2 falı gereksiz olumluydu. (bunun da olumlu konuşması battı resmen ) ve sorduğum bir olaydaki kişi tamamen arkadaşım olmasına rağmen sevgilimmiş gibi konuştu. Yani dönüp bir önceki fallara bile bakmadığını fark ettim. Onun da verdiği vadelerde bir gelişme olmadı.
banada bu dinle unut kısmını 2 yıl önce Elfin demişti.. bende o dönem takmıştım baya. bir de çıkmayınca daha da çok sarma durumu var.. zihinlerden ırak :) bir de zümra geçen haftalarda dedi; bırak ne oluyorsa olsun diye... bende aynı şekilde fallar çıkmış mı diye dinlerim ikincisini.. çok dinleyip düşününce çıkmaz gibi geliyorBilmem mi o durumu işte o falcı bana falı 1 kere dinle unut demişti. Ama biz öyle miyiz o falı en az 10 kere dinlemezsek içimiz rahat etmez
Didara iki kez baktırdım. onunla ilgili hala nötr düşünüyorum ya bir emin olamadım. ama vadeleri asla çıkmıyor onda eminim... zaten hangisinin vadesi çıkar kiDenenebilir bir yorumcu bence. Ama henüz dedikleri olmadı tabi o da ayrı
İlk başladığı sene attığım falları çıkmıştı.. O zamanlar binnazda tabi yok gold üyelik, ona göre iade alma hakkı vs vardı. Yaptığı yorumlar özene bezeneydi. Binnaz bu olayı kaldırdıktan sonra attığım ilk falında tamamen saygısızca bir yorum yapıp, insanın o anki psikolojisini düşünmeden dalga geçti. Bir de utanmadan "şimdi sana diğer falcılar pek bi umut vermiştir" dedi. Hiçbir falda bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum. Üstünden aylar geçti o dalga geçtiği konu hiç de dediği gibi olmadı ve anladım ki bu kadar zaman sadece olay-soru üstünden yürümüş boşun tekiymiş...engin gümüş hem pembe geliyordu bana. yıllar önce atmıştım tabi ki çıkmadı ve kesinlikle bomboş bir falcı. bana dediklerine göre; her şey mükemmeldi, o kadar mükemmel ve harika bir hayat yaşıyordum ki bu hayatta bir tek ben terstim.. engin gümüş... çok boş çok...
Bana da seneler önce hüma bal demişti bunu :) haa ama şu falevindeki jaleye kalsa her gün gidelim, her gün baktıralım ki enerjiler yerine otursun.. Tabi umut tacirliğinden adam başı 230 tlye fal bakarsan ben de her gün gel derimbanada bu dinle unut kısmını 2 yıl önce Elfin demişti.. bende o dönem takmıştım baya. bir de çıkmayınca daha da çok sarma durumu var.. zihinlerden ırak :) bir de zümra geçen haftalarda dedi; bırak ne oluyorsa olsun diye... bende aynı şekilde fallar çıkmış mı diye dinlerim ikincisini.. çok dinleyip düşününce çıkmaz gibi geliyor
binnazın zaten bu fiyat/ performans kısmından dolayı batmasını bekliyorum ama gün geçtikçe daha da çok artıyor ve 0 indirim.İlk başladığı sene attığım falları çıkmıştı.. O zamanlar binnazda tabi yok gold üyelik, ona göre iade alma hakkı vs vardı. Yaptığı yorumlar özene bezeneydi. Binnaz bu olayı kaldırdıktan sonra attığım ilk falında tamamen saygısızca bir yorum yapıp, insanın o anki psikolojisini düşünmeden dalga geçti. Bir de utanmadan "şimdi sana diğer falcılar pek bi umut vermiştir" dedi. Hiçbir falda bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum. Üstünden aylar geçti o dalga geçtiği konu hiç de dediği gibi olmadı ve anladım ki bu kadar zaman sadece olay-soru üstünden yürümüş boşun tekiymiş...
??? bu falcılardaki özgüven inanılmazşimdi sana diğer falcılar pek bi umut vermiştir
Aynı ümitle ben de bekliyorum ama bana mısın demiyor. Trendyol indirimini kaldırmışlar, 14 şubatta hepsi indirim yaparken 1 kuruş indirmediler üstüne iade asla alamıyorsun. Zamanında 5 liraya baktırdığım saçma sapan yorumcular olmuş 3000 kredi. Hani en iyisi bile olsa yine çok ama illa gidecek birileri bulunuyor. Bu kazık falcılarda bazen yorumlar okuyorum "günde 2 kere geldiğim oluyor" diyenler var şaka gibibinnazın zaten bu fiyat/ performans kısmından dolayı batmasını bekliyorum ama gün geçtikçe daha da çok artıyor ve 0 indirim.
??? bu falcılardaki özgüven inanılmaz
Aynı ümitle ben de bekliyorum ama bana mısın demiyor. Trendyol indirimini kaldırmışlar, 14 şubatta hepsi indirim yaparken 1 kuruş indirmediler üstüne iade asla alamıyorsun. Zamanında 5 liraya baktırdığım saçma sapan yorumcular olmuş 3000 kredi. Hani en iyisi bile olsa yine çok ama illa gidecek birileri bulunuyor. Bu kazık falcılarda bazen yorumlar okuyorum "günde 2 kere geldiğim oluyor" diyenler var şaka gibi
Mesela?Olan yineee bana oldu sana bir gün daha doldu offf diye diye cezamı bitiridm günaydın kızlar biraz aradan sonra akşam fal atacağım bakalım yeni birini deneyim diyorum
Canım selam bunu bilen hiç olmamışmı?Yeşil çingeneye atmışmıydın?Çok konuşulunca Didar a Eylülde attığım falı dinledim. O zamanlar baktırdığım kişi ile yüz yüze görüşme görmüş ama hala olmadı, yeni birini yakın vadede görmüyorum eskiyle devam demiş ama faldan 10 gün sonra hayatıma başkası girdi
Suzanne cim ortalık fena karıştı O dönem yeni birini görenler vardı evet ama klasik falcı tesellisiydi, hani dedikleri gibi biriyle tanışmadım aslında. Çingene görüşme yok demişti, kendisini çok severim senelerdir. Hayırsız görmüştü ki evet hayırsızın biriCanım selam bunu bilen hiç olmamışmı?Yeşil çingeneye atmışmıydın?
kimin telefon numarasını isteyeceksin falcıdan anlat bakalım : ))Olan yineee bana oldu sana bir gün daha doldu offf diye diye cezamı bitiridm günaydın kızlar biraz aradan sonra akşam fal atacağım bakalım yeni birini deneyim diyorum
bunu ben de yaşadım tamam biriyle tanıştım ama fallarımda çıkan kişi değildi yaniSuzanne cim ortalık fena karıştı O dönem yeni birini görenler vardı evet ama klasik falcı tesellisiydi, hani dedikleri gibi biriyle tanışmadım aslında. Çingene görüşme yok demişti, kendisini çok severim senelerdir. Hayırsız görmüştü ki evet hayırsızın biri
Yalnız o yeni tanıştığım adamla kasımda bitirdik biz ve hiç beklemediğim anda uğruna fallar baktırdığım adam geri döndü. İki haftadır görüşüyoruz. Şimdi bana dönecek diyenlerin vadesi nerdeyse bir sene sarktı, tutmuş saymıyorum. Dönmeyecek diyenler de patladı Garip bir duruma evrildi
evet bir de zaten sık fal baktırınca bu vadelerden birinde muhakkak denen olur ama falcı bildiğinden değil yani , bir noktada elbet tutacak, temmuzda baktıracaksın eylül-kasım diyecek ...Serkan batu şubat ortası dediği gal patlamış durumda kasımda aralık hattâ ocak ayi için vade veren onlarca fal patladı şimdi baktirdiklarimda nisan haziran temmuz diyor yani bu döngü ustaca devam ederken biz sazan gibi umut edip bekliyoruz..artık bende azaltım falları 8 marta indirim olursa belki bir fal atarim
Eskilerden anlıkta çok iyi bulduklarım geysu ve nakta, yeni gibilerden didar evren, elena günce ve binnazda gülçin beyaz oldu benim. Tabi bunlar kişiden kişiye değişir ama geysu ve naktanın anlıkta bildiklerini çoğu kişi beğenirKızlar son zamanlarda yeni ya da benim bilmediğim eski anlık iyi olan falcı öneriniz var mı yardım lazım acil olmadı sizden bakan varsa o da olur