Binnaz Abla

Şu üslupta konuştuğun için sana ne desek boş aslında, senle polemiğe girmek bile şu an çocukça gelmeye başladı bana:) madem bu kadar çok falın çıkıyo madem adam peşinde koşuyor neden sürekli fal baktırıyosun? Gerçekten merak ettim.

Ya işin içine kim olduğumu ifşa etmek girmese şu an yanımda olan erkek arkadaşıma güzel bir hareket yaptırıp buradan paylaşacağım konu kapanacak Herkesin illa giden sevgilisi için fal baktırması gibi bir zorunluluk mu var ben bilemiyorum? Bu hayat sadece aşktan mı ibaret? Bence boşuna kendinizi yormayın lütfen ben denedim olmuyor

Ayrıca erkek kıtlığına kramp girmez, kıran girer. Kıran dır o, kramp olsa duramayız
Hatta hatta erkek kıtlığına kıran da girmez. Kıtlık zaten olmama durumudur, olmama durumuna kıran girse olumluya dönüşür Olsa olsa erkek sayısına ya da varlığına kıran mı girdi denilir

Ben mesela son zamanlarda sağlık sorunlarım ve iş sorunlarım canımı sıkıyor, onun için baktırıyorum. Dünyamız erkekler gibi algılanıyor. Çok saçma.

Hatta hatta erkek kıtlığına kıran da girmez. Kıtlık zaten olmama durumudur, olmama durumuna kıran girse olumluya dönüşür Olsa olsa erkek sayısına ya da varlığına kıran mı girdi denilir
Bence bu konu fake, hatta sen ben o bile faik olabiliriz :)))

Ben büyüklugümü de bir yere kadar yaparım. Ve saldırgan olan avukat ordusu bayagi da çoğalmış. Simdi de iliskiden saglik aile is konulari cikiyor. Gülüyorum sadece onlara.
Canım sıkilıyo ve para harcayacak yer bulamiyorum. Bende para harcama hastaligi var. Cok olgun bi bayan saniyorsan kendini polemige de girme. Yapan sensin
Ayrıca erkek kıtlığına kramp girmez, kıran girer. Kıran dır o, kramp olsa duramayız
Duramazsin belli.

Bu aynı ben yaa, bi de evlendiriliyorum henüz tanışmadığım adamlarla
Valla Fallardan yüzde 90 ında ocakta hayatımın aşkını buluyordum yüzde 50 civarında martta sözleniyordum ve hepsinde eski sevgilim dönüyordu.

Geldiğim noktada neyse ya herkesin aşk hayatı olmak zorunda değil bazıları mecburi aseksüeldir diye kendimi teselli ediyorum.

Lanet olsun çıkmayan fallara da onlarda görülen erkeklere de.

Valla ilk defa katılıyorum sana kendime seninle polemiğe girdiğim için kızıyorum:) Çok haklısın. Allah herkese böyle can sıkıntısı versin ne diyim:) hadi bol sıkılmalar sana özelden özelden:)

Bir heyecanla daldım da şu an soğudum tüm fallardan, ne yenisi ne eskisi hiçbiri gelmiyor

Kızlar merhaba uzun zaman oldu fal baktırmayalı ama şu anda acayıp ihtiyacım var son zamanlarda sevdiğiniz fiyatıda uygun bir isim var mı ?görmeyeli fiyatlar baya uçmuşşş

Bundan 2-3 hafta önce sessize alıp engellediğim kişiyle kavga ediyorsunuz sanırım kırıcı olmak istemiyorum ama boşuna uğraşmayın çok kırıcı ve itici konuşan birisi. Tatlı dilden, izahtan anlamıyor. İnsanların 50 tane derdi varken 51. oluyor resmen. Boşuna kendinizi yormayın ben en son pes edip engellemiştim

Kızlar merhaba uzun zaman oldu fal baktırmayalı ama şu anda acayıp ihtiyacım var son zamanlarda sevdiğiniz fiyatıda uygun bir isim var mı ?görmeyeli fiyatlar baya uçmuşşş
Uzun süredir attığım tek kişi var o da bir yolun var Serkan tek , anlık olarak tespitleri doğru ve kısa vade de ben ve arkadaşlarıma dediklerinden yaşadığımız oldu, başka da yeni tecrübem yok. Yıllar önce olsa bi sürü sayardım da artık teke indirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…