- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 37
Şu üslupta konuştuğun için sana ne desek boş aslında, senle polemiğe girmek bile şu an çocukça gelmeye başladı bana:) madem bu kadar çok falın çıkıyo madem adam peşinde koşuyor neden sürekli fal baktırıyosun? Gerçekten merak ettim.Baktirmasaydın ya atlayan sensin her söyleyen kisinin arkasindan gitme. Ben mi dedim baktir diye. O zaman 1 puan ver ya da iade al. Ne savaş mış kardesim ya. Neredeyse gidecem senin yuzunden herkes bana cemkiriyo dicem adama.
Biriktirdin yani. Benim hic yaram yok alnım acık bi insanım. Benim mesajlarıma saldirir gibi cevap veren sensin.
Sonrası ne oldu hayal dünyasına degil sen kendi durumuna bak adamin seni hicbir zaman insan yerine koydugu yok. Buna eminim. O kisiyle de olmayacak bak gorursun.Bende fallar cikiyo niyeyse size cıkmıyor acaba neden?
Çok teşekkür ederimİnşallah senin için en hayırlısı ne ise o olur. Mutlu haberlerini duymak dileğiyle
Ya işin içine kim olduğumu ifşa etmek girmese şu an yanımda olan erkek arkadaşıma güzel bir hareket yaptırıp buradan paylaşacağım konu kapanacakÖzelden mi saldırdım ? Ne zaman ? Az önce yazdığımda saldırgan bir tavır mı var ? İyi anlaşmak; düşündüğünü söylemekle çelişiyorsa; anlaşamıyormuşuz demekki. Allah aşkına az önce yazdıklarımda saldırgan bir tavır mı var, dönüp tekrar okudum. Bak yine defolup gitmiş yazmışsınız; bu kimseyi ilgilendirmezki.
Başlıkta yazan hiçkimseyle özel bir arkadaşlığım yok, sadece fikrimi söyledim ben. İlaveten konunun özü, ben siz onlar hatta herkes-inandığı için değil, çözümsüz bulduğu konularla ilgili farklı bir görüş almak-belki duymak istediklerini duymak için fal baktırıyor. Terapinin ve psikologun daha ulaşılabilir versiyonu olarak düşünün. Yoksa gaybı sadece allahın bilebileceğini buradaki tüm arkadaşlarımın bildiğine eminim. Hepimizinki; duymak istediklerimizin dile gelmesi sadece. Neyi paylaşamıyorsunuz ki
Ayyy canım benim, ben sana özelden çok iiyi bir falcı yazarım şimdiBaşka bir noktadan yaklaşıcam şimdi bu topikte aşk hayatı iyi olmayan bir ben miyim yani
Hatta hatta erkek kıtlığına kıran da girmez. Kıtlık zaten olmama durumudur, olmama durumuna kıran girse olumluya dönüşürAyrıca erkek kıtlığına kramp girmez, kıran girer. Kıran dır o, kramp olsa duramayız
Ben mesela son zamanlarda sağlık sorunlarım ve iş sorunlarım canımı sıkıyor, onun için baktırıyorum. Dünyamız erkekler gibi algılanıyor. Çok saçma.Ya işin içine kim olduğumu ifşa etmek girmese şu an yanımda olan erkek arkadaşıma güzel bir hareket yaptırıp buradan paylaşacağım konu kapanacakHerkesin illa giden sevgilisi için fal baktırması gibi bir zorunluluk mu var ben bilemiyorum? Bu hayat sadece aşktan mı ibaret? Bence boşuna kendinizi yormayın lütfen ben denedim olmuyor
Ayyy canım benim, ben sana özelden çok iiyi bir falcı yazarım şimdi
Bence bu konu fake, hatta sen ben o bile faik olabiliriz :)))Hatta hatta erkek kıtlığına kıran da girmez. Kıtlık zaten olmama durumudur, olmama durumuna kıran girse olumluya dönüşürOlsa olsa erkek sayısına ya da varlığına kıran mı girdi denilir
Yalnız değilsin arkadaşım içini rahat tut:) malum kıtlık var yoksa kıran mıydı bilemedim hepsi ondan:)Başka bir noktadan yaklaşıcam şimdi bu topikte aşk hayatı iyi olmayan bir ben miyim yani
Ben büyüklugümü de bir yere kadar yaparım. Ve saldırgan olan avukat ordusu bayagi da çoğalmış. Simdi de iliskiden saglik aile is konulari cikiyor. Gülüyorum sadece onlara.Şu üslupta konuştuğun için sana ne desek boş aslında, senle polemiğe girmek bile şu an çocukça gelmeye başladı bana:) madem bu kadar çok falın çıkıyo madem adam peşinde koşuyor neden sürekli fal baktırıyosun? Gerçekten merak ettim.
Duramazsin belli.Ayrıca erkek kıtlığına kramp girmez, kıran girer. Kıran dır o, kramp olsa duramayız
Fallarda hep benden hoşlanan birileri var ama gerçekler afrika kıtlığı..Yalnız değilsin arkadaşım içini rahat tut:) malum kıtlık var yoksa kıran mıydı bilemedim hepsi ondan:)
Bu aynı ben yaa, bi de evlendiriliyorum henüz tanışmadığım adamlarlaFallarda hep benden hoşlanan birileri var ama gerçekler afrika kıtlığı..
Valla Fallardan yüzde 90 ında ocakta hayatımın aşkını buluyordum yüzde 50 civarında martta sözleniyordum ve hepsinde eski sevgilim dönüyordu.Bu aynı ben yaa, bi de evlendiriliyorum henüz tanışmadığım adamlarla
Valla ilk defa katılıyorum sana kendime seninle polemiğe girdiğim için kızıyorum:) Çok haklısın. Allah herkese böyle can sıkıntısı versin ne diyim:) hadi bol sıkılmalar sana özelden özelden:)Ben büyüklugümü de bir yere kadar yaparım. Ve saldırgan olan avukat ordusu bayagi da çoğalmış. Simdi de iliskiden saglik aile is konulari cikiyor. Gülüyorum sadece onlara.
Canım sıkilıyo ve para harcayacak yer bulamiyorum. Bende para harcama hastaligi var. Cok olgun bi bayan saniyorsan kendini polemige de girme. Yapan sensin
Duramazsin belli.
Bir heyecanla daldım da şu an soğudum tüm fallardan, ne yenisi ne eskisi hiçbiri gelmiyorValla Fallardan yüzde 90 ında ocakta hayatımın aşkını buluyordum yüzde 50 civarında martta sözleniyordum ve hepsinde eski sevgilim dönüyordu.
Geldiğim noktada neyse ya herkesin aşk hayatı olmak zorunda değil bazıları mecburi aseksüeldir diye kendimi teselli ediyorum.
Lanet olsun çıkmayan fallara da onlarda görülen erkeklere de.
10 numara 5 yıldız olmuş bu yorum canımHatta hatta erkek kıtlığına kıran da girmez. Kıtlık zaten olmama durumudur, olmama durumuna kıran girse olumluya dönüşürOlsa olsa erkek sayısına ya da varlığına kıran mı girdi denilir
Uzun süredir attığım tek kişi var o da bir yolun var Serkan tek , anlık olarak tespitleri doğru ve kısa vade de ben ve arkadaşlarıma dediklerinden yaşadığımız oldu, başka da yeni tecrübem yok. Yıllar önce olsa bi sürü sayardım da artık teke indirdim :)Kızlar merhaba uzun zaman oldu fal baktırmayalı ama şu anda acayıp ihtiyacım var son zamanlarda sevdiğiniz fiyatıda uygun bir isim var mı ?görmeyeli fiyatlar baya uçmuşşş